cccp
για λιγο κολαει το Video (αργο) και μετα τρεχει _________________ "Conqueror of the skies, Bahamut has known many namesthe Dragon King, the Hallowed Father, the First Sire."
Για τους λάτρεις της ποιότητας, βγήκε το 64 v2 όπου δεν υπάρχουν τα 3 frame glitches που παρατηρήθηκαν.
Κατά το βραδάκι και το 66... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 6:17 pm
Τίτλος:
Πάντα Top στην ποιότητα!!! Έτσι και τώρα!!! Πολλά συγχαρητήρια παίδες για την δουλειά σας κάθε εβδομάδα αλλά και την εμμονή σας στην ποιότητα!! Αυτό σας κάνει ξεχωριστούς!!! _________________
ρε απιδια να κανω μια ερωτηση εχω το windows media player στον υπολογιστη και τωρα που αλλαξα οθονη δεν μου παιζει τους υποτιτλους?τι γινεται?εσεις με τι προγραμμα το αναπαραγετε το αρχειο? _________________ Man...Man...if you are a Man Then you are a MAN..
ρε απιδια να κανω μια ερωτηση εχω το windows media player στον υπολογιστη και τωρα που αλλαξα οθονη δεν μου παιζει τους υποτιτλους?τι γινεται?εσεις με τι προγραμμα το αναπαραγετε το αρχειο?
Μου φαίνεται περίεργο η αλλαγή οθόνης να επηρεάζει το πρόγραμμα.
Μπας και έκανες καμιά αλλαγή στις ρυθμίσεις?
Anyway, προσωπικά κατεβάζω το CCCP, που έχει μέσα τον Media Player Classic. Και δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην αναπαραγωγή. _________________
Σίγουρα ήταν μια από τις καλύτερες μάχες του Natsu στο Fairy Tail. Πού να δεις και τι έρχεται στο επόμενο αrc... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το νέο επεισόδιο πολύ δυνατό!!!
αυτός ο Gerard με έχει μπερδέψεις αλλά πιστεύω στα επόμενα επεισόδια να βγάλουμε άκρη... _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας