Posted: Wed Jul 24, 2013 2:22 am
Post subject: [AC] Hokuto no Ken (Movies)
Εδω μπορειτε να μας πειτε τις αποψεις σας για τις ταινιες της σειρας Hokuto no Ken. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Μέσα στο καλοκαίρι και βλέπω έχετε πάρει φωτιά,nice...
Σκοπεύετε να κάνετε και την σειρά κάποια στιγμή??
Είναι ιστορικό shounen το συγκεκριμένο και παρόλο που δεν το έχω δει θα ήθελα να το δω από εσάς κάποια στιγμή στο μέλλον...
Την ταινία φαντάζομαι δεν μπορώ να την δω χωρίς να έχω δει την σειρά,ε?? _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Last edited by Razi3L on Sat Sep 21, 2013 4:29 pm; edited 1 time in total
Μπορεις να τη δεις και χωρις τη σειρα, απλως με τη σειρα θα εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη. Δεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε τη σειρα, ειναι τεραστια. Ωστοσο θα προχωρησουμε και με τις υπολοιπες ταινιες, ειναι και μικρες, και αξιζουν κιολας. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Για τη σειρά δεν παίζει, μην το ψάχνετε. Τόσα επεισόδια είναι αδύνατον να τα κάνουμε, και ας είναι πιο ειδικά από τις ταινίες. Όποιος ενδιαφέρεται για τη σειρά εδώ.
Όποιος δνε την έχει δει να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του κι να την κατεβάσει. Μαζί με τις ταινίες είναι ότι καλύτερο έχει βγει σε shounen. Τα υπόλοιπα άνιμε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν φτάνουν ούτε το δαχτυλάκι του. The king is here baby!!!! _________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum