Εμμμ ετσι μαλιστα, τωρα καταλαβα τι παιζει εδω
-Ποιο ειναι το κυριως background χρωμα που επικρατει στη σειρα?
Αν μαυρο τότε μπορει η γραμματοσειρα να ειναι ασπρη, ποτροκαλι ή κίτρινη ή και λαχανι,
αν μπλε τότε η γραμματοσειρα μπορει να ειναι ασπρη ή κόκκινη,
αν ροζ τοτε μπορει να ειναι μπλε-θαλασσι ή πρασινο σκουρο.
-Ποιο ειναι το στυλ της σειρας?
Αν εχει αρκετες διαμαχες τοσο σωματικες οσο και λεκτικές τοτε καλο ειναι να επικρατουν εντονα χρωματα,
αν παλι επικρατει πραο κλιμα καλα χρωματα ειναι τα πρασινα και τα μπλε.
Για να μην ξεχναμε το ασπρο ειναι all time classic ταιριαζει παντου και παντα, ιδιαιτερα οταν εχουμε πελαγωσει και δε μπορουμε να αποφασισουμε.
Τωρα οσο αφορα το μεγεθος καλο ειναι οταν μια σειρα στηριζεται στην εικονα και στα μηνυματα που θελει να περασει μεσα απο αυτη, η γραμματοσειρα να ειναι σε τετοιο μεγεθος ωστε να μην "κρυβει" πολλα,
αν, απο την αλλη, μεγαλυτερη "δυναμη" εχουν οι διαλογοι και πανω σε αυτους στηριζεται το anime καλο ειναι να ειναι ευαναγνωστοι για να μην κουραζουν το θεατη.
Το font της γραμματοσειρας καλο ειναι να ερχεται σε αμεση συναρτηση ειτε με το anime π.χ. κωμωδια με ευχαριστους-διασκεδαστικους διαλογους τοτε ενα "παιχνιδιαρικο" font,
ανιμε με εντονους χαρακτηρες και διαλογους τοτε font με bold "εντονα" πραγματα,
"σοβαρο " ανιμε με υπαρξιακες αναζητησεις κλπ τοτε οχι πειραματισμοι με font, κοκ.
Αυτες οι αποψεις μου, πανω κατω γυρω, απο το θεμα styler, οσο αφορα το karaoke δεν εχω ιδεα πως γινεται, αλλα και εκει φαντασια θελει για το styling...αλλοτε τονιζεις γραμματα, αλλοτε τα κανεις ηπταμενα, αλλοτε αναδύονται....τα χρωματα εδω εχουν σχεση με το υφος του τραγουδιου (ευκολος τροποςQ ακουστε το με κλειστα ματια και σκεφτειται ποιο χρωμα σας ερχεται στο μυαλο... οι περισσοτεροι θα εχετε μια απαντηση) and the story goes on.
Αυτη ειναι η γνωμη για το styling, δυστυχως δεν εχω ιδεα πως ολα αυτα γινονται πραξη, επομενως το καλυτερο που εχω να κανω (και μολις το εκανα) ειναι απλα να σας προσφερω τις αποψεις μου