Γεια σας παιδες. σε λιγο καιρο θα ερθουν στα χερια μου καποια αμερικανικα DVDs anime τα οποια τα εφερε ενας φιλος οπου ειχε παει (Αμερικη

) αλλα επειδη ειναι NTCS δεν τα παιζουν τα δικα μας DVD-deck-players μονο ο υπολογιστης.
Σαν καλο φιλαρακι λοιπον του προτεινα να μου τα δοσει (15 DVDs νομιζω) για να του τα "φιαξω" να παιζουν στα "δικα" μας dvd players. Αλλα και να του βαλω υποτιτλους.
Και αρχιζουν οι ερωτησεις.
Θελω ενα προγραμμα rip το οποιο ομος να μου το μεταφερει ανεπαφο. δηλαδη να μην πειραξει ποιοτητα. μιας και απο οτι μου ειπε που δοκιμασε να τα κανει AVI ειναι μικρα (2-2.5GB τα main movies)
Για τους υποτιτλους εχω το aegisub το οποιο το θυμαμαι και ελπιζω να το μαθω καλυτερα. Αλλα θα ηθελα ενα προγραμμα να ενσωματοσω τους υποτιτλους στα αρχεια οπου θα φτιαξω απο τα DVDs (για να τα κρατησω για παρτη μου (εμ πως να μην βγαλουμε και εμεις κατι απο αυτο ?)) και επισης αλλο ενα προγραμμα ειτε για να φορτοσω τους υποτιτλους που θα φτιαξω στα DVD ειτε ενα προγραμμα για να περασω σε DVD τα riped μαζι με τους υποτιτλους.
Παντα ολα αυτα χωρις να χαθει ποιοτητα απο τα DVD (δεν με νοιαζει αν θα ειναι 1,2,3GB το καθε αρχειο)
ευχαριστω !!!!!
PS. pls pls pls μην ποσταρει κανεις την κλασικη ατακα μπες εδω "url" και διαυασε να μαθεις. θα ηθελα οι απαντησεις σας να ειναι τυπου μαθηματος (δλδ κατεβασε -αυτο- και κανε -αυτο- και θα καταφερεις -αυτο-) thanks again !!!
---edit---
μολις εμαθα οτι τα DVDs εχουν αγγλικους υποτιτλους (οχι ολα) αρα ενα προγραμματακι να βγαζει τους ιποτιτλους απο το DVD ετσι ωστε να τους μεταφρασω και μετα να τους ξαναβαλω μεσα θα ηταν οτι πρεπει (thanks again again)