Posted: Mon May 14, 2007 5:10 pm
Post subject: Προσεχής Συνάντηση #2 στην Θεσσαλονίκη
Μιας και ανοιξε ο καιρος, και βαλαμε τα ρουχα μας αλλιως, τι θα λεγατε να πιουμε εναν φραπε-χυμο-γρανιτα-μπυρα-red bull-cuba libre στην τελικη βρε αδερφε αυτο το Σαββατο (19/5) στις 5:30 το απογευμα στην καφετερια Δελεαρ στην Ροτοντα;
Η συναντηση θα ξεκινησει απο την κεντρικη πλατεια της Καμαρας στις 5, για οσους δεν γνωριζουν πως να ερθουν στην καφετερια.
Σας περιμενουμε ολους λοιπον το προσεχες Σαββατο, για να περασουμε ενα animeοειδες ηλιολουστο απογευμα _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Last edited by xHATEBREEDx on Mon May 14, 2007 5:24 pm; edited 1 time in total
Αν και δε θα 'μαι εκεί (εκτός κι αν διακτινιστώ), έχω να σας κάνω μια πρόταση: Να πάρετε τα μπογαλάκια σας και να πάτε να αράξετε παραλία μεριά, να ρίξετε και καμιά βουτιά βρε αδερφέ. Anyhow, καλά να περάσετε! _________________
Posted: Tue May 15, 2007 1:02 am
Post subject:
Μια ζωη εκει στα ψηλα....
Θα ζητησω την αμεση αποπομπη του οργανοτικου team με σκοπο την ανασυνταξη του απο ατομα απ'ολη την ελλαδα ουτος ωστε να πραγματοποιουνται συναντησεις και σε αλλες περιοχες. _________________
Posted: Tue May 15, 2007 8:21 am
Post subject:
sokollatos wrote:
Μια ζωη εκει στα ψηλα....
Θα ζητησω την αμεση αποπομπη του οργανοτικου team με σκοπο την ανασυνταξη του απο ατομα απ'ολη την ελλαδα ουτος ωστε να πραγματοποιουνται συναντησεις και σε αλλες περιοχες.
Ευκαιρια να ανοιξεις νεο Thread δικε μου και να κανονισεις συναντηση Αθηνα για το ιδιο Σαββατο, η για το επομενο
Δυστυχως δεν μπορω να ξαναρθω Αθηνα τωρα αμεσα, αλλα μιας και η πλειοψηφια των μελων μενουν Αθηνα, μπορεις να κανονισεις εσυ μια συναντησουλα _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Posted: Tue May 15, 2007 10:01 am
Post subject:
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα περιμένω φωτογραφικό υλικό μια που είμαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας.
Καλύ επητιχύα!!! _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Posted: Tue May 15, 2007 10:47 am
Post subject:
Raziel666 wrote:
Καλύ επητιχύα!!!
Βασικά ο ορθός τρόπος γραφής είναι "καλλύ αιπητιχύα" αλλά anyway
Παιδιά μια ερώτηση να κάνω. Στη συνάντηση μόνο τα μέλη της animeclipse team θα βρεθούν ή και τα υπόλοιπα μέλη του forum? Ρωτώ γιατί δεν είδα να ποστάρει κανείς άλλος έξω από μέλη της ομάδας. _________________
Oλοι θα βρεθουν.Ειναι δυνατον να μην παω εγω? _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Βασικά ο ορθός τρόπος γραφής είναι "καλλύ αιπητιχύα" αλλά anyway
Παιδιά μια ερώτηση να κάνω. Στη συνάντηση μόνο τα μέλη της animeclipse team θα βρεθούν ή και τα υπόλοιπα μέλη του forum? Ρωτώ γιατί δεν είδα να ποστάρει κανείς άλλος έξω από μέλη της ομάδας.
Ανορθόγραφοι άνθρωποι ( ; ) δεν ξέρετε να γράφετε: "καλή επιτυχία"
Στη συνάντηση μπορούν να βρεθούν όλα τα μέλοι των forum Animeclipse και ANIME//GR. Το πρόβλημα είναι πως ακόμη και αυτοί που μένουν στη Θεσσαλονίκη μπορεί να μην έρθουν.
Όσο για μένα: θα δείξει... _________________
Posted: Tue May 15, 2007 11:07 am
Post subject:
Ρε παιδια δεν υπαρχουν καθολου περιορισμοι, δεν ειμαστε κανα prive club. Anime fans ειμαστε και μιας και εχουμε εδραιωθει εδω και δυο χρονια στην ελληνικη κοινοτητα των anime, λεμε να βρεθουμε απο κοντα οσοι μπορουμε, ειτε μελη των φορουμ, ειτε μη, για να περασουμε ενα ομορφο και χαρουμενο απογευμα Σαββατου _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Aμα τα τιναξω απο αδημονια μεχρι να ερθει το σαββατο μπορει να ερθει το φαντασμα μου? _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Next
Page 1 of 7
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum