Αλλά προς τι η όλη διαδικασία της διάσπασης και μελλοντικής( ; ) επανασυγκρότησης;
Καταρχην δεν υπαρχει διασπαση,υπαρχει η δημιουργια κατι νεου και διαφορετικου.
bezdim έγραψε:
Και μη μου πεις πως θα υπάρχουν άτομα που θα δουλεύουν σε AC και Animearth ταυτόχρονα... Ψοφάει ένα project, γεννιέται ένα άλλο, τουλάχιστον έχετε μάθει ήδη να κρατάτε τον πήχη ψηλά και πάνω σε αυτό στηρίζομαι.
Ναι φυσικα θα δουλευω κι εγω και ο φιλτατος με τον ιδιο αν οχι με περισσοτερο ζηλο.
bezdim έγραψε:
Θεωρώ δεδομένο το πως και εσείς και οι Oukami θα στεριόσετε. Απλά μου άρεσε η ιδέα της μεγάλης κοινότητας και της μεγάλης παρέας, που τελικά δε τη βλέπω να στέκεται. Η διάσπαση και και ανασυγκρότηση σε μικρότερες και πιο ευέλικτες ομάδες μάλλον θα δουλέψει καλύτερα.
Σωστο συμπερασμα.
bezdim έγραψε:
Από την άλλη διαφωνώ με το να πιάνει πάνω από μια ομάδα το ίδιο project. Δεν είμαστε ο αγγλόφωνος "κόσμος". Ούτε τα εκατομμύρια του πληθυσμού του έχουμε. Οπότε και στατιστικά δεν στέκει να ελπίζουμε στη δημιουργία ανταγωνιστικών fansubs. Απλά, τα νούμερα δε βοηθάνε! Το αντίθετο μοτίβο λειτουργεί καλύτερα στην Ελλάδα.
Αυτο δεν μπορεις να το ορισεις ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος.Κι εγω θελω να κανω projects που τα εχουν κανει αλλα groups και θα τα κανω γιατι απλα ειμαι κ@βλωμενος με αυτα.Και μπορει να μην θελω κανενος τις παρατηρησεις,την βοηθεια, να ειμαι μονοχνωτος για καποια project η στην τελικη να οριζω μονος μου τον ρυθμο μου με κατι που θελω να πιασω?Θα μου το απαγορεψει κανεις?
Και να τονισω κατι τελευταιο animeclipse#animearth,αυτα τα 2 forum δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Δεν μπορω να καταλαβω πως το τοσο εγινε για αλλη μια φορα τοοοοοοοοοοοοοοοοσο.Μηπως τελικα το κουτσομπολιο και το flame ειναι αυτο που κραταει αυτην κοινοτητα ξυπνια?
Α και κατι αλλο θα ηταν ευκολο να βαλλουμε αλλα nicks και να μην πουμε σε κανεναν γι αυτο.Ομως ειμαστε ειλικρινης και ξερουμε οτι θα εχουμε το support της πλειοψηφιας γιατι μονο καλο μπορει να υπαρξει απο μια τετοια κινηση. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Από την άλλη διαφωνώ με το να πιάνει πάνω από μια ομάδα το ίδιο project. Δεν είμαστε ο αγγλόφωνος "κόσμος". Ούτε τα εκατομμύρια του πληθυσμού του έχουμε. Οπότε και στατιστικά δεν στέκει να ελπίζουμε στη δημιουργία ανταγωνιστικών fansubs. Απλά, τα νούμερα δε βοηθάνε! Το αντίθετο μοτίβο λειτουργεί καλύτερα στην Ελλάδα.
Αυτο δεν μπορεις να το ορισεις ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος.Κι εγω θελω να κανω projects που τα εχουν κανει αλλα groups και θα τα κανω γιατι απλα ειμαι κ@βλωμενος με αυτα.Και μπορει να μην θελω κανενος τις παρατηρησεις,την βοηθεια, να ειμαι μονοχνωτος για καποια project η στην τελικη να οριζω μονος μου τον ρυθμο μου με κατι που θελω να πιασω?Θα μου το απαγορεψει κανεις?
Όπως το θέτεις έχεις δίκιο, ότι θέλει κάνει ο καθένας, όπως θέλει ξοδεύει το χρόνο του. Ο bezdim όμως σε γενικές γραμμές έχει δίκιο στο θέμα των πολλών groups - ένα project, και θα συμφωνήσω μαζί του. Κατά τη γνώμη μου είναι χάσιμο χρόνου να ασχολούνται δύο groups με το ίδιο project, ενώ θα μπορούσαν να ασχοληθούν με δύο διαφορετικά. Η συγκεκριμένη περίπτωση (Bleach) θεωρώ ότι είναι από τις λίγες εξαιρέσεις, αφού η AC έχει το project stalled πάρα πολύ καιρό, οπότε όποιος προτίθεται να το αναλάβει καλά κάνει. Πάρε για παράδειγμα το FMA 2, έχω δει ήδη 4 groups να έχουν κυκλοφορήσει release ή απλά να το έχουν ανακοινώσει. Τώρα αυτό συμβάλει στο "να διαδώσουμε τα anime" ή μήπως προσπαθούν να εκμεταλευτούν το δυνατό όνομα μιας σειράς;;
Τεσπα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, όπως σωστά είπες. Απλά ίσως θα ήταν καλό να υπήρχε περισσότερη κατανόηση και επικοινωνία μεταξύ των groups.
Στο θέμα του νέου group, μπράβο στα παιδιά και καλή αρχή. Δυστυχώς θα διαφωνίσω με την επιλογή του Bleach, το οποίο είναι ένα μεγάλο/διάσημο ongoing anime. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να ξεκινάγανε με κάτι πιο μικρό και όχι τόσο διάσημο. Περιμένω να δω τι θα επιλέξουν για επόμενο project.
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 25, 2009 8:09 pm
Τίτλος:
Καλή επιτυχία στα παιδιά και απο εμένα. Φοβερή η ιδέα να πιάσετε το project απο το 206. _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Πάρε για παράδειγμα το FMA 2, έχω δει ήδη 4 groups να έχουν κυκλοφορήσει release ή απλά να το έχουν ανακοινώσει. Τώρα αυτό συμβάλει στο "να διαδώσουμε τα anime" ή μήπως προσπαθούν να εκμεταλευτούν το δυνατό όνομα μιας σειράς;;
Sorry που επεμβαίνω ψιλο-οφφτόπικ, αλλά να θέσω ένα απλό ζήτημα:
Σε θέματα ξένου fansub, όταν μια αξιόλογη σειρά την πιάνει ένας σκασμός μικρά group, και συνήθως όχι και τόσο σχετικά όσο μεγάλα και γνωστά, συνήθως υπάρχει έστω και ένα group που ξεχωρίζει είτε γιατί είναι πιο πλήρες, είτε γιατί το ανέλαβε με περισσότερη διάθεση/εμπειρία.
Πολύς κόσμος τελικά διαλέγει να στραφεί προς αυτό το rls, το οποίο για πολλούς είναι καλύτερο από τα άλλα, για τον έναν ή τον άλλο λόγο.
Για μένα είναι αρκετός λόγος αυτός για να γίνουν πολλές εκδόσεις.
Ο καθένας προσπαθεί να παράγει ό,τι πιο πλήρες μπορεί. _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Πάρε για παράδειγμα το FMA 2, έχω δει ήδη 4 groups να έχουν κυκλοφορήσει release ή απλά να το έχουν ανακοινώσει. Τώρα αυτό συμβάλει στο "να διαδώσουμε τα anime" ή μήπως προσπαθούν να εκμεταλευτούν το δυνατό όνομα μιας σειράς;;
Sorry που επεμβαίνω ψιλο-οφφτόπικ, αλλά να θέσω ένα απλό ζήτημα:
Σε θέματα ξένου fansub, όταν μια αξιόλογη σειρά την πιάνει ένας σκασμός μικρά group, και συνήθως όχι και τόσο σχετικά όσο μεγάλα και γνωστά, συνήθως υπάρχει έστω και ένα group που ξεχωρίζει είτε γιατί είναι πιο πλήρες, είτε γιατί το ανέλαβε με περισσότερη διάθεση/εμπειρία.
Πολύς κόσμος τελικά διαλέγει να στραφεί προς αυτό το rls, το οποίο για πολλούς είναι καλύτερο από τα άλλα, για τον έναν ή τον άλλο λόγο.
Για μένα είναι αρκετός λόγος αυτός για να γίνουν πολλές εκδόσεις.
Ο καθένας προσπαθεί να παράγει ό,τι πιο πλήρες μπορεί.
Σωστή μεν η λογική σου, αλλά θεωρείς ότι η ελληνική anime κοινότητα έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που να δικαιολογεί 4 groups να κάνουν το ίδιο anime; Δεν το βλέπεις εσύ σαν σπατάλη δυναμικού, πόρων ("βαρίες" λέξεις μεν αλλά σωστές ως προς την ουσία), χρόνου; Σκέψου απλά ότι τα ίδια άτομα θα μπορούσαν να κάνουν 4 σειρές αντί για μία. Προφανώς παίζει και το θέμα ποιο anime γουστάρει να κάνει ο καθένας, αλλά δεν τελειώσαν ξαφνικά τα anime, υπάρχουν αμέτρητα παλιά και βγαίνουν άλλα τόσα κάθε season.
Sorry για την συνέχιση του offtopic, γιατί η γενικότερη αυτή συζήτηση δεν αφορά το group των παιδιών. Ίσως θα ήταν καλύτερο να το συνεχίσουμε (αν χρειαστεί) σε νέο θέμα.
Δε μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβατε με το να ασχολουνται 4 groups με το ιδιο anime. Επιλογη τους ηταν να το κανουν.Δηλαδη εσεις αν το συζητησετε ανοιγοντας καινουριο topic,νομιζετε οτι προκειται να αλλαξει τιποτα;Νταξ οντως υπαρχει η δυνατοτητα καλυτερης χρησης του fansubbing δυναμικου και αφου δεν ειναι και τοσο διαδεδομενα τα anime στην Ελλαδα και αφου δεν υπαρχουν και τα ΤΟΣΑ fansubing groups δεν ειναι αναγκη να ασχολουνται με ενα projects τοσα ατομα.Νταξ το πιασαμε το νοημα.Δεν αντεχω τα τοσα αχρηστα threads που ανοιγουν σε διαφορα forums για να σχολιασουν θεματα - βλακειες ...και ως συνηθως η συζητηση στο τελος να μην καταληγει πουθενα. Πωωω ελεος.Αντι να ασχοληστε με τετοια μηδαμινης σημασιας θεματα ασχοληθειτε με τιποτα περισοοτερο εποικοδομητικο.Αλλωστε αλλοι καταβαλλουν προσπαθειες για να κανουν τα releases,ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να επικρινεται και να κατακρινετε το μοχθο ολων αυτων.Δε χρειαζονται απαντησεις γιατι βαρεθηκα τα offtopics...
Και μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για το group τους συνεχιστε ετσι(αν και το εχω πει και σε αλλα forums :P). _________________ Οne Piece Forever
Καλή αρχή να έχετε παιδιά. Πάντως κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η επιλογή μιας και το thread του Bleach στην επιφάνεια εργασίας έδειχνε πολύ ενεργό... _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cougar στις Τρι Απρ 28, 2009 8:45 am, 1 φορά
Καταρχήν καλή αρχή στα παιδιά, ελπίζω να συνεχίσετε έτσι στον ίδιο ρυθμό και να ασχολείστε με το fansubbing που σας αρέσει τόσο!
Εμείς σας στηρίζουμε και βρισκόμαστε δίπλα σας!
[offtopic]
Όσον αφορά την offtopic συζήτηση που για άλλη μια φορά είναι περί των καινούριων group, θα σας παρακαλούσα να σταματήσει εδώ. Έχει χιλιοσυζητηθεί το θέμα σε διάφορα thread, δε χρειάζεται κάθε φορά να "λερώνουμε" καινούρια threads με off topic post. Όποιος θέλει ντε και καλά να τα ξανασυζητήσει, μπορεί να ανοίξει ένα thread γιαυτό το θέμα.
[/offtopic] _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ελπίζω να ηρεμήσαν τα πνεύματα μετά από ένα 24ωρο και να συνεχιστεί η συζήτηση on-topic και χωρίς ειρωνίες και flames.
Και για να λυθούν τυχόν απορίες, προσωπικά ενημερώνω ότι τα 2 μέλη των AnimEarth που είναι και στην AnimeClipse, ουδέποτε εξέφρασαν επιθυμία να φύγουν αλλά είναι και από τα πιο ενεργά αυτή τη στιγμή, απλά έχουν τόση ενέργεια που δεν τους φτάνει ένα group. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 27, 2009 4:18 pm
Τίτλος:
Τα συγχαρητήρια μου στον μαυροφοίνικα για το Karaoke!
Χωρίς να ξέρω και πολλά με εντυπωσίασε!
Άντε και εις ανώτερα και περισσότερα projects να έχουμε να λέμε!
Ξαναερώτηξις που δεν απαντήθηκε, εκτός κι αν δεν την πήρε το μάτι μου στις απαντήσεις σας παιδιά, οπότε να με συγχωράτε: Θα πιάσετε, ή δε θα πιάσετε τα παλιότερα επεισόδια;
Ρε γαμώτη μου, πάντα τα καλύτερα χάνω...
Συγχαρητήρια στα κοπέλια για το νέο τους ξεκίνημα, καλή αρχή, καλά releases.
Ώστε γι' αυτό έχω να δω καινούριο sub από την πρώτη δεκεμβρίου ρε? _________________
Ξαναερώτηξις που δεν απαντήθηκε, εκτός κι αν δεν την πήρε το μάτι μου στις απαντήσεις σας παιδιά, οπότε να με συγχωράτε: Θα πιάσετε, ή δε θα πιάσετε τα παλιότερα επεισόδια;
Ρε γαμώτη μου, πάντα τα καλύτερα χάνω...
Συγχαρητήρια στα κοπέλια για το νέο τους ξεκίνημα, καλή αρχή, καλά releases.
Ώστε γι' αυτό έχω να δω καινούριο sub από την πρώτη δεκεμβρίου ρε?
Χμμ... Έχουμε σκοπο να τα πιάσουμε, ΑΛΛΑ πιστευω πως μια κοινη συμπραξη (joint) μεταξυ της animearth και της animeclipse θα ήταν ότι καλυτερο για τα πρώτα επεισόδια.
σ'ευχαριστουμε για την υποστηριξη τετοια θελουμε να ακουμε !!! _________________
Μου αρκεί σαν απάντηση.
Οπότε μια λογική κίνηση το θα ήταν το bleach από πλευράς animeclipse να παραμείνει στον πάγο, εκεί δηλαδή που ήδη είναι, μέχρι να υπάρξει κάποια περαιτέρω συννενόηση μεταξύ σας, για πιθανό joint.
Μια χαρά το βρίσκω _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας