Βασικα οταν ειδα τις πρωτες σελιδες ψιλιαστικα οτι θα ναι τσαπτερ διαδικαστικο και περιμενα στο τελος κατι εντυπωσιακο! Αλλα τοσο εντυπωσιακο δεν το περιμενα! Ωρε τι εχει να γινει!!!!!
Μια ερωτηση...
ο πρωτος απο αυτους που ανεστησε ποιος ειναι; ο δευτερος ειναι ο κακουζω ο ντεινταρα ο σασορι και ο ιτατσι αλλα ο πρωτος; Θα λεγα ο hidan αλλα δνε μου μοιαζει με καμια παναγια!!!Εξαλου ο τυπος δεν ψοφαγε με τπτ και εκει που ειναι ζωντανος θαμμενος που να ξεφυτρωσει!
ο πρωτος απο αυτους που ανεστησε ποιος ειναι; ο δευτερος ειναι ο κακουζω ο ντεινταρα ο σασορι και ο ιτατσι αλλα ο πρωτος; Θα λεγα ο hidan αλλα δνε μου μοιαζει με καμια παναγια!!!Εξαλου ο τυπος δεν ψοφαγε με τπτ και εκει που ειναι ζωντανος θαμμενος που να ξεφυτρωσει!
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 02, 2010 12:20 am
Τίτλος:
Ο Πειν είναι ρε συ.Μπορώ να πω ότι επιτέλους άρχισα να ξαναενδιαφέρομαι για το Ναρούτο.Επιτέλους ο Kabuto επέστρεψε και το βρίσκω άκρως ενδιαφέρον χαρακτηρα.Πόσο μάλλον τώρα που έχει γίνει και uber τούμπανο.Θα ξενερώσω βέβαια αν ο orochi τον κάνει take over πριν ακόμα προλάβει καλά καλά να έχει λίγο air time (ή paper time) _________________
Η επιστροφή της τεχνικής που "κατέβασε" τον 3ο Hokage...
Μία από τις καλύτερες τεχνικές που έχουν εμφανιστεί στο Naruto, σε ακόμα καλύτερη έκδοση!
Σκεφτείτε τώρα Madara, Kabuchimaru και Sasuke σε full power...
Ακόμα και η οργανωμένη στρατιά των νιντζοχωριών φαντάζει λίγη μπροστά τους...
Άντε να δούμε αν ο Naruto κάνει κι άλλο power up γιατί αλλιώς σκούρα τα πράγματα για τον ξανθομπάμπουρα... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Γιατι οταν λεει οτι την εχει εξελιξη πιο πολυ απο τον οροτσιμαρου και απο τον 2ο αρα με φανταζει η μονιμη η τα πτωματα πλεον εχουν 100% τις δυναμεις των πεθαμενων!
Παντως η πρωτη ανασταση δεν μου μοιαζει στον παιν...
καλησπερα...εμενα ο πρωτοσ μου μοιαζει πιο πολυ στον nagato...παντωσ για τη συνεχεια προβλεπονται επικεσ μαχεσ!!! και οσο για την προφειτια...το χταποδι ειναι ο killerbee και υποψιαζομαι οτι αυτοσ θα μαθει στον naruto πωσ να χρησιμοποιει τον kyuubi (γιαυτο και του λενε οι βατραχοι οτι θα του βγαλουν το seal) και μετα θα παλεψει με τον sasuke...λεω εγω τωρα... :P _________________ ...hatred brings more hatred...
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 06, 2010 11:44 pm
Τίτλος:
Kabuto: My goal is Sasuke-kun.
Madara: And what if I refuse?
Kabuto uses Edo Tensei to summon another coffin. The art is obscured so we can't see who's in it.
Madara: T-this is... How did you get this?!
Kabuto: This means there's no way you can refuse me.
Madara: Fine, you can have Sasuke after the war is over. Until then I won't let you see him and you will be watched. Is that okay?
Kabuto and Madara join forces.
Scene shifts to Naruto and talk about Kyubi.
Ends with Kisame spying on the Kumo meetings.
Kisame: Now we know Kumo's current military strength.
Kabuto uses Edo Tensei to summon another coffin. The art is obscured so we can't see who's in it.
Madara: Fine, you can have Sasuke after the war is over. Until then I won't let you see him and you will be watched. Is that okay?
Εγω ξαναεπιστρεφω στην θεωρια οτι ο Τobi δεν ειναι o Madara και ανεστησε το νεκρο σωμα του Madara
Εγω ξαναεπιστρεφω στην θεωρια οτι ο Τobi δεν ειναι o Madara και ανεστησε το νεκρο σωμα του Madara
Εμενα γιατι κατι με λεει οτι αυτο το κουφαρι θα χει τον ανικητο 4ο Χοκατζε
Μεταβατικό όπως αναμενόταν, αλλά μου φάνηκε ότι προχώρησε αρκετά το στόρυ.
Ο Naruto φαίνεται ότι σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται πραγματικά ο κεντρικός χαρακτήρας...
_________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gpower2 στις Τετ Απρ 07, 2010 10:41 pm, 1 φορά
Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 08, 2010 12:47 am
Τίτλος:
devilmanson έγραψε:
αναθεωρω μετα το διαβασμα του μανγκα και το υφος του μανταρα πιστευω οτι μεσα στο κουφαρι ειχε τον αδερφο του μανταρα!!!!
Υπάρχει και η περίπτωση να ήταν το κουφάρι του 1ου Hokage.....στο κάτω κάτω αυτός φαίνεται ότι ήταν ο μόνος που νίκησε τον Madara σε μάχη.....για αυτό άλλωστε κι ο φόβος του Madara για αυτό που είδε στο φέρετρο. _________________
Να πετάξω κι εγώ τη δικιά μου έμπνευση, μπορεί να είναι και ο ιδρυτής των ninjutsu με το rinnegan...
Άλλωστε είπε ο Madara, "You're a madman" άρα λογικά πρέπει να περιμένουμε κάτι που... δεν περιμένουμε! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας