Ειμαι ο μονος που μου φαινεται οτι το μοτιβο της σειρα εχει ενα μεγαλο background του Resident evil
Δεν ξερω αλλα η φαση πολη,λεωφορειο,συγκρουσεις,χωριζονται χαρακτηρες,συναντηση αστυνομικο τμημα,μηχανη, μου θυμισε πολυ resident evil 2 Leon kai claire με πινελιες που απλα εκαναν την διαφορα!
Έλα βρε, αφού το έχουμε πει αυτό. Από το trailer το κατάλαβα πως είναι Resident Evil το στυλ, και μάλιστα από εκεί φάνηκε πως θα το λατρέψω μιας και είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Τώρα βέβαια για το πώς θα εξελιχθεί το anime, ίδωμεν... _________________
Έλα βρε, αφού το έχουμε πει αυτό. Από το trailer το κατάλαβα πως είναι Resident Evil το στυλ, και μάλιστα από εκεί φάνηκε πως θα το λατρέψω μιας και είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Τώρα βέβαια για το πώς θα εξελιχθεί το anime, ίδωμεν...
εδω δεν μιλαμε για στυλ αλλα οτι ο καλλιτεχνης εφαγε κολλημα στη σκηνη δεν του ερχοταν εμπνευση και ειπε να κανει ενα copy paste σκηνη ,και να το μεταλαξει στα δρωμενα του anime, απο αλλο εργο!!!
Παλιοκακούργοι...
Μια Alice σας χρειάζεται.
(Κι εμένα μια Milla Jovovich... )
ολοι χρειαζονται μια Mila Jovovich και να φανταστεις παλια νομιζω ηταν μοντελο
μετα ειναι να μην την κυνηγανε τα ζομπι για μια δαγκωματια ; _________________
εντυπωσεις σε λιγο .... δυστηχως δεν θα ειναι ποιοτητας animeclipse αλλα με υπολογιστη που δεν αντεχει τα 720p και δεν μπορει να κανει ουτε μια σωστη μετατροπη να το βαλω στο ps3 τι να κανω ?
να μην δω και εγω τα ζομπι .... και την νοσοκομα
edit : ολο και καλυτερα και ας ειναι γεματη κλισε ! _________________
Που 'σαι katamaran, μη μας κάνεις κάνα spoiler για το επ4 πριν το βγάλει η AC, γιατί οι υπόλοιποι δε θα το έχουμε δει. Κάνε υπομονή, σήμερα αργά το βράδυ με ξημερώματα το περιμένουμε. _________________
Ίσως και νωρίτερα... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Που 'σαι katamaran, μη μας κάνεις κάνα spoiler για το επ4 πριν το βγάλει η AC, γιατί οι υπόλοιποι δε θα το έχουμε δει. Κάνε υπομονή, σήμερα αργά το βράδυ με ξημερώματα το περιμένουμε.
οχι βρε συ ενταξει
απλα ειπα πιο πανω την αποψη μου για το επεισοδιο
δειτε το και μετα κουτσομπολευουμε ολοι μαζι παρεα _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας