Posted: Wed Jan 06, 2010 10:13 pm
Post subject: Ookami Fansubs
Φτιάξαμε αυτό το post για την καλύτερη ενημέρωση των μελών της AnimeClipse, σχετικά με τα releases μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι διαχειριστές της AnimeClipse δε θα έχουν κάποιο πρόβλημα μ' αυτό, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα!
Πάμε στο ψητό τώρα. Μέχρι στιγμής έχουμε ασχοληθεί με τα εξής:
Ας μην χρησιμοποιουμε λεξεις οπως συμφεροντα καθ' οτι βαριες.Οσο κι αν ακουγεται περιεργο δεν τεθηκε ποτε θεμα απαγορευσης της διαφημισης project εδω απο αλλα group, ακομη κι αν με τα συγκεκριμενα ειχαμε κοινους τιτλους project.
Αντιθετως χαιρομαι που ολοι πλεον μπορουν να ενημερωνονται για τον αλχημιστη αλλα και τα αλλα καλουδια και απο εδω. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Posted: Wed Jan 06, 2010 11:49 pm
Post subject:
Deykalionas17 wrote:
Yup! We love ookami! They rock! They give us our FMA fix!!!!!!!!
+1
Συνεχίστε την ποιοτική δουλειά σας, και φυσικά να μας πορώνετε με τις αλχημείες σας _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Μόλις κυκλοφόρησε η 720p έκδοση του Ghost in the Shell 2.0. Από βδομάδα αναμένεται και η 1080p. Λεπτομέρειες εδώ. _________________ Ōkami-Fansubs Ōkami IRC channel
Wow! Nice job! Επιτέλους η σειρά πέρνει και πάλι μπρος! Την περιμένω ολοκλληρωμένη για να αρχίσω να την βλέπω γιατί δεν είμαι και από τους πιο υπομονετικούς θεατές! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά παιδιά!!! _________________
Μόλις βγήκε ένα μικρό 15λεπτο ταινιάκι, ανεξάρτητης παραγωγής με τίτλο Meguriau Sekai! Θα αρέσει σίγουρα σε όσους αρέσει ο Makoto Shinkai! _________________ Ōkami-Fansubs Ōkami IRC channel
Για φανς του Makoto Shinkai??? Τρέχω για κατέβασμα!!!!!!!!!! _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Posted: Fri Mar 05, 2010 9:14 am
Post subject:
Congrats για το release παιδιά
Πάντα τέτοια _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Βγήκε η ταινία Ghost in the Shell 2: Innocence από Bluray σε 720p και 1080p. Όσοι πιστοί των sci-fi προσέλθετε! _________________ Ōkami-Fansubs Ōkami IRC channel
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6Next
Page 1 of 6
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum