Το 'χα δει εγώ το thread, και είπα να μην ποστάρω, να κρατηθώ, αλλά τελικά gomen παιδιά, αλλά με τρώει δεν μπορώωωωω
Αν ο φίλος μας εννοεί direct link όπως Rapidshare/Megaupload links κλπ κλπ, εδώ στην animeclipse δεν υπάρχει τέτοια πολιτική να ανεβαίνουν τα project με αυτόν τον τρόπο, μιας και υποστηρίζουμε τον τρόπο διαμοιρασμού μέσω torrent, τον οποίο για να εξηγούμαι, ακόμα και εγώ προτιμώ.
Μπορώ να παραθέσω επιχειρηματολογία-σεντονάκι, αλλά στην ουσία θα αναπαράγω λόγια του Left64Vegeta, οπότε καλύτερα αν θέλει να τα πει ο ίδιος (αν βαριέται να τα γράψει έχω ολόκληρη την επιχειρηματολογία του σε .doc οπότε μπορώ να του την περάσω)
Κοινώς για να μην το κουράζουμε η AnimeClipse διαμοιράζει τα project της μόνο μέσω .torrent εκ πεποιθήσεως. Παρόλα αυτά, υπάρχουν sites, γκουχ, τα οποία έχουν πάρει την πρωτοβουλία να ανεβάσουν σε RS, MU ορισμένα project της AnimeClipse (και ενίοτε και άλλων group, ελληνικών και ξένων). Αυτό έχει γίνει φυσικά εφόσον έχει δοθεί άδεια από τους υπεύθυνους του εκάστοτε project και αναφέρεται ξεκάθαρα πως πρόκειται για project του συγκεκριμένου group, το filename των αρχείων παραμένει αυτούσιο, ώστε έχοντας ο χρήστης και το αντίστοιχο torrent να βοηθήσει στο seed. Ένα τέτοιο site λοιπόν είναι και η
Anime-Greek (για περάστε, για περάστε, κατεβάστε και θαυμάστε), δεν έχουν ανέβει όλα τα project της AC, αλλά θα μπορέσεις να βρεις αρκετά.
Πάντως σε κάθε περίπτωση, είτε κατεβάσεις το release από τον tracker της AC, είτε μέσω MU links, έχοντας το αρχείο στον σκληρό σου και ενεργοποιώντας το αντίστοιχο .torrent στον client σου, μπορείς να βοηθήσεις στο seed. Και όπως συνηθίζω να λέω "Στηρίξτε το ελληνικό fansubbing βοηθώντας στο seeding."