Σύμφωνα με τα σήματα BAN του καθηγητή Βαρώτσου ( ΒΑΝ ), αναμένονται εντός τριών τέρμενων.
Συμφωνούμε πάντως ότι είναι πολύ καλό άνιμε. Αν και τώρα τελευταία (τρια-τέσσερα χρόνια) το 'χουν ξεφτιλίσει. _________________
Εγώ λέω να κάνεται επισόδια από το 43 και μετά γιατι τα έχω δει με ελληνικούς υπότιτλους .Τα ανάμεσα από το WWW.GAMATO.INFO θέλει εγραφή αλλά λέει by ANIMECLIPSE τά κάνατε παλιότερά;;;
Ναι ρε παιδια naruto naruto naruto και παλυ naruto καντε καινουργια επισοδεια plzzzzz μετα το 43 γιατι τα ειδα στο [url](Kapio site!)[/url] εχω κολισι αγρια τα σπαει...οπος κ Soul Eater να βγουν ολα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rein στις Κυρ Ιούν 06, 2010 10:42 pm, 3 φορές συνολικά
Παιδιά λίγη υπομονή, για να φτάσουν τα επεισόδια αυτά στα χέρια σας, προηγείται πολλή δουλειά, η οποία γίνεται στον ελεύθερο χρόνο όλων όσων ασχολούνται.
Πάντως σύντομα θα έχετε μερικά ακόμα... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 06, 2010 10:53 pm
Τίτλος: Naruto for ever!
παιδιά γιατί δεν μαζευόμαστε καινούργια ομάδα κ καπιοι που θέλουν από τους παλιούς για να αρχίσουμε ξανά την δουλειά για το naruto!.!.! άτομο να υποτιτλίζει μπορώ να σας βρω άλλα θέλει λίγο βοήθεια με τα προγράμματα...
_________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας