Log in Username Password
Log me on automatically each visit    
Register
Register
Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Τεχνική Υποστήριξη

Πρόβλημε με οθόνη-σύνδεση HDMI
View previous topic :: View next topic  
Author Message


Joined: 11 Jul 2008
Posts: 83


Post Posted: Wed Apr 03, 2013 5:48 am
Post subject: Πρόβλημε με οθόνη-σύνδεση HDMI
Reply with quote

Γειά χαρά παιδιά.Χτες αγόρασα ένα καλώδιο HDMI για την οθόνη μου (μιας και αυτό που είχε ήθελε μετατροπέα για την κάρτα γραφικών) και ενώ όταν την έβαλα πρώτη φορά σε λειτουργία δεν είχα κανένα πρόβλημα.Τώρα κάθε φόρα που ανοίγω το pc με το που μπαίνει στα windows (τα 7 έχω 64bit) μετά από 10 δευτερόλεπτα μου πετάει κόκκινη οθόνη.Το περίεργο είναι ότι αν το αφήσω αδρανές το σύστημα μετά όταν πατάω κλικ και το επαναφέρω μου τα δείχνει όλα κανονικά.Οι drivers της κάρτας γραφικών είναι ενημερωμένοι και δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση.Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
_________________
miki
Back to top
View user's profile Send private message


Joined: 27 Nov 2006
Posts: 311
Location: Athens





Post Posted: Wed Apr 03, 2013 6:25 pm
Post subject:
Reply with quote

Καλησπέρα!!
Τα βήματα που έχει να κάνεις είναι τα εξής:
1) Πρέπει να δεις αν έχεις όντως 64bit drivers.
2) Δοκίμασε το καλώδιο αλλού να δεις ότι είναι οκ.
3) Δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών γιατί πιθανότα η vga έχει το πρόβλημα, αν είναι εντός εγγύησης μπορείς να δεις μήπως στην αλλάξουν.

Cheers!!
Back to top
View user's profile Send private message


Joined: 11 Dec 2006
Posts: 676


















Post Posted: Wed Apr 03, 2013 7:40 pm
Post subject:
Reply with quote

tidus wrote:
Καλησπέρα!!
Τα βήματα που έχει να κάνεις είναι τα εξής:
1) Πρέπει να δεις αν έχεις όντως 64bit drivers.
2) Δοκίμασε το καλώδιο αλλού να δεις ότι είναι οκ.
3) Δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών γιατί πιθανότα η vga έχει το πρόβλημα, αν είναι εντός εγγύησης μπορείς να δεις μήπως στην αλλάξουν.

Cheers!!


Καλως τον! Που εισαι συ ρε?!?!! big smile Thumb 2 Up
_________________
Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ
Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας
Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Back to top
View user's profile Send private message


Joined: 22 Mar 2006
Posts: 611





Post Posted: Wed Apr 03, 2013 8:50 pm
Post subject:
Reply with quote

Όταν λες κόκκινη οθόνη, εννοείς κάτι σαν αρνητικά χρώματα; Π.χ. κάτι σαν κι αυτό;

Αν είναι αυτό, τότε πρέπει να αλλάξεις από Ycbcr σε RGB στο pixel format. Αν η κάρτα σου είναι ATI, σύνδεσε πρώτα απ' όλα την οθόνη με το HDMI και βάλε την εικόνα εκεί. Αν την έχεις απλά συνδεδεμένη αλλά δεν την χρησιμοποιείς, δεν θα σου βγάλει την επιλογή που θέλεις.

Ύστερα πήγαινε

My Digital Flat-Panels ---> Pixel Format ---> RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standard (Full RGB) και είσαι κομπλέ



Αν έχεις nVidia, υποθέτω πως θα υπάρχει κάποια αντίστοιχη ρύθμιση.
_________________

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger


Joined: 27 Nov 2006
Posts: 311
Location: Athens





Post Posted: Fri Apr 05, 2013 10:13 pm
Post subject:
Reply with quote

Neo106 wrote:
tidus wrote:
Καλησπέρα!!
Τα βήματα που έχει να κάνεις είναι τα εξής:
1) Πρέπει να δεις αν έχεις όντως 64bit drivers.
2) Δοκίμασε το καλώδιο αλλού να δεις ότι είναι οκ.
3) Δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών γιατί πιθανότα η vga έχει το πρόβλημα, αν είναι εντός εγγύησης μπορείς να δεις μήπως στην αλλάξουν.

Cheers!!


Καλως τον! Που εισαι συ ρε?!?!! big smile Thumb 2 Up


Όπως με αφήσατε είμαι! Είπα να κάνω επανεμφάνιση!! Θα προσπαθήσω στο άμεσο μέλλον να ξαναασχοληθώ λίγο με το χομπάκι μας αν με βγάζει ο χρόνος! Προς το παρόν επανέρχομαι στα φόρουμ να'ουμ!
Back to top
View user's profile Send private message


Joined: 11 Jul 2008
Posts: 83


Post Posted: Sat Apr 06, 2013 9:36 am
Post subject:
Reply with quote

Τελικά παιδιά το HDMI έφταιγε.Χτες το δοκίμασα και σε άλλο pc και άλλη οθόνη και τίποτα.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
_________________
miki
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Τεχνική Υποστήριξη All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group






MKPortal M1.1 Rc1 ©2003-2005 All rights reserved
Page generated in 0.01157 seconds with 5 queries