Συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος, αλλά ήθελα κάπου να το πω αυτό. Διάβασα σε πολλά sites, ότι το Dragonball Kai θα μας αποχαιρετήσει στα 50 επεισόδια, τελειώνοντας στο έπος του Freeza. Ως "καμμένος" θα ήθελα να ξέρω αν ισχύει ή όχι αλλά δεν έχω βρει κάτι που να το αποδεικνύει. Δείτε το site που ισχυρίζετε τα παραπάνω: http://myanimelist.net/anime/6033/Dragon_Ball_Kai Είναι κάπου στη μέση.
Κοίτα, η ΤΟΕΙ ανακοίνωσε εξ' αρχής πως θα πρόκειται για 100 επεισόδια και θα καλύπτει ολόκληρο το DBZ. Εξ' άλλου από τι στιγμή που η σειρά σκίζει σε τηλεθεάσεις στην Ιαπωνία, δεν νομίζω να έχουν λόγο να σταματήσουν στα 50. Ελπίζω να είναι 50 διαπιστωμένα (ένας χρόνος δηλαδή, δύο full season) και να καλυφθεί ολόκληρη η σειρά. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι πραγματικά κρίμα. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Φαντομά, θα είναι πολύ κρίμα. Αν συνεχίσουν έτσι οι τηλεθεάσεις, το βλέπω και για νέα σειρά του χρόνου. Κάτι σαν το GT, αλλά πρσεγμένο παραπάνω.
Το ρολόι πάνω αριστερά στην οθόνη τι ήταν; Υποθέτω μέρος της εικόνας σαν τα kanji που μεταδίδονται σε κάποιο σημείο του επεισοδίου... γιαυτό και πιθανώς δεν μπορούσε να αφαιρεθεί ε;
Το ρολόι ναι, δυστυχώς δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Άξιο αναφοράς είναι πως ΟΛΑ τα υπόλοιπα fansub groups του Dragonball Kai, αγγλόφωνα και μη, σε όλα τους τα επεισόδια χρησιμοποιούν raws με ρολόι. Η AnimeClipse είναι το μόνο group που βγάζει επεισόδια με καθαρή εικόνα. Αυτό οφείλεται στους Gpower και Left και στις αλχημείες που κάνουν τόσο στην εύρεση του raw όσο και στο encoding, μιας και τα συγκεκριμένα raws δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να δουλέψεις.
Δυστυχώς σε αυτό το επεισόδιο δεν βρέθηκε βίντεο χωρίς ρολόι, και προκειμένου να μην καθυστερήσουμε, προτιμήσαμε να το βγάλουμε έτσι. Αν κι εφ' όσον αργότερα κυκλοφορήσει κάπου raw χωρίς ρολόι, θα βγει v2. _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 22, 2009 1:42 pm
Τίτλος:
Κανένα πρόβλημα με το ρολόι μάγκες!
Σίγουρα για κάποιον που ψάχνει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα κάτι τέτοιο είναι ενοχλητικό αλλά δεν πειράζει.
Μία ερώτηση θα κάνω και εγώ που έγινε και προηγουμένως...
Ιδέα μου ή η εικόνα είναι καλύτερη σε αυτό το επεισόδιο από τα προηγούμενα;;;
Αναφέρομαι καθαρά στην original εικόνα και όχι μετά τις αλχημείες του Gpower2. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Από το 1ο DBZ επεισόδιο μέχρι το 76ο που βρισκόμαστε εμείς, το animation όντως έχει βελτιωθεί αισθητά. Στο τέλος του Buu Saga, στο επεισόδιο 291, η διαφορά στον σχεδιασμό είναι τεράστια σε σχέση με το πρώτο επεισόδιο. Απλά επειδή το DB Kai τρέχει περισσότερο, η εξέλιξη στο σχέδιο φαίνεται πιο πολύ. Επίσης όσο προχωράνε τα επεισόδια, αυξάνονται οι επανασχεδιασμένες σκηνές, επομένως ναι, τα επεισόδια όσο πάνε και βελτιώνονται στην εικόνα. _________________
Φίλε θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις διπλά πόστ. Παίδες από 'δω και πέρα αρχίζει το πολύύύύύ καλό! Θα πέσει βρωμόξυλο! Καλή συνέχεια και καλό κάψιμο σε όλους!
Εντάξει, ας μην είμαστε υπερβολικοί, ο tgvtgv δεν έκανε διπλό post με την έννοια ότι θα μπορούσε να το είχε αποφύγει και να κάνει edit στο αρχικό του post. Το ένα post το έκανε στις 23/12 (πριν βγει το επεισόδιο 37) και το δεύτερο στις 26/12 για να μας ευχαριστήσει για το νέο επεισόδιο (37), οπότε σε τέτοια περίπτωση υποθέτω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. _________________
Eίναι στα Ιαπωνικά με ελληνικούς υπότιτλους _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
α ωραία thanks
πολύ καλή δουλειά κάνετε το βάζω τώρα να κατεβαίνει και εννοείται θα βοηθήσω και στο seed!!!Περιμένουμε και τις επόμενες!!! _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας