Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις

Προταση ασχετη απο funsubbing...
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Tue Dec 04, 2007 1:30 am
Post subject: Προταση ασχετη απο funsubbing...
Reply with quote

Δεν ξερω πως θα σας φαινοταν η ιδεα να δημιουργηθει καπου ενα topic που να αναφερεται στις υποθεσεις των projects που εχουν ξεκινησει-ολοκληρωθει απο την AC....

Αρκετα ατομα (μεσα σ'αυτα και εγω) που ειναι προσφατα μυημενα στον κοσμο των anime, δεν γνωριζουν τιποτα γυρω απο τις σειρες-τανιες που βρισκονται στον tracker (με εξαιρεση καποιες που μπορει να τα προλαβανε μικροι) ουτε υποθεση, ουτε αν ειναι περιπετεια, κοινωνικο, κωμωδια κτλ. Με αποτελεσμα ή να κατεβαζουν στα τυφλα ή, στη χειροτερη περιπτωση - οσο αφορα τη διαδοση των anime- να μην κατεβαζουν τιποτα αλλο περα απ'αυτο που ηδη γνωριζουν.

Αφορμη για να κανω αυτη την προταση μου δοθηκε οταν ετυχε να μιλησω με καποιο ατομο που ειχε κατεβασει την candy candy και μετα σταματησε να ασχολειται με τα υπολοιπα anime που υπαρχουν γιατι δεν ειχε ιδεα για την υποθεση τους. Αλλα και γω η ιδια πολλες φορες "κολλαω" και δεν ξερω τι να κατεβασω unsure

Ξερω οτι οποιος θελει ψαχνει και βρισκει (κ εγω αυτο κανω, να'ναι καλα το wikipedia big smile ) αλλα οσοι δε γνωριζουν καλα αγγλικα ή βαριουνται ή δεν ξερουν πως να ψαξουν, δε θα ηταν καλο να υπαρχουν καπου οι υποθεσεις των anime?

Αυτα ειχα να πω.. Wink ευχαριστω!

Post Posted: Tue Dec 04, 2007 2:00 am
Post subject:
Reply with quote

Μιά καλή λύση εκτός και απο πολλά reviews που ανεβάζουν πολλές φορές τα παιδιά μετά απο κάποιο release είναι να μπαίνεις στο anidb.net ή ίσως με κάποιο google search και να βλέπεις κάθε φορά ακριβώς τι παίζει με το εκάστοτε anime.

Post Posted: Tue Dec 04, 2007 2:12 am
Post subject:
Reply with quote

Μωρε εγω την ακρη τη βρισκω.... σκαλισμα απο δω, σκαλισμα απο κει, ολο και κατι θα πιασει το ματι μου Wink αλλα πολλοι δεν "σκαλιζουν", και ειναι κριμα...τα anime ειναι υπεροχα και η δουλεια της AC καταπληκτικη γιατι να μη βοηθησουμε αυτους που δεν εχουν ιδεα απο "τσαπα" ?
Ειναι επισης και ενας τροπος ωστε να κερδισουμε τους "περαστικους" απο το site και να τους κεντρισουμε το ενδιαφερον να κατεβασουν και να δουν περισσοτερα... Thumbs UP

Εξαλλου δεν προτεινω να γραφει βιβλιο, ελεος τοση δουλεια κανουν τα παιδια, ...απλα καπου να ειναι μαζεμενες καποιες πολυυυ μικρες αναφορες. big smile

Last edited by katerina on Tue Dec 04, 2007 2:23 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Tue Dec 04, 2007 2:16 am
Post subject:
Reply with quote

http://www.animeplanet.gr
δοκίμασε αυτο... μπορεί να σου αρέσει περισσότερο αφού είναι στα ελληνικά

αν και να σου πω την αλήθια μου αρέσει η ιδέα σου...

Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Tue Dec 04, 2007 2:27 am
Post subject:
Reply with quote

Μπορείς πάλι να πας εδώ http://www.animeclipse.com/index.php?pid=3

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Tue Dec 04, 2007 2:33 am
Post subject:
Reply with quote

Κατερίνα η πρόταση σου είναι πολύ σωστή και έχεις κάποιο δίκιο σ'αυτό! Γι αυτό άλλωστε και κάνουμε ελληνικό fansubbing, γιατί δεν γουστάρουν (ή δεν θέλουν) όλοι να βλέπουν anime στα Αγγλικά. Στο λινκ που έβαλε ο Phantom (thnx man) θα βρεις reviews για αρκετά μας project.

Βέβαια λείπουν αρκετά releases από εκεί (για λόγους που έχουν αναφερθεί αρκετές φορές) αλλά από κει και πέρα νομίζω πως ίσως θα έπρεπε γενικότερα να είναι κάθε ομάδα υπεύθυνη, εκτός από το fansubbing της σειράς ή ταινίας που κάνει, να φτιάχνει κι ένα review για το εκάστοτε project. Γνώμη μου πάντα...

Post Posted: Tue Dec 04, 2007 2:58 am
Post subject:
Reply with quote

Cougar wrote:
αλλά από κει και πέρα νομίζω πως ίσως θα έπρεπε γενικότερα να είναι κάθε ομάδα υπεύθυνη, εκτός από το fansubbing της σειράς ή ταινίας που κάνει, να φτιάχνει κι ένα review για το εκάστοτε project. Γνώμη μου πάντα...

x2 πολύ σωστός!! Πιστεύω θα είναι η καλύτερη λύση αν εφαρμοστεί Thumbs UP
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sun Dec 16, 2007 2:03 am
Post subject:
Reply with quote

Φυσικά θα συμφωνήσω κι εγώ με τον αγαπητό Cougar, άλλωστε αυτό ήδη γίνεται από κάποιος (γκούχου Raziel γκούχου), και καλό είναι να αρχίσει να γίνεται από όλους. Επίσης θα προτείνω όπως και σε άλλο Thread, το αντίστοιχο poll να έχει βαθμολογία και όχι περιφραστικά σχόλια όπως "Καλό", "Άριστο" και τα σχετικά, καθώς είναι πιο κατατοπιστικά. Ίσως να μπορούσε κάποιος από τους προγραμματιστές-admin να βάλει και ένδειξη μέσου όρου (λέω τώρα εγώ...)

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum