χαίρεται..θα ήθελα να με διαφωτίσετε σε κάποια πραγματάκια (προτού πάρω κάποιες αποφάσεις καλώς η κακώς το ψάχνω πολύ ώστε να καταλήξω στη καλύτερη λύση)
λοιπόν,να αρχίσω με ένα πρόλογο,είμαι οπαδός τις κονσόλας playstation,ανέκαθεν έπαιζα παιχνίδια του playstation 1,έπειτα του playstation 2..και επιτέλους μέσα στον επόμενο καιρό θέλω να προβώ στην αγορά ενός playstation 3,ώστε να μπορώ να παίζω τα αγαπημένα παιχνίδια όπως,naruto,dragonball,final fantasy κι αλλα εννοείτε ..
λοιπόν,μιας και τελειωσα με το πρόλογο θα ήθελα να θέσω κάποιες ερωτήσεις στους ειδήμονες κι αν μπορούνε να με διαφωτίσουνε..
1ον,σε τι αγορά κονσόλας να προβώ?δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις αλλα ακούω πολλά για slim και σκληρούς και εξωτερικούς οποτε ειλικρινά είμαι σε ένα χάος...
2ον,θέλω να τσιπαρω την κονσόλα μου,ώστε να μπορώ να κατεβάζω τα αγαπημένα μου παιχνίδια και να τα παίζω..πάνω σε αυτό το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω παρα πολλά μιας και ακούω πολλά και το κεφάλι μου πραγματικά έχει γίνει ζαμπόν
τι ακριβώς είναι το jailbreak?είναι stickaki?είναι πρόγραμμα που το κατεβάζω?είναι συσκευή και ποσο κάνει?
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω,με ποιο πρόγραμμα γράφω τα παιχνίδια,και πάνω σε τι dvd? aplo dvd 4.7giga h blue ray
καταλαβαίνω ότι μπορεί να σας ενόχλησα αλλα είναι τόσα που δεν ξέρω,και θέλω απαντήσεις ώστε να καταλάβω..επίσης είναι τόσες οι ερωτήσεις που έχω και που ακόμα μου δημιουργήθηκαν και θέλω να τις θέσω στα επόμενα replys...
ευχαριστώ για το χρόνο σας