Ok παίδες, λογικό είναι να υπάρξουν αρκετά μεταβατικά chapters. Stay calm!!!
Howl έγραψε:
O Aizenοφιλος από πιο πάνω έχει δίκιο.
Καλό!!!
Πάντως αυτό ισχύει χωρίς τις μεταλλάξεις. Άντε το πολύ μέχρι την πρώτη, γιατί ως χαρακτήρας δεν έχει καμία σχέση με τον χωρίς hougyokou Aizen.... _________________
"What's truly frightening... is when betrayal is unexpected..."
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 10, 2010 12:00 pm
Τίτλος:
ぶっころせ!!と石田に襲い掛かろうとする不良のひとりをイチゴがとっ捕まえて関節技を決めてカウントを取 り始める。
One of the delinquents rushes at Ishida and screams that he'll kill him. Ichigo takes him down with a judo move and starts counting.
なんだてめぇは!という不良の小不田に下っ端がこいつが黒崎です!と叫ぶ。
"What the hell are you doing" the delinquent named Kobuda screams to his subordinate. "That's Kurosaki!"
カウントを数える一護を後ろから蹴る石田。何しにきたという石田に、オメーを引っ込ませに来たんだよ!とい う。
Ishida kicks Ichigo from behind. "Why did you come here!" he asks. Ichigo answers, "I came to draw you back."
二人の会話に、お前が黒崎かぁああ!!と叫ぶ小不田を二人同時に顔面に拳をくらわせのしてしま う。
During their convo Kobuda yells, "You're Kurosaki?" Both Ishida and Ichigo punch him in the face.
何事もなかったようにカンケーねーやつは引っ込んでろ、さっきボクも関係者になったんだ!、生徒会長なんだ から立場を考えろと文句をいいあう二人。
You shouldn't butt into things that don't concern you! It became my business a little while ago, when you consider that I became the student council president.
そこに残りの不良がお前は俺たちとモメんだろうがぁ!!と襲い掛かってくるが、文句を言い合いながら不良を 一掃していく二人。
The remaining delinquent says, "Your fight is with us!!" and rushes them. The two of them sweep him away as they continue to argue.
その会話によると石田は裏腹商店から要請があったときだけ虚退治にいっているらしい。
From their convo it appears Ishida started exterminating hollows after receiving a request from Urahara's shop.
"ここで虚の話とかはするな、あとでメールしろと石田。オメーのメアドなんてしらねーしいつ買ったんだと一 護。
This isn't the place to discuss hollows. Email me later," says Ishida. "Since when did I know your email address?" says Ichigo
そこに黒崎ぃ!久しぶりだなぁ!とさらに不良が。俺のカオを覚えてるだろぉ!?という相手をなんとか思い出 そうとするが、
"That Kurosaki! Long time no see!!" says the delinquent. "Don't you remember my face?" Ichigo tries to remember.
横ちん!横ちん!と呼ばれていることくらいしか思い出せず思い出すのを断念した一護。
"Yoki-chin! Yoko-chin!" he cries. That's all Ichigo can remember.
横ちんは一護にやられたあとに親父の転勤で引っ越して4年ぶりにここに帰ってきたらしい。
After Yoko-chin was beaten by Ichigo his father was transferred and so he moved away. He's back after 4 years
Yoko-chin tries to attack him but he's kicked in the head from behind.
謎の人物が、残りの不良を一掃すると楽しそうじゃないの一護ちゃ~んと一護に声をかける。
The mystery person sweeps away the remaining delinquents. "Looks fun, Ichigo-chaaan!"
誰だ?とイチゴに声をかける石田。店長・・・!と一護が叫ぶと、テキトーな理由でサボりやがっ てもうゆるさ ねーぞ、おとなしくさらわれろ!!と叫ぶ。
"Who's that" asks Ishida. "Boss..." says Ichigo. "I won't let you play hooky anymore. Now behave yourself!!" she cries.
断る!と即答する一護を一瞬でつかみバンに放り込んで連れ去る女。
"No way!!" answers Ichigo. In an instant she grabs ichigo, tosses him into her van and drives off.
\
Καθως εβλεπα το επ.(296)μου ηρθε μια σκεψη και θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας.
Λετε ο ichigo,αφου παρει πισω τηι δυναμεις του,να παει να ελευθερωση τον Aizen,με σκοπο να μαθει τι ηθελε να του πει πριν τον κοψει ο Ishin?
Λετε ο ichigo,αφου παρει πισω τηι δυναμεις του,να παει να ελευθερωση τον Aizen,με σκοπο να μαθει τι ηθελε να του πει πριν τον κοψει ο Ishin?
το μονο πραγμα για το οποιο ενδιαφερομαι στο bleach...και γενικα ολοι πιστευω...και το εχει καταλαβει και ο kubo...πιστευω οτι εχεις δικιο και οτι στο τελευταιο τσαπτερ τελευταια σελιδα θα το μαθουμε...
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 11, 2010 4:58 pm
Τίτλος:
arislp έγραψε:
υ.γ. kubo wtf chapter ειναι αυτα???
Κουλαμάρα στο φούλ...
Κάπου θέλει να το πάει αλλά το τραβάει ΠΟΛΥ σε σημείο που κουράζει! Έχει κάψει φλάτζες αυτός... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Όταν τελειώσουν τα fillers πείτε μου να ξεκινήσω πάλι διάβασμα
Μην ανυσυχείς.Σε κανα χρονο αντε δυο θα 'χεις pm. _________________ The only true wisdom is in knowing you know nothing.
A wise man does not need advice and a fool wont take it.
Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity.
He who can, does. He who cant, teaches.
Life becomes useless and insipid when we have no longer either friends or enemies.
It is better to stay silent and be thought a fool, than to open ones mouth and remove all doubt.
Teamwork means never having to take all the blame yourself.
Όταν τελειώσουν τα fillers πείτε μου να ξεκινήσω πάλι διάβασμα
Ρε παιδιά, θα παρεξηγηθείτε, no offence, αλλά σαν πιτσιρίκια κάνετε. Δηλαδή άμα δεν έχει μπαμ-μπαμ και μάχη ένα chapter είναι κακό; Κοιτάξτε λίγο το story. Δεν μπορεί να σε βάλει σε μάχη πάλι ξαφνικά, θέλει λίγο καιρό. Είμαι σίγουρος και κόβω και το χέρι μου, ότι αν συνεχιζόταν η μάχη με τον Aizen θα βογκούσατε ότι το τραβάει πολύ ο Kubo. Αποφασίστε πια τι θέλετε....
Είμαι σίγουρος και κόβω και το χέρι μου, ότι αν συνεχιζόταν η μάχη με τον Aizen θα βογκούσατε ότι το τραβάει πολύ ο Kubo.
omggggggg ποσο ακομα να το τραβαγε?? το παραπαραπαρατραβηξε αν θες την γνωμη μου....
δηλαδη εσυ εισαι ευχαριστημενος με αυτο που βλεπεις? μιλησε κανεις για μπαμ μπαμ? τοσα χρονια το βλεπουμε και ακομα δεν ξερουμε τι στον @##$@ ειναι ο ιτσιγκο...η τι ρολο βαραει ο πατερας του..και υποτιθεται σε 2 χρονακια τελιωνει...
οκ δεν λεω μην μας τα πει ολα αλλα εδω δεν μας εχει πει τιποτα...και τωρα ειναι σαν να ξεκιναει απο την αρχη το μανγκα..
και τα μπαμ μπαμ που εδειξε σε λιγα σημεια σε πορωναν...οσο να'ναι η αναπτυξη της ολης μαχης ηταν fail and you can't deny it....
Βασικά σε 3 διότι θα βγάλει 2 νέα arc στο manga δεν ξέρω αλλά στο anime σίγουρα.Πάλι κάψιμο θα πέσει να δω πότε θα τελειώσουν αυτές οι μεγάλες σειρές επιτέλους.ΑΜΑΝ!!
Φανταστείτε να έχει μάπα τέλος το Bleach μετά θα λες "τσάμπα κόπος τόσα χρόνια"
ή το Naruto.
edit:με το ρυθμό του Kubo μπορεί να έχει κάπου στα 400 ep η σειρά άντε πες 500 με τα filler αν είναι 124 όπως αυτά τώρα.
Εντάξει εμένα μου άρεσε αρκετά το chapterάκι ειδικά στο τέλος. Έχει γίνει γνωστό πλέον ότι τις δυνάμεις του ο Ίτσιγκος θα τις πάρει πίσω από το νέο τυπά που ήρθε(μπορεί να είναι και κάνας αδερφός του Ιτσιγκου), αλλά έχω αγωνία να μάθω για αυτά που είπε ο Urahara. Παίζει να βγει κάνας θείος του Ίτσιγκου _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας