|
View previous topic
::
View next topic
|
| Author |
Message |
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 6:47 pm
Post subject:
|
|
|
οχι εγω στο βολο ημουν(νεα ιονια). ασε και εμεις καθε μερα επιθεωρησεις, του σκωτομου να ντυθουμε και τρεξιμο. μια μερα ηχαμε τους φοριαμους μαυρα χαλια και εγεινε το ελα να δεις μολης μπηκε ο λοχαγος... οντως παμε για αλλα γιατι πραγματικα δεν αξιζει να πεδευτουμε παραπανω χωρις λογο. _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Jun 06, 2009 10:11 am
Post subject:
|
|
|
Αν έχεις βύσμα να γίνεις στρατονόμος...
Δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να επιλέξεις και πού θα πας...
Το γεγονός βέβαια ότι τον πίνεις στην εκπαίδευση παραγράφεται πάραυτα... Τα οφέλη σου μετά απ' αυτήν είναι αρκετά μεγάλα... _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Jun 06, 2009 7:27 pm
Post subject:
|
|
|
|
sugata wrote:
|
Αν έχεις βύσμα να γίνεις στρατονόμος...
Δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να επιλέξεις και πού θα πας...
Το γεγονός βέβαια ότι τον πίνεις στην εκπαίδευση παραγράφεται πάραυτα... Τα οφέλη σου μετά απ' αυτήν είναι αρκετά μεγάλα...
|
οντως απο τη μια δεν εχεις και αδικο αλλα η σαντα ειναι αρκετα βισματικια οποτε θες καλο βισμα αν σκεφτεις οτι τωρα θα ρθουνε 5 και στιην 308 3.
οσον αφορα την εκπαιδευση αρκετα δυσκολη και πειθαρχημενοι ειδικα τις 2 πρωτες βδομαδες.τωρα το κακο για αυτην την σειρα οτι εκει που ειναι το κεντρο θα φτυσουν αιμα απο την ζεστη.Μαιο και πεθαιναμε απο την ζεστη αυτο θα ναι απο τα πίο δυσκολα!!!
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Jun 07, 2009 12:16 pm
Post subject:
|
|
|
Φιλική συμβουλή, προς τα βύσματα.
ΜΗΝ πάτε εκεί που κατά κανόνα πηγαίνουν τα υπόλοιπα βύσματα, για να: α) είναι κοντά στο σπίτι τους, β)έχουν μεγαλύτερα off, γ) μην κάνουν τόσες υπηρεσίες.
Αν η σάντα είναι αρκετά βυσματική και όλα τα καλά παιδιά πάνε εκεί, τότε αποδεικνύεται με μαθηματικά του λυκείου, ότι τουλάχιστον ένα εκ των βυσμάτων θα τον πιει, σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα.
Από στρατονόμους ξέρω ότι η καλύτερη τους περίοδος ήταν πάντα σε παραμεθορίους. Όταν γυρνούσαν (προς το τέλος), σε μονάδες κοντά στα σπίτια τους, άρχιζε ξανά το χωρίς λόγο τρέξιμο. Ειδικά οι Αθηναίοι, που έχουν τον κίνδυνο της Μεσογείων ορατό (όχι ότι κακοπερνούν, αλλά άλλο να κάνεις υπηρεσία σαν δημόσιος υπάλληλος κάθε μέρα, κι άλλο να είσαι στο νησάκι σου, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει...) _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Mon Jun 08, 2009 11:40 am
Post subject:
|
|
|
απολυομαι σε εναμιση μηνα και δεν περναν οι μερες με τπτ!
αυτο που ειπε καποιος για βυσματα ισχυει σε μεγαλο βαθμο.
αν πας σε μοναδα που ναι πολλα βυσματα παιζει και να χωθεις
καθως εκει μετραν αλλοι οροι..καλυτερα λιγο μακρυα απο το σπιτι
και με πολλα οff..
επισης προς ατομα που ναι να μπουν στρατο τωρα..ναυτικο και αεροπορια
επειδη θα παρουν ακομα μονο 2 σειρες και μετα παπαλα,καλυτερα να το καθυστερησουν λιγο και να πανε με την νεα νομοθεσια στρατο που θα ναι ολοι
9-μηνα.αυτο το λεω διοτι πλεον οι πιο πολλες μοναδες ναυτικο-αεροπορια δεν
εχουν ατομα και παιζει παρα μα παρα πολυ χωσε...τωρα αν παιζει τρελο βυσμα
εκει παω πασο. 
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Thu Jun 11, 2009 2:24 pm
Post subject:
|
|
|
|
sugata wrote:
|
Φιλική συμβουλή, προς τα βύσματα.
ΜΗΝ πάτε εκεί που κατά κανόνα πηγαίνουν τα υπόλοιπα βύσματα, για να: α) είναι κοντά στο σπίτι τους, β)έχουν μεγαλύτερα off, γ) μην κάνουν τόσες υπηρεσίες.
Αν η σάντα είναι αρκετά βυσματική και όλα τα καλά παιδιά πάνε εκεί, τότε αποδεικνύεται με μαθηματικά του λυκείου, ότι τουλάχιστον ένα εκ των βυσμάτων θα τον πιει, σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα.
Από στρατονόμους ξέρω ότι η καλύτερη τους περίοδος ήταν πάντα σε παραμεθορίους. Όταν γυρνούσαν (προς το τέλος), σε μονάδες κοντά στα σπίτια τους, άρχιζε ξανά το χωρίς λόγο τρέξιμο. Ειδικά οι Αθηναίοι, που έχουν τον κίνδυνο της Μεσογείων ορατό (όχι ότι κακοπερνούν, αλλά άλλο να κάνεις υπηρεσία σαν δημόσιος υπάλληλος κάθε μέρα, κι άλλο να είσαι στο νησάκι σου, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει...)
|
κοιτα επειδη ειμαι στη ν.σαντα μπορω να σου πω οτι δεν περνας καλα λογο βυσματος απλα εκει η στρατονομια κραταει την εννια του νεου του μεσαιου και του παλιου για αυτο εξισου και ειναι βυσματικια ως το να πας!επιπελον τα ατομα ειναι στανταρ παντα ερχονται 5 ,5 ,3ς.η στρατονομια ειναι εκει ανεξαρτητη κατα μια εννοια!! 
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|