Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 09, 2011 8:45 pm
Τίτλος: Sailor Moon Live action series
Δεν το ηξερα οτι υπαρχει live action σειρα.Αποτελειται απο 49 επεισοδια και ενα special.Στο site της υπογραφης μου υπαρχουν για κατεβασμα με english sub.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν ειναι καλο οσοι το εχετε δει.
Είχα δει παλαιότερα το πρώτο act σαν παραγωγή καλή μου φάνηκε η μάχη της usagi στο πάρκο στην αρχή ήταν πολύ ωραία. Στα μείον ότι η usagi είναι δεν είναι ξανθιά και ότι η γάτα η luna είναι απλά ένα λούτρινο γατί που πέφτει από τον ουρανό. Παρακάτω δεν έχω δει για να σου πω την άποψή μου, πάντως δεν μου φάνηκε άσχημο... _________________
Ειναι και αυτος με το τριανταφυλλο? _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Σοβαρά τώρα, δεν την παλεύουν οι Ιάπωνες με τις Sentai σειρές! Τι τους έφταιγε το Sailor Moon και το κάναν live series;;; _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας