Posted: Sun May 30, 2010 3:06 am
Post subject: Κατηγορίες RSS
Πέρα από τη δυνατότητα να βλέπετε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες από εδώ, για την καλύτερη διευκόλυνσή σας, χωρίσαμε το RSS Feed των Torrent σε κατηγορίες. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε τις αγαπημένες σας σειρές, και να κατεβάζετε αυτόματα κάθε βδομάδα (ή όποτε βγαίνει) το νέο επεισόδιο, αμέσως μόλις βγαίνει.
Posted: Sun May 30, 2010 5:51 am
Post subject:
Sugoi! Domo Arigato _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
アニメ日食
Last edited by Nick7LF on Sun Feb 19, 2012 10:52 am; edited 1 time in total
Και εγω ο ασχετος τωρα...(ο γιος της τεχνολογιας)πως ακριβως τα χρησιμοποιουμε αυτα γιατι δεν ειμαι και κανας εξυπνος...ευχαριστω... _________________ Man...Man...if you are a Man Then you are a MAN..
Κανεις copy αυτο το link και paste στο κενο διπλα απο το Feed URL: που ανεφερα παραπανω.Στο ιδιο παραθυρο επιλογη γι αυτοματο κατεβασμα και μη.Πιστευω καταλαβαινεις ποια ειναι ποια.Ε αν πατησεις ok και πας στο all feeds θα δεις 5 τελευταια torrents της σειρας που θες να κατεβασεις.
Οποτε αν δεν θες να περιμενεις στο site για να δεις ποτε θα βγει το νεο επεισοδιο, βαζεις το rss να στα κατεβαζει αυτοματα με το που βγουνε.
_________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Posted: Thu Jul 15, 2010 10:16 am
Post subject:
Are you sure ότι το έχεις κάνει σωστά;;;
Γιατί εγώ μια χαρά τα βλέπω με το που βγουν και φυσικά είναι και τα τελευταία μέσα.
(Το έχω για όλα τα επεισόδια και στο igoogle. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει σημασία αυτό... ) _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Posted: Thu Jul 15, 2010 11:09 am
Post subject:
Το 1ο ποστ ανανεώθηκε... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Καλησπέρα, προσπαθώ να βάλω στο site μου rss απο όλα τα ελληνικά fansub
στο .xml του flash που χρησιμοποιώ μου έχει το εξής:
feedURL = "http://feeds.feedburner.com/scottrockersblog?format=xml"
για να μου δείχνει και τα δικά σας releases τι πρέπει να βάλω?
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum