Καλώς... Θα του πω αντίο... Αλλά δε βγάζω ακόμα το άλλο το πράμα το advanced system care... Τώρα το κατέβασα και κάνει όντως δουλειά στη συντήρηση του πισιού μου... _________________ After all we are stardust...
Download latest version and have patience...
Συνήθως κάνει 2-3 updates τη μέρα, αλλά καμιά φορά μπορεί να κολλήσει λόγω traffic... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 04, 2009 1:03 am
Τίτλος:
Συγνώμη αν αυτό που ρωτάω είναι λίγο άσχετο, αλλά μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας το Asus update utility tool? Βλέπετε σκεφτόμουν να κάνω bios update και αφού έχω μητρική Asus έλεγα να το χρησιμοποιήσω. Είναι ασφαλές? Οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Πλέον προτιμώ τον παραδοσιακό τρόπο, BOOT CD με DOS, kαι το utility σε DOS για BIOS update, never fails... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 04, 2009 1:25 am
Τίτλος:
Thanks gpower2! Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου αφού εγγύηση δεν υπάρχει και καλύτερα να έχουμε το μυαλό μας ήσυχο. _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Είπα να σε ακούσω για μια φορά ρε ser και έβαλα το AntiVir... το πρόβλημά μου τώρα είναι πως όταν κάνει scan το pc μου πάντα μα ΠΑΝΤΑ κολλάει η μαλακία στο 99,8%... το είχα αφήσει μια νύχτα ολόκληρη τπτ πάλι... το κάνω stop μετά και όταν πάω να το κλείσω δεν κλείνει το παραθυράκι.. μόνο με restart... τι κάνουμε τώρα? γτ έτσι δεν γίνετε δουλειά _________________
Χμμ... φαίνεται ότι έχεις κάποιο αρχείο που δεν μπορεί να σκανάρει το antivir και κολάει εκεί. Λογικά κολάει πάντα στο ίδιο αρχείο, σωστά; Μπορείς να πας να το βάλεις στα exceptions του antivirus για να το πηδήξει και να μην κολήσει ξανά
Οδηγίες:
Avira Forum έγραψε:
To add an exception you have to do:
Right clik on the tray icon > configure antivir > tick expert > guard > scan > exception
same for scanner.
Πολύ πολύ γρήγορος... Μεγάλο πλεονέκτημα. Από εκεί και πέρα, πολύ φορτωμένος με εργαλεία που ο μέσος χρήστης δε χρησιμοποιεί ποτέ, υπερβολικές ρυθμίσεις και δυστυχώς πολλές φορές ασυμβατότητα στην εμφάνιση κάποιων ιστοσελίδων.
Ωστόσο θα τον συνιστούσα έναντι του Google Chrome, καθότι πιο ολοκληρωμένος browser.
Ωστόσο ο Firefox, αν και πρόσφατα βγήκε έρευνα που τον κατατάσσει ως τον λιγότερο ασφαλή browser, παραμένει my personal favourite... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Μμμ...
Ωραία...
Άρα τώρα έχουμε εγκατεστημένα:
1) Firefox
2) Chrome
3) Opera
Η απορία μου είναι που στο δαίμονα έχω στείλει τον internet explorer. Αλλά μάλλον η απάντηση είναι "στο δαίμονα" (και εκεί να μείνει).
Βασικά, καλός μου φαίνεται. αρκετά παραμετροποιήσιμος, και δε θα έλεγα σε καμιά περίπτωση ότι είναι δύσχρηστος. Περίπου σαν τον firefox, που έχω συνηθίσει τόσο καιρό. Θα περάσει από εξαντλητικά τεστ.
Μια μικρή διαπίστωση: τον έκλεισα και τον ξανάνοιξα, για να δω πόσο φαγητό θέλει. Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι ενώ φαίνεται πιο βαρύς, δεν είναι.
Πάνω κάτω στα ίδια με την αλεπού.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το site επαέ ανοίγει και πιο γρήγορα.
(εντάξει, λίγο πιο γρήγορα) _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 16, 2009 10:54 am
Τίτλος:
Βασικά αλεπουδέλης είμαι και εγώ αλλά κυρίως για 2 λόγους...
AdBlock Plus
XMarks
Μου έχουν λύσει τα χέρια...
Μπορώ να προσθέσω και NoScript τώρα που το ξανασκέφτομαι
Αν έχει κάτι αντίστοιχο ο opera,θα ήθελα να τον δοκιμάσω αν είναι τόσο γρήγορος.
Αλήθεια Gp2, στην έρευνα που λες ότι λέει για την αλεπού ότι είναι η λιγότερο ασφαλής, μήπως λέει ποιος είναι ο περισσότερο ασφαλής;
Αν και personally δεν έχω προβλήματα τέτοιας φύσεως... (ίσως γιατί δεν μπουκάρω σε πολλά περίεργα και ύποπτα site... ) _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Όλως περιέργως θεωρείται ο Internet Explorer 8. Αν και υπάρχει γενική κατακραυγή για τον εν λόγω browser γενικά, μπορώ να πω κι εγώ ότι η έκδοση 8 είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες και μετά από χρόνια τον χρησιμοποώ καμιά φορά, ειδικά σε άλλα pc που έχουν υπερφορτωμένο τον Firefox, είναι ενοχλητικό να εμφανίζονται 200 οθόνες όταν περνάς το ποντίκι πάνω από κάποιο λινκ!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας