Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Σεπ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 26, 2006 11:30 pm
Τίτλος:
|
|
|
φιλε μου η απορία σου ειναι σωστη αλλά....
εγω πιστευω ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ για χομπι...αν κοιτάξεις ομως τα δεδομενα τωρα οι DB βγαζουν χρηματα σαν "μεταφραστες"
http://yhbt.mine.nu/pro.aspx
οπως το ονομαζουν κ οι ιδιοι "professional services"
τωρα αν κοιτάξεις το Naruto το κανουν fansubbing κι αλλα γκρουπς (AnimeOne π.χ.)...οποτε...δεν παιζει να εχουν ολοι ρολο με το studio παραγωγης ε;;;
ελπιζω να βοηθησα...
P.S. Και η φοβερή γκρουπαρα (AnimeClipse) εδω περα εχει πολλα επεισοδια απειρου καλλους στον τρακερ...αλλα δεν βγαζει φραγκο...  !!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 27, 2006 1:05 am
Τίτλος:
|
|
|
freak ελπιζω να σου λυθηκε τωρα η απορια  _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 27, 2006 1:36 am
Τίτλος:
|
|
|
Χεχε, καλή ερώτηση freak27. Βασικά κερδίζουν ότι κερδίζουν και οι υπόλοιποι fansubbers, φήμη δηλαδή, και άμα λάχει και καμιά παρατήρηση για πνευματικά δικαιώματα. Αν και απ' ότι έχω δει, τελευταία προσφέρουν και επαγγελματικές υπηρεσίες σε όποιον ενδιαφέρεται.Και μη νομίζεις ότι τα επεισόδια που έχουν κάνει οι DB είναι πολλά... Ας πούμε οι Anime-4ever [a4e] έχουν μεταφράσει κοντά 2700 επεισόδια anime. Και πολλά άλλα group έχουν έναν τρομακτικό αριθμό releases. Τα στοιχεία είναι από www.anidb.net.
Υ.Γ. Αν θες μπες στο irc και ρώτα τους DB... 100% εγγυημένο ban από το κανάλι τους  . Αρέσκονται πολύ στο να μοιράζουν ban με το παραμικρό. _________________
Loyalty comes at a price!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 27, 2006 10:08 am
Τίτλος:
|
|
|
Kakashi έγραψε:
|
Ας πούμε οι Anime-4ever [a4e] έχουν μεταφράσει κοντά 2700 επεισόδια anime.
|
Οι a4e είναι encoding group, δεν κάνoυν μεταφράσεις απλά πέρνει τα dvd και τα riparei για έμας
Τώρα για τους db δεν ξέρω τι να πώ, τιμολόγιο κόβουν  _________________ 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hazuki στις Τετ Δεκ 27, 2006 11:45 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Νοέ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 27, 2006 1:44 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παράθεση:
|
εγω πιστευω ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ για χομπι...αν κοιτάξεις ομως τα δεδομενα τωρα οι DB βγαζουν χρηματα σαν "μεταφραστες"
http://yhbt.mine.nu/pro.aspx
οπως το ονομαζουν κ οι ιδιοι "professional services"
τωρα αν κοιτάξεις το Naruto το κανουν fansubbing κι αλλα γκρουπς (AnimeOne π.χ.)...οποτε...δεν παιζει να εχουν ολοι ρολο με το studio παραγωγης ε;;;
|
lol
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 27, 2006 7:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
Hazuki έγραψε:
|
Οι a4e είναι encoding group, δεν κάνει μεταφράσεις απλά πέρνει τα dvd και τα riparei για έμας :P
|
Καλά μην το παίρνεις τοις μετρητοίς.  Υπάρχουν πολλά άλλα group με 3ψήφιο και βάλε αριθμό συνολικών releases... Βασικά η ιδέα ήταν να σου πω ότι υπάρχουν πάρα πολλά group με πολύ περισσότερα releases από τους DB.  _________________
Loyalty comes at a price!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 13, 2009 2:28 pm
Τίτλος:
|
|
|
Για να μην ξεκινήσω καινούργιο thread, έκανα μια ανασκαφή για any DB related thread για να βάλω ένα quote. Έπεσα τυχαία σε αυτό το σχόλιο, που ήταν γραμμένο στη σελίδα Press Release των DB, από τον (άκουσον άκουσον) video production manager  ....
"Any future requests to sub a show in HD which does not acutally air in HD will result in an immediate, likely automatic ban. Same goes for requests for us to start encoding using "H.264", in "mkv" container, or any other ridiculous requests which would require us to upgrade from currently-used Windows Movie Maker 2.0beta which is used for all encoding. Thank you."
Τα σχόλια δικά σας... _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 13, 2009 2:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εντάξει, οι DB είναι γνωστοί για την εμμονή τους στη ποιότητα
Κατά την γνώμη μου οι DB έχουν καταντήσει γραφικοί. Ναι, όλοι γουστάρουν τον χαβαλέ, αλλά αυτοί το πάνε από ban σε φάρσα, κοροϊδία, και ξανά το ίδιο, με περισσότερο ban αυτή την φορά. Για βελτίωση της ποιότητας των releases όμως ούτε λόγος να γίνεται. Εγώ τουλάχιστον, δεν γουστάρω με τίποτα να παρακολουθώ τις δουλειές τους(έχω δει όσο χρειάζεται για να τους απορρίψω). _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Οκτ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|