Καλησπερα σας. Ψαχνω ακομη μια ταινια anime και αυτη παλια την ειχα δει. τα λιγοστα πραματα που θυμαμαι ειναι οτι υπηρχε μια γυναικα ανδροειδες που προστατευε ενα παιδακι..και επισης θυμαμαι οτι στο τελος καταστρεφοταν ο πλανητης που ηταν απο κατι ρομποτ και τελειωνε δειχνοντας το αγορι κ το κοριτσι να ειναι σε ενα μικρο διαστημοπλοιο και να κοιτανε την γη κατευθηνομενοι προς αυτην ως οι μονοι επιζωντες του πλανητη τους
Καλησπερα σας. Ψαχνω ακομη μια ταινια anime και αυτη παλια την ειχα δει. τα λιγοστα πραματα που θυμαμαι ειναι οτι υπηρχε μια γυναικα ανδροειδες που προστατευε ενα παιδακι..και επισης θυμαμαι οτι στο τελος καταστρεφοταν ο πλανητης που ηταν απο κατι ρομποτ και τελειωνε δειχνοντας το αγορι κ το κοριτσι να ειναι σε ενα μικρο διαστημοπλοιο και να κοιτανε την γη κατευθηνομενοι προς αυτην ως οι μονοι επιζωντες του πλανητη τους
Μήπως θυμάσαι τη χαρακτηριστική σκηνή που προστατεύει το παιδάκι και κατά λάθος έχουν σκιστεί τα ρούχα της; Για κάποιο λόγο αυτή η σκηνή μάλλον έχει αποτυπωθεί στο υποσυνείδητό μας, και γω θυμάμαι αυτή και μόνο τη σκηνή. Μια γυναίκα ανδροειδές, με σπαθί katana, να προστατεύει ένα παιδί...
Μου το θύμισες λοιπόν ενώ το είχα ξεχάσει για πολλά χρόνια, οπότε μπήκα στον κόπο να το ψάξω. Αφού έφαγα τον τόπο, τελικά νομίζω πως το βρήκα. Πρόκειται για το
Γειά σας! Ψαχνω και εγω όπως όλοι ένα anime με τίτλο manga nippon mukashi banashi και χαρακτηριστικό του ήταν στους τίτλους αρχής το παιδακι καβάλα στον δράκο με την ατελείωτη ουρα!
το gamato.info εχει νομιζω ένα επισόδειο μεταγλωτισμένο αλλα ενα μονο δεν φτάνει.... _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
as Weather Wears at Stone
Ναι αυτο ειναι..και ακριβως θυμαμαι και την σκηνη που λες..Ειναι το αγαπημενο μου anime οταν το βλεπα μικρος..Μακαρι να το βρω να το κατεβασω..Ευχαριστω
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 12, 2009 12:26 am
Τίτλος:
Όχι ρε παιδιά! Που το θυμηθήκατε το andromeda stories? Πρόσφατα συζητούσαμε για αυτό με ένα φίλο μου (Ulver) αλλά δεν μπορούσαμε να θυμηθούμε ούτε το ακριβές όνομα ούτε και πολλά σκηνικά, καθώς οι εικόνες που μας έχουν μείνει είναι λιγοστές. Ευχαριστώ πολύ και εγώ για αυτή την πολύτιμη πληροφορία. _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
εχει καποιος πληροφοριες για το Βasilisk?
το εχω κατεβασει απο Αni-Kraze αλλα με χαμηλη ποιοτητα
γνωριζει καποιος αν υπαρχει σε HD με 5.1 ηχο? yorosiku!!! _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
εχει καποιος πληροφοριες για το Βasilisk?
το εχω κατεβασει απο Αni-Kraze αλλα με χαμηλη ποιοτητα
γνωριζει καποιος αν υπαρχει σε HD με 5.1 ηχο? yorosiku!!!
Συμφωνα με την AniDB ( http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2436 )η καλυτερη εκδοση μεχρι στιγμης ειναι απο τους moo-shi. Οι Ani-Kraze το εκαναν drop στο 7ο επεισοδιο. Η εκδοση των moo-shi ειναι ripping απο DVD, χρησιμοποιοντας τον h264 σε mkv container. Μπορεις να βρεις το batch torrent εδω http://moo-shi.edwardk.info/ _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Θυμήθηκα κι εγώ ένα παλιό. ίσως να έχει αναφερθεί...
Διάστυμα, ρομποτικό και ήρωες παιδιά. ένα αγόρι που πάει στι διάστημα με ένα καράβι που πετάει, μια καταιγίδα κομητών που προσπαθεί να αποφύγει, μια πριγκήπισσα στην ηλικία του που στο τέλος φαίνεται πως πεθαίνει αλλά αυτός προσεύχεται και γίνεται καλά, ένας φίλος του χοντρός (κλασσική φάτσα ανιμε χοντρού με κοντό μαλί και χοντρά χίλια) που σε κάποια φάση βγάζει ένα μαχαίρι κι ένα ρομποτάκι που στο τέλος θυσιάζεται και πέφτει πάνω σ'ένα διαστημικό τρένο και εκρήγνειται...
κάτι άλλο δε θυμάμαι...
[edit...] πρέπει να είναι το πρώτο πρώτο που αναφέρεται στο thread αλλά δεν απαντήθηκε απ' ότι είδα! _________________ no guts - no glory!
no risk - no fun!
no martini - no party!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την theo στις Τρι Μάι 19, 2009 1:20 pm, 1 φορά
μηπως ξερετε ενα που πεζοταν στον αντεννα με ενα κοριτσι?
Τωρα θα με πεις περιεργο, αν σου πω οτι δεν προκειται να παρεις απαντηση σε τοσο γενικη ερωτηση? _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Θυμήθηκα κι εγώ ένα παλιό. ίσως να έχει αναφερθεί...
Διάστυμα, ρομποτικό και ήρωες παιδιά. ένα αγόρι που πάει στι διάστημα με ένα καράβι που πετάει, μια καταιγίδα κομητών που προσπαθεί να αποφύγει, μια πριγκήπισσα στην ηλικία του που στο τέλος φαίνεται πως πεθαίνει αλλά αυτός προσεύχεται και γίνεται καλά, ένας φίλος του χοντρός (κλασσική φάτσα ανιμε χοντρού με κοντό μαλί και χοντρά χίλια) που σε κάποια φάση βγάζει ένα μαχαίρι κι ένα ρομποτάκι που στο τέλος θυσιάζεται και πέφτει πάνω σ'ένα διαστημικό τρένο και εκρήγνειται...
κάτι άλλο δε θυμάμαι...
[edit...] πρέπει να είναι το πρώτο πρώτο που αναφέρεται στο thread αλλά δεν απαντήθηκε απ' ότι είδα!
Starland trio μηπως?
http://animadiko.blogspot.com/2008/02/starland-trio.html _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
(θα ηθελα να προσθεσω οτι στα τορενταδικα που εχω βρει το προαναφερομενο ανιμε δεν δινονται πληροφοριες ουτε απο πιο γκρουπ ειναι ουτε τι ηχο εχει και οπως φανταζεστε ειναι σπαστικο...)
domo! _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας