Δεν ξερω πως θα σας φαινοταν η ιδεα να δημιουργηθει καπου ενα topic που να αναφερεται στις υποθεσεις των projects που εχουν ξεκινησει-ολοκληρωθει απο την AC....
Αρκετα ατομα (μεσα σ'αυτα και εγω) που ειναι προσφατα μυημενα στον κοσμο των anime, δεν γνωριζουν τιποτα γυρω απο τις σειρες-τανιες που βρισκονται στον tracker (με εξαιρεση καποιες που μπορει να τα προλαβανε μικροι) ουτε υποθεση, ουτε αν ειναι περιπετεια, κοινωνικο, κωμωδια κτλ. Με αποτελεσμα ή να κατεβαζουν στα τυφλα ή, στη χειροτερη περιπτωση - οσο αφορα τη διαδοση των anime- να μην κατεβαζουν τιποτα αλλο περα απ'αυτο που ηδη γνωριζουν.
Αφορμη για να κανω αυτη την προταση μου δοθηκε οταν ετυχε να μιλησω με καποιο ατομο που ειχε κατεβασει την candy candy και μετα σταματησε να ασχολειται με τα υπολοιπα anime που υπαρχουν γιατι δεν ειχε ιδεα για την υποθεση τους. Αλλα και γω η ιδια πολλες φορες "κολλαω" και δεν ξερω τι να κατεβασω
Ξερω οτι οποιος θελει ψαχνει και βρισκει (κ εγω αυτο κανω, να'ναι καλα το wikipedia

) αλλα οσοι δε γνωριζουν καλα αγγλικα ή βαριουνται ή δεν ξερουν πως να ψαξουν, δε θα ηταν καλο να υπαρχουν καπου οι υποθεσεις των anime?
Αυτα ειχα να πω..

ευχαριστω!