Posted: Mon Mar 18, 2013 3:01 pm
Post subject: [AC] JoJo no Kimyou na Bouken (DROPPED)
Περιμένουμε όλα τα σχόλια σας, για τη νέα μας σειρά, JoJo no Kimyou na Bouken! _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Συγχαρητήρια παιδιά! Δεν περίμενα τόσο γρήγορα ανταπόκριση, εκτός και αν το είχατε ήδη στα σκαριά, προτού την πρόταση μου. Ελπίζω να το συνεχίσετε, γιατί πιστεύω πως αξίζει. _________________ TheBigBadWolf's Anime List
Last edited by TheBigBadWolf on Tue Mar 19, 2013 3:45 am; edited 1 time in total
Posted: Mon Mar 18, 2013 4:04 pm
Post subject:
Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο και μου φάνηκε πολύ καλό. Γενικά φαίνεται πάρα πολύ καλή σειρά. Ανυπομονώ για τη συνέχεια.
Συγχαρητήρια στο team για την επιλογή, και για την εξαιρετική δουλειά. _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Posted: Mon Mar 18, 2013 4:57 pm
Post subject:
Καλή αρχή παιδιά με το νέο project για το οποίο γενικά ακούω τα καλύτερα!
Εννοείται πως έχει φύγει ήδη για κατέβασμα. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Mon Mar 18, 2013 8:47 pm
Post subject:
Άντε με το καλό...
Η σειρά φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, δεν είχα δει ούτε τα παλιά OVA, ούτε έχω διαβάσει το manga, ελπίζω να ανταποκριθεί των προσδοκιών μου...
Και για να μην το ξεχάσω...
Welcome on board once more, my brother in arms, Neo106! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Συγχαρητήρια παιδιά! Δεν περίμενα τόσο γρήγορα ανταπόκριση, εκτός και αν το είχατε ήδη στα σκαριά, προτού την πρόταση μου. Ελπίζω να το συνεχίσετε, γιατί πιστεύω πως αξίζει.
Δουλευονταν φιλε εδω και κανα μηνα αλλα μας καθυστερησε το 2ο bluray που αργησε να βγει.
tolias63 wrote:
Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο και μου φάνηκε πολύ καλό. Γενικά φαίνεται πάρα πολύ καλή σειρά. Ανυπομονώ για τη συνέχεια.
Συγχαρητήρια στο team για την επιλογή, και για την εξαιρετική δουλειά.
Να σαι καλα αδερφε.
Brak wrote:
Καλή αρχή με τη σειρά παιδιά!
Κι εσυ φιλε συνεχισε γερα πανω σε οτι δουλευεις.
Gpower2 wrote:
Άντε με το καλό...
Η σειρά φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, δεν είχα δει ούτε τα παλιά OVA, ούτε έχω διαβάσει το manga, ελπίζω να ανταποκριθεί των προσδοκιών μου...
Και για να μην το ξεχάσω...
Welcome on board once more, my brother in arms, Neo106!
Arigato gozaimasu, ελα να βγαζουμε πραμα! _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Posted: Tue Mar 19, 2013 11:02 am
Post subject:
Συγχαρητήρια κύριοι! Πάντα τέτοια. Δεν την ήξερα καν την σειρά αλλά το πρώτο επεισόδιο ήταν ενδιαφέρον και πάνω απ'όλα πολύ γρήγορο (όσον αφορά την εξέλιξη).
Καλή συνέχεια σας εύχομαι κάτι το οποίο πιστεύω θα είναι εγγυημένο αν αυτή είναι κανονική επιστροφή του έτερου Καππαδόκη και συνονόματου Neo106 (no offence devil )
Wellcome back boss! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Παίδες δεν την έχω πετύχει τη σειρά αυτή, αλλά μιας και τη βγάζουμε θα της ρίξω βλέφαρο. Από τα πολύ καλά σχόλια όλων πρέπει να είναι πολύ καλή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συνέβαλαν στο να βγει αυτή η σειρά από την AC. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα έχει γίνει άριστη δουλειά πριν καν την δω!!!
Συγχαρητήρια κύριοι! Πάντα τέτοια. Δεν την ήξερα καν την σειρά αλλά το πρώτο επεισόδιο ήταν ενδιαφέρον και πάνω απ'όλα πολύ γρήγορο (όσον αφορά την εξέλιξη).
Καλή συνέχεια σας εύχομαι κάτι το οποίο πιστεύω θα είναι εγγυημένο αν αυτή είναι κανονική επιστροφή του έτερου Καππαδόκη και συνονόματου Neo106 (no offence devil )
Wellcome back boss!
Deykalionas17 wrote:
Παίδες δεν την έχω πετύχει τη σειρά αυτή, αλλά μιας και τη βγάζουμε θα της ρίξω βλέφαρο. Από τα πολύ καλά σχόλια όλων πρέπει να είναι πολύ καλή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συνέβαλαν στο να βγει αυτή η σειρά από την AC. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα έχει γίνει άριστη δουλειά πριν καν την δω!!!
Υ.Γ:Neo106 oyabun, welcome back!!!
Sashiburi desu! _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Wellcome back boss!
Deykalionas17 wrote:
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3, 4, 5Next
Page 1 of 5
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum