Posted: Tue Oct 12, 2010 12:01 am
Post subject: [AC] Shinrei Tantei Yakumo Releases
Εδώ μπορείτε να λέτε ελεύθερα γνώμες και απόψεις και την φρέσκια μας, ongoing σειρά, Shinrei Tantei Yakumo! _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Δυστυχως δε μεταδιδεται σε HD εξαρχης απο το καναλι, οποτε τα hd που βλεπεις αριστερα και δεξια να ξερεις ειναι μουφα. Οταν βγουν τα bluray ειδωμεν. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Χα! Το 'ξερα ότι θα ήταν ο sugata μετάφραση! Μπράβο παιδιά, πιάσατε ωραία σειρά, το plot μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, οπότε κατεβάζω το 1ο επεισόδιο και θα σας πω εντυπώσεις.
Καλή αρχή στο team για το νέο project και καλά κουράγια παιδιά! _________________
καλό δείχνει!!!! αλλά ας παιχτεί λιγάκι ακόμα και μετά να το ξεκινήστε , καλυτέρα να πιάσετε κάποιο παλαιό ατέλειωτο η γνώμη μου πάντα φιλικά το λέω και μπράβο για την ωραία δουλειά που κάνετε!
Είδα το πρώτο επεισόδιο, να πω την αλήθεια θα το χαρακτήριζα κάπως μέτριο και το animation δε με ξετρέλανε και ιδιαίτερα. Από σενάριο, έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά πιστεύω θα μπορούσε να μας τα πλασάρει κάπως καλύτερα. Δε σου δίνει την αίσθηση μυστηρίου, γενικά από την περιγραφή του anime περίμενα κάτι παραπάνω. Το πρώτο επεισόδιο μοιάζει σαν μια μικρή αυτοτελή ιστοριούλα και δε με κρατά σε κάποια αγωνία να δω το επόμενο. Παρόλα αυτά αρχή είναι ακόμα, δεν μπορώ να έχω γνώμη από το πρώτο επεισόδιο, ελπίζω στα επόμενα να μας κρατήσει σε περισσότερο ενδιαφέρον το anime και να εκμεταλλευτεί το υπερφυσικό στοιχείο για να μας δώσει λίγο παραπάνω μυστήριο.
Όσον αφορά το release, καλή η δουλειά των παιδιών, μου άρεσαν πολύ τα typesettings τα οποία μάλιστα ήταν και μπόλικα.
Αυτό που προσωπικά θα ήθελα όμως είναι ένα διαφορετικό styling κυρίως στο main episode. Η γραμματοσειρά μου φαίνεται κάπως μικρή και τα γράμματα χοντρά και αυτό με κούρασε λίγο. Η εικόνα μου φάνηκε κάπως σκοτεινή και με αρκετό grain (σαν να είχε κουκκίδες ένα πράγμα), ξέρω βέβαια πως αυτό οφείλεται στο raw, αλλά δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει κάποια αλλαγή στο filtering.
Να ευχηθώ καλή συνέχεια και πάλι στο team, και περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη του anime στο δεύτερο επεισόδιο. _________________
Posted: Tue Oct 12, 2010 7:18 am
Post subject:
Νέα σειρά! Αυτά είναι!
Η δουλειά των παιδιών, είναι περιττό να πω πως τα έσπασε, όπως πάντα άλλωστε.
Όσον αφορά το anime, θα περιμένω μερικά επεισόδια ακόμα ώστε να σχηματίσω μια πιο σφαιρική γνώμη.
Ωστόσο, το 1ο επεισόδιο μπορώ να πω, πως μου άρεσε πολύ.
Τέλος, να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο team.
Περιμένουμε με αγωνία τα επόμενα. Gambatte! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Εγω πιστευω προσωπικα οτι το 1ο επεισοδιο ηταν καθαρα επικεντρωση στον χαρακτηρα για να δειξει τις ικανοτητες του και τον τροπο σκεψης του.
Τα τελευταια λεπτα ομως με εδωσαν να καταλαβω οτι δεν μας εδειξε τπτ απο την υποθεση!
Μην ξεχναμε οτι και το death note στο 2ο επεισοδιο στα τελευταια λεπτα σου εδειξε ποσο κορυφαιο ειναι τι θα ακολουθησει (Το κανω συγκριση γιατι ο τυπος φέρνει λιγο στυλακι light! )
Το manga είχε αρκετά μεγάλη επιτυχία και πάρα πολλοί το σύγκριναν με το Death Note, ελπίζουμε το anime να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Posted: Tue Oct 12, 2010 11:56 am
Post subject:
πρεπει να υπαρχει προβλημα με τον τρακερ δεν μπορω να το κατεβασω bt.animeclipse.com δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά. _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
καινούριες πρωτοβουλίες παίρνετε παιδιά άντε καλή αρχή.Δεν ξέρω τίποτα για αυτό το "ανιμε" πάω να το κατεβάσω και μετά θα κάνω ένα edit το post να πω εντυπώσεις ..λπίζω να μου αρέσει αν και θα ήθελα να μην ξεκινήσετε καινούρια σειρά πριν τελειώσετε κάποια από το Stalled projectsόπως το Naruto
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Next
Page 1 of 8
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum