EDIT:Mάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις.Sorry _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 05, 2010 5:53 pm
Τίτλος:
Και ναι, σε ένα θέμα που δεν εμφανίζομαι αλλά επειδή δεν βρήκα κάτι κάπου αλλού ρωτάω ΚΑΙ εδώ!
2 κομμάτια, όποιος μπορεί να μου βρει έστω και το 1 θα είμαι ευτυχής!
1: το κομμάτι από το πρώτο trailer του MasterChef.
2: To κομμάτι από το trailer του προγράμματος ταινιών και σειρών του Star Channel που παίζει τώρα.
Έστω και 1; Please... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Και ναι, σε ένα θέμα που δεν εμφανίζομαι αλλά επειδή δεν βρήκα κάτι κάπου αλλού ρωτάω ΚΑΙ εδώ!
2 κομμάτια, όποιος μπορεί να μου βρει έστω και το 1 θα είμαι ευτυχής!
1: το κομμάτι από το πρώτο trailer του MasterChef.
2: To κομμάτι από το trailer του προγράμματος ταινιών και σειρών του Star Channel που παίζει τώρα.
Έστω και 1; Please...
Αμα βρεις το αποσπασμα στο internet να το δω, στο βρισκω. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας