Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Off-Topic

Ελληνικός στρατός και συναφι!!! Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Wed Jun 03, 2009 6:47 pm
Post subject:
Reply with quote

οχι εγω στο βολο ημουν(νεα ιονια). ασε και εμεις καθε μερα επιθεωρησεις, του σκωτομου να ντυθουμε και τρεξιμο. μια μερα ηχαμε τους φοριαμους μαυρα χαλια και εγεινε το ελα να δεις μολης μπηκε ο λοχαγος... οντως παμε για αλλα γιατι πραγματικα δεν αξιζει να πεδευτουμε παραπανω χωρις λογο.

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sat Jun 06, 2009 9:59 am
Post subject:
Reply with quote

Παιδια φιλικη συμβουλη στην 307 ντουγρου για στρατονομια και απο κει οσοι ειναι θεσσαλονικη οπου θα πανε εκει σαν μεταθεση αν εχουν κανα βισμα να την κανουν για νεα σαντα μην τυχον κανουν την βλακεια και πανε θεσσαλονικη οπου οι στρατονομοι εκει απο τον πετροπουλο τρωνε το χοντρο μπιπ καθως δεν τους παει.

Οσοι μπορουν και εχουν δυνατοτητα νεα σαντα.Τους 3 πρωτους μηνες κανεις υπηρεσια αλλα σχεδον καθε μερα εισαι θεσσαλονικη σπιτι σου τους επομενους 3 μηνες κανεις 2 υπηρεσιες και 5 μερες σπιτι σου και τους τελευταιους 3 μηνες δεν κανεις τιποτα μονο σπιτι σου.90 μερες σπιτι σου και απλα πας πρωι στο στρατοπεδο και ΠΣΚ παιρνεις off δεν πατας καθολου.Η εννοια του παλιου εκει μετραει!!!!!!!!

Συν τις αδειες και τα σχετικα απλα κανεις στην ουσια μια τυπικη 6μηνη θητεια και μετα απλα πηγαινοερχεσαι!!!
Back to top

Post Posted: Sat Jun 06, 2009 10:11 am
Post subject:
Reply with quote

Αν έχεις βύσμα να γίνεις στρατονόμος...
Δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να επιλέξεις και πού θα πας...
Το γεγονός βέβαια ότι τον πίνεις στην εκπαίδευση παραγράφεται πάραυτα... Τα οφέλη σου μετά απ' αυτήν είναι αρκετά μεγάλα...

Post Posted: Sat Jun 06, 2009 7:27 pm
Post subject:
Reply with quote

sugata wrote:
Αν έχεις βύσμα να γίνεις στρατονόμος...
Δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να επιλέξεις και πού θα πας...
Το γεγονός βέβαια ότι τον πίνεις στην εκπαίδευση παραγράφεται πάραυτα... Τα οφέλη σου μετά απ' αυτήν είναι αρκετά μεγάλα...

οντως απο τη μια δεν εχεις και αδικο αλλα η σαντα ειναι αρκετα βισματικια οποτε θες καλο βισμα αν σκεφτεις οτι τωρα θα ρθουνε 5 και στιην 308 3.

οσον αφορα την εκπαιδευση αρκετα δυσκολη και πειθαρχημενοι ειδικα τις 2 πρωτες βδομαδες.τωρα το κακο για αυτην την σειρα οτι εκει που ειναι το κεντρο θα φτυσουν αιμα απο την ζεστη.Μαιο και πεθαιναμε απο την ζεστη αυτο θα ναι απο τα πίο δυσκολα!!!
Back to top

Post Posted: Sun Jun 07, 2009 12:16 pm
Post subject:
Reply with quote

Φιλική συμβουλή, προς τα βύσματα.
ΜΗΝ πάτε εκεί που κατά κανόνα πηγαίνουν τα υπόλοιπα βύσματα, για να: α) είναι κοντά στο σπίτι τους, β)έχουν μεγαλύτερα off, γ) μην κάνουν τόσες υπηρεσίες.
Αν η σάντα είναι αρκετά βυσματική και όλα τα καλά παιδιά πάνε εκεί, τότε αποδεικνύεται με μαθηματικά του λυκείου, ότι τουλάχιστον ένα εκ των βυσμάτων θα τον πιει, σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα.
Από στρατονόμους ξέρω ότι η καλύτερη τους περίοδος ήταν πάντα σε παραμεθορίους. Όταν γυρνούσαν (προς το τέλος), σε μονάδες κοντά στα σπίτια τους, άρχιζε ξανά το χωρίς λόγο τρέξιμο. Ειδικά οι Αθηναίοι, που έχουν τον κίνδυνο της Μεσογείων ορατό (όχι ότι κακοπερνούν, αλλά άλλο να κάνεις υπηρεσία σαν δημόσιος υπάλληλος κάθε μέρα, κι άλλο να είσαι στο νησάκι σου, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει...)

Post Posted: Mon Jun 08, 2009 11:40 am
Post subject:
Reply with quote

απολυομαι σε εναμιση μηνα και δεν περναν οι μερες με τπτ!
αυτο που ειπε καποιος για βυσματα ισχυει σε μεγαλο βαθμο.
αν πας σε μοναδα που ναι πολλα βυσματα παιζει και να χωθεις
καθως εκει μετραν αλλοι οροι..καλυτερα λιγο μακρυα απο το σπιτι
και με πολλα οff..

επισης προς ατομα που ναι να μπουν στρατο τωρα..ναυτικο και αεροπορια
επειδη θα παρουν ακομα μονο 2 σειρες και μετα παπαλα,καλυτερα να το καθυστερησουν λιγο και να πανε με την νεα νομοθεσια στρατο που θα ναι ολοι
9-μηνα.αυτο το λεω διοτι πλεον οι πιο πολλες μοναδες ναυτικο-αεροπορια δεν
εχουν ατομα και παιζει παρα μα παρα πολυ χωσε...τωρα αν παιζει τρελο βυσμα
εκει παω πασο. Thumb 2 Up
Back to top

Post Posted: Thu Jun 11, 2009 2:24 pm
Post subject:
Reply with quote

sugata wrote:
Φιλική συμβουλή, προς τα βύσματα.
ΜΗΝ πάτε εκεί που κατά κανόνα πηγαίνουν τα υπόλοιπα βύσματα, για να: α) είναι κοντά στο σπίτι τους, β)έχουν μεγαλύτερα off, γ) μην κάνουν τόσες υπηρεσίες.
Αν η σάντα είναι αρκετά βυσματική και όλα τα καλά παιδιά πάνε εκεί, τότε αποδεικνύεται με μαθηματικά του λυκείου, ότι τουλάχιστον ένα εκ των βυσμάτων θα τον πιει, σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα.
Από στρατονόμους ξέρω ότι η καλύτερη τους περίοδος ήταν πάντα σε παραμεθορίους. Όταν γυρνούσαν (προς το τέλος), σε μονάδες κοντά στα σπίτια τους, άρχιζε ξανά το χωρίς λόγο τρέξιμο. Ειδικά οι Αθηναίοι, που έχουν τον κίνδυνο της Μεσογείων ορατό (όχι ότι κακοπερνούν, αλλά άλλο να κάνεις υπηρεσία σαν δημόσιος υπάλληλος κάθε μέρα, κι άλλο να είσαι στο νησάκι σου, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει...)

κοιτα επειδη ειμαι στη ν.σαντα μπορω να σου πω οτι δεν περνας καλα λογο βυσματος απλα εκει η στρατονομια κραταει την εννια του νεου του μεσαιου και του παλιου για αυτο εξισου και ειναι βυσματικια ως το να πας!επιπελον τα ατομα ειναι στανταρ παντα ερχονται 5 ,5 ,3ς.η στρατονομια ειναι εκει ανεξαρτητη κατα μια εννοια!! Wink
Back to top

Post Posted: Tue Jul 14, 2009 1:01 pm
Post subject:
Reply with quote

παιδια ξερουμε τιποτα για νεα περαμο??? ακουσα οι κομπλεξικοι εκει περα ειναι πλιοψηφια.επισης διπλα στο ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μου βαλανε και ΥΕΑ (υποτιθεται μορφωτικο επιπεδο),να το ακολουθησω για ΔΕΑ ή να μην δωσω σημασια.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Fri Jul 24, 2009 4:41 pm
Post subject:
Reply with quote

κανω δεκαμηνο και μου εμειναν οκτω μηνες...υπηρετω στον λαγο εβρου αυτη τη στιγμη...που θα παει θα περασει δεν θα περασει ο καιρος! Evil or Very Mad Ranting Ranting wall bang xD ?

φυλε σου προτεινω να αγνοησεις το ΥΕΑ,οσες λιγοτερες ευθηνες εχεις στο στρατο τοσω το καλητερο.

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
Back to top

Post Posted: Sat Aug 01, 2009 11:23 pm
Post subject:
Reply with quote

μπαινω στην σπάρτη με την Γ εσσο εγω Embarassed
Back to top

Post Posted: Sun Aug 02, 2009 2:22 am
Post subject:
Reply with quote

Περαστικά vegeto..... Γενικα το στρατοπεδο έχει ψιλομαυρίσει με τον νεο ταξίαρχο. Θα το δεις μόλις μπεις. Καλό κουράγιο Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Sun Aug 02, 2009 9:51 am
Post subject:
Reply with quote

Blast0 wrote:
Περαστικά vegeto..... Γενικα το στρατοπεδο έχει ψιλομαυρίσει με τον νεο ταξίαρχο. Θα το δεις μόλις μπεις. Καλό κουράγιο Wink

Που είσαι χαμένος εσύ ρε;

Post Posted: Sun Aug 02, 2009 10:43 am
Post subject:
Reply with quote

Στρατό εδώ και 2 μήνες. Έφυγα απο σπάρτη πριν απο μια βδομάδα και πλεον τελειώνω την εκπαίδευσή μου σαν μάγειρας (χααχα) στο εξωτικό γύθειο. Κατά τον 15αύγουστο ανεβαίνω κιλκίς Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Sun Aug 02, 2009 11:56 am
Post subject:
Reply with quote

Άρα στο επόμενο meeting θα μας μαγειρέψεις κάποια από τις σπεσιαλιτέ που έμαθες εκεί. Razz

Post Posted: Mon Aug 03, 2009 1:42 pm
Post subject:
Reply with quote

Blast0 wrote:
Στρατό εδώ και 2 μήνες. Έφυγα απο σπάρτη πριν απο μια βδομάδα και πλεον τελειώνω την εκπαίδευσή μου σαν μάγειρας (χααχα) στο εξωτικό γύθειο. Κατά τον 15αύγουστο ανεβαίνω κιλκίς Razz

Αν έρθεις 525 θα με προλάβεις. Wink
Back to top
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Off-Topic All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
Page 7 of 13

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum