ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟ!!!!!!!!
α0χ0αχ0αχ0α0χα0χ0α0χα0χα0χ0α0χα0χ0α0χα
Ο ΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ
Α0Α0ΧΑ0Α0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0Χ0Α
Φραγνες.... κουκλακι! _________________
Posted: Fri Nov 27, 2009 4:46 am
Post subject:
gpanos wrote:
@Arvendui Μια χαρά καιρό είχε. Σχεδόν καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη.
Συμφωνώ με τον gpanos! Δεν έκανε και τόσο κρύο.
Τέσπα, το meeting τα έσπασε! Όποιος δεν ήρθε, έχασε! Ανυπομονούμε για το επόμενο _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Συγχαρητήρια στους φωτογράφους μας, πολύ όμορφες όλες οι φωτογραφίες!
Φαίνεται πως περάσαμε καλά, οπότε ούτε κρύο καταλαβαίναμε ούτε τίποτα.
Άντε και στο επόμενο meeting με περισσότερες photos! (aka και περισσότερες αγκαλίτσες ώστε να ποζάρουμε με τσαχπινιά.) _________________
(aka και περισσότερες αγκαλίτσες ώστε να ποζάρουμε με τσαχπινιά.)
Oh yes!
Πάντως, μπράβο για το meeting παιδιά! Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να έρθω λόγω... ηλικίας. Άντε, more photos next time!
Υ.Γ. Ρε νέο, seriously, μου θυμίζεις τον Ιησού!
Ναι, φοράνε τα ίδια γυαλιά
Πάντως φαίνεται από τις φωτογραφίες οτι καλοπεράσατε! _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν εισαι ο πρωτος που το λεει. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Μα δεν έχουν άδικο φίλτατε...
Στην παρακάτω φωτογραφία-ντοκουμέντο παρατηρούμε το Neo106 σε στιγμές διασκέδασης με την παρέα του, στο τελευταίο δείπνο που του παρέθεσαν, αμέσως μετά το Meeting.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Εφεξής θα λέμε: Neo106 fucking christ. _________________
Posted: Fri Nov 27, 2009 6:56 pm
Post subject:
Φίλε sugata απλά you... rule . Νομίζω οτι η foto δεν αφήνει χώρο για αμφισβήτηση των ιδιοτήτων του φίλτατου Neo106. _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
UBER LOL! x 1000
Παιδια sugke τα αστεια σας ομως καπου εδω ας το κλεισουμε αυτο γιατι το θεμα που ειναι για εμας αστειο για καποιον αλλον μπορει να αποτελει προσβολη.Και φυσικα δεν εννοω εμενα.
Θα ηταν κριμα να χαλασουμε το ωραιο κλιμα. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Last edited by Neo106 on Fri Nov 27, 2009 7:28 pm; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum