Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 13, 2011 1:05 am
Τίτλος:
Φίλε Souleaterakia λίγο κάνε λίγο κράτει με τα posts σου... Όχι το ένα κάτω από το άλλο... Δεν επιτρέπεται άλλωστε... Και πρόσεχε λίγο τα Greeklish σου... Είμαι σίγουρος ότι κάποιος από την distro team θα σε βοηθήσει μόλις δει το post σου... Είναι και προχωρημένη η ώρα τώρα οπότε μπορεί να μην το βλέπουν... Μέχρι το πρωί σίγουρα θα έχεις εξυπηρετηθεί. Λίγη υπομονή _________________
Έχεις κάνει 200 αιτήματα για seed, έλεος. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Random επεισόδιο του Soul Eater να το κάνει κάποιος Seed
Ρε συ.
Υπομονή.
Gpower2 έγραψε:
Έχεις κάνει 200 αιτήματα για seed, έλεος.
Υπερβολικέ.
Ούτε over 9000 δεν είναι.
Disclaimer: τα προηγούμενα 3 μηνύματα αποτελούσαν δυο ξεχωριστά καινούρια θέματα τα οποία άνοιξε ο Stun.
Stun, τέκνον μου. Αφού το ξέρεις ότι υπάρχει ήδη θέμα για να ζητάμε seedαρισμα, γιατί δεν είσαι λίγο πιο προσεκτικός, όσον αφορά το κουμπί που πατάς?
καλησπέρα παίδες !! μπορούμε να seedaroyme λίγο τα επισόδεια Dragon Ball Kai 55 και πάνω ( τα SD );; Γιατί αρχισα να την κατεβάζω τη σειρά τώρα και έχω μείνει πίσω... Ευχαριστώ !!!!
_________________ " Fight you??.. No.. I want to kill you !! "
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 09, 2011 4:04 pm
Τίτλος:
Φίλε μου τα έβαλα μόνο αυτά και πάλι δεν συνδέεσαι. (υποθέτοντας πως εσύ είσαι ο μοναδικός leecher που βλέπω)
Δεν ξέρω τι φταίει _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας