Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime

NARUTO SHIPPUUDEN με ελληνικους υποτιτλους (updated weekly)
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 14 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 04, 2010 11:33 pm
Τίτλος: NARUTO SHIPPUUDEN με ελληνικους υποτιτλους (updated weekly)
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν καλημέρα σε όλους!
Η Αnimeclipse ηταν ειναι και θα ειναι το αγαπημενο greek fansubbing group Για μενα τουλάχιστον. Έχω τιμησει ουκ ολίγα project τα οποια με έχουν αφήσει άφωνο σε ποιότητα!!!
Αλλά...
Με το αγαπημενο μου άνιμε τι γινεται? Naruto is stalled! Κάτι πήγε να κάνει η taka greece αλλά τα παράτησε απ'οτι βλεπω. Και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ εγώ με την μετάφραση αυτού του άνιμε. Έτσι δημιούργησα τους Nakama fansubs με μοναδικό μελος εμένα (ελπιζοντας πως στο μέλλον να μεγαλώσει ο λαός μου)! Τα subs ειναι τελείως ερασιτεχνικά μιας και πρώτη φορά ασχολούμε με subbing! Άρα μην περιμενετε να δειτε μια 2η Animeclipse!

Λοιπον λιγα λόγια για τους Nakama fansubs:

Οι Nakama fansubs είναι εδώ για να σας προσφέρουν τα τελευταία επεισόδια Naruto Shippuuden με ελληνικούς υπότιτλους! Η ομάδα αποτελείται μέχρι στιγμής μόνο απο ένα άτομο οπότε οι υπότιτλοι θα είναι σχετικά απλοι (όχι πολλά πολλά εφε κτλ). Φιλοδοξώ να μαζέψω και άλλα άτομα για να καταφέρω μια μέρα να συγκρίνω τους υποτίτλους μου με άλλα κορυφαία fansub groubs στην Ελλάδα (βλ. animeclipse,animearth,tzatziki κτλ). Οι υπότιτλοι βασίζονται στα releases των Taka Fansubs. Οι υπότιτλοι θα είναι σε ξεχωριστό αρχείο ass και για να τους δείτε θα πρέπει να κατεβάσετε τα release των Horriblesubs (θα δίνεται κάθε φορά αντίστοιχο link). Η επιλογή του raw των Horriblesubs έγινε γιατί είναι τα μόνα releases με softsubs και πολλούς seeders!

Για όσους όλα αυτά φαίνονται αλαμπουρνέζικα το μόνο που πρέπει να ξέρουν είναι:
1. Το group θα υποτιτλίσει πιλοτικά 10 επεισόδια και αν δω 1ον ότι τα καταφέρνω και 2ον ότι έχω απόκριση από εσάς θα συνεχίσω.
2. Για να δείτε κάθε επεισόδιο θα πρέπει να κατεβάσετε 2 αρχεία. Το βίντεο και τους υπότιτλους. Και τα 2 θα δίνονται σε αντίστοιχο link. Όταν τα κατεβάσετε να έχετε και τα 2 αρχεία στον ίδιο φάκελο. Αν δεν παιζουν οι υπότιλοι, ανοίξτε το βίντεο και σύρετε το αρχείο με τους υπότιτλους πάνω στην εικόνα (ενώ παίζει το βίντεο).
3. Το site θα ανανεώνεται κάθε βδομάδα βάζοντας τα νέα επεισόδια όποτε τα έχω έτοιμα.
4. Ο χρόνος για να γίνει η μετάφραση θα είναι (αν δεν εχω προβλήματα) από 4 μέρες έως 1 βδομάδα μετά το release των Taka. Ο χρονος αυτός εξαρτάται γιατι εκπληρώ τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις (οπότε ανάλογα με το πόσες εξόδους θα έχω θα εξαρτάται και ο χρόνος των releases) και γιατί όπως προείπα είμαι μόνος μου και το κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο για εσάς. Αν αργήσω λίγο μην πέσετε να με φάτε απλά μπορείτε να ρωτήσετε για το πότε υπολογίζω να βγάλω το επόμενο επεισόδιο.
5. Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι να αφήνετε κανένα σχόλιο στο contact me ή στο facebook για να μπορώ να ξέρω πως οι κόποι μου ανταμίβονται με την χαρά σας να βλέπετε τα release μου.
6. Και τελευταίο είναι η πρώτη μου φορά που υποτιτλίζω, οπότε τυχόν λάθη ή/και υποδείξεις τις δέχομαι ευχάριστα για να γίνω και εγώ καλύτερος!

Μπορείτε να με επισκευθείτε στο http://nakama-fansubs.webs.com
και στο facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=115861105110823

Δυστυχως αν μου απαντήσετε, πρωί πρωί μπαίνω στον στρατό suicide και ετσι αν μου απαντήσετε θα πρεπει να περιμενετε μεχρι την παρασκευή να σας απαντήσω (εκτος και αν βρω κανα φίλο με ιντερνετ στο κινητο)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ NARUTARDS!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 05, 2010 1:37 am
Τίτλος:

Μεγαλε το μονο που μπορω να σου πω ειναι καλη επιτυχια!!!

Και απο μια πρωτη εικονα βλεπω οτι εχεις μερακι οποτε πιστευω οτι θα χεις ανταποκρισει!!! Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 05, 2010 2:39 am
Τίτλος:

Πολλά συγχαρητήρια για αυτή σου τη πρωτοβουλία, φίλε μου c0mmer!! Αρχικά να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια. Γεμίζω υπερηφάνια όντας ένα μέλος της AC και ακούγοντας σχόλια σαν κι αυτό. Σου εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία με την προσπάθειά σου και δεσμεύομαι να κατεβάσω το 1ο σου release και ώς μεταφραστής να σου δώσω κι εγώ κάποιες φιλικές πάντα συμβουλές/διορθώσεις. (αν τις χρειαστείς Cool )

Αυτά λοιπόν από εμένα για τώρα. Περιμένω να δω τη δουλειά σου! Wink

Υ.Γ:Να προστατεύεις και τη χώρα εεεε;; Όχι μόνο fansubing!! Οκ;;; Razz Razz Razz Razz Αστειάκι προφανώς!

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 05, 2010 7:47 am
Τίτλος:

Το Naruto Shippuuden δεν πρόκειται να το πιάσουμε, αυτό είναι σίγουρο. Επομένως όποια προσπάθεια γίνεται επί του θέματος είναι καλοδεχούμενη!

Απλά να ενημερώσω ότι η AnimEarth έχει στα σκαριά το εν λόγω project αν δεν κάνω λάθος, οπότε ίσως να επικοινωνούσες και με τα παιδιά εκεί Wink

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 25 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 05, 2010 8:35 pm
Τίτλος:

Καλο κουραγιο φιλε μου..!καλη αρχη!οσο αντεξεις καλο ειναι... Thumb 2 Up Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 05, 2010 9:53 pm
Τίτλος:

Και οι Taka-Greece ασχολούνται με το Shippuuden, αν και φαντάζομαι έχεις δει δουλειά τους.

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 05 Ιαν 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 06, 2010 2:21 pm
Τίτλος:

Σχετικά με το όνομα που αποφάσισες να δώσεις στο group σου, ίσως αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα/μπέρδεμα με αυτούς.

http://www.nakama-fansubs.com/

Επιπλέον, το pain saga(157-???) έχουν αποφασίσει να το μεταφράσουν και οι GaR Fansubs. Αν και πιστεύω θα το ξέρεις.

Καλή αρχή. Wink

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 06, 2010 3:50 pm
Τίτλος:

GaR όπως λέμε garίζω;
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 14 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 07, 2010 1:16 pm
Τίτλος:

1 δις ευχαριστω για όλους σας! Αν και πρωταρης (στο φουλ) στο fansubbing χαιρομαι που έχω τέτοια ανταπόκριση! Δυστυχώς δεν θέλω να μπω σε κάποιο ήδη υπάρχον group για τον απλούστατο λόγο πως δεν ξέρω αν θα έχω τον ανάλογο χρόνο να προσφέρω και στο fansubbing αλλα και στο να συμμετασχω σε μια ομάδα!
Δυστυχώς έρχεται εμπλοκή στο στρατόπεδο (είμαι στρατιώτης), ευτυχώς no1 υπηρετώ κοντά στην Αθήνα και ευτυχως no2 κάθε 3 μέρες δικαιούμε υπηρεσιακό (οι πρώην και νυν στρατιώτες καταλαβαίνουν). Θα συνεχίσω ακάθεκτος και μόλις τελειώσω ελπίζω να έχω τον χρπόνο να συνεχίσω και ίσως και να βρεθώ και από κοντά με τα παιδιά της animeclipse, animearth κτλ που εκτιμώ τόοοοοοσο την δουλειά τους (να δω τι ατομ άκια κρύβονται πίσω απ'αυτήν την ομάδα!
keep watching guyz και once again
ARIGATO GOZAIMASU
Kakashi Thumb up Kakashi Thumb up Kakashi Thumb up Kakashi Thumb up
Thank you

Όσο για το name θα υποστεί κάποια αλλαγή (δεν πρόλαβα να δω αν ήταν πιασμένο Embarassed )
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 07, 2010 1:25 pm
Τίτλος:

Άνθρωποι με τόση όρεξη και μεράκι προφανώς θα έχουν ανταπόκριση φίλε μου!!! Συνέχισε την προσπάθειά σου και σίγουρα θα ανταμιφθείς! Και γιατί όχι στο μέλλον να μην συνεργατούμε και για κάποιο project στα πλαίσια της AC. Λοιπόν άντε καλός πολίτης σου εύχομαι και να τα ξαναπούμε σύντομα! Thumbs UP

Ένταξη: 15 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 08, 2010 11:33 am
Τίτλος:

Φίλε c0mmer, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που πήρες και ξεκίνησες αυτή την προσπάθεια. Μάλιστα, σου αξίζουν διπλά αφού στην ουσία είσαι "one man team" και φαντάρος! Το ότι μπορεί να ξεκινήσουν και άλλες ομάδες το shippuuden, δεν έχει καμία σχέση. Εσύ συνέχισε αυτό που κάνεις με το μεράκι που έχεις, για όσο μπορείς. Μακάρι να βρεις κι άλλα άτομα που τους διακατέχει το ίδιο μεράκι με 'σένα για να μεγαλώσεις την ομάδα σου, εμπλουτίζωντας παράλληλα και τα άλλα στάδια ενός project. Έτσι το αποτέλεσμα σας θα είναι ολοκληρωμένο από κάθε άποψη. Η ερμηνευτική σου απόδωση στη μετάφραση είναι πολύ καλή και αν κάποιος έχει να παρατηρήσει κάτι, θα σου πει για ψεγάδια. Είναι πράγματα που από μόνος σου στο μέλλον θα διορθώσεις και θα αναθεωρήσεις, καθώς τα επεισόδια θα εξελίσσονται. Μη ξεχνάς, πως οτιδήποτε χρειαστείς, τα μέλη της animeclipse θα είναι εδώ για να σε βοηθήσουν με τις συμβουλές τους. Ρώτα για οποιοδήποτε θέμα χρειάζεσαι βοήθεια χωρίς ενδοιασμούς. Προσπάθσε ν' αντλήσεις γνώση από άλλους όταν σου δίνετε η ευκαιρία και αξιοποίησε την μέσα στην ομάδα σου. Συγχαρητήρια και πάλι, c0mmer.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας