Πολυ δυσκολα θα βρεις κατι στο net.Εγω ειχα βρει κατι στο demonoid πριν κανα μηνα αλλα ηταν αισχος.Η πιθανοτητες να το βρεις σε ποιοτητα DVD ειναι μηδαμινες.Νομιζω οτι δεν μπορεις να το βρεις ουτε απο ιαπωνικο e-shop. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Ναι αλλα πλεον στο blue-whitegt δεν μπορεις να κανεις register τα εχουν κλειδωσει.Εκτος και αν ειναι ηδη εγγεγραμενος... _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Οπως το πες Νeo106 δεν ειμαι γραμμενος στον blue-whitegt.Μάλλον πρέπει να βρω κάτι άλλο.
Κάτι άσχετο Νeo106.Είσαι και εσύ από αυτούς που θεωρούν ότι το final fantasy 7(τώρα πρόσεξα το avatar-o Sefiroth δεν είναι αυτος?) είναι καλύτερο από το ff8?
Κοιτα εμενα μου αρεσουν ολα τα final fantasy δεν ειμαι απο εκεινους που καθονται επι ωρες και συγκρινουν μερη της ιδιας σειρας(παιχνιδιων,ταινιων..) και προσπαθουν να αποφασισουν πιο ειναι καλυτερο.Το ff7 συνολικα(κυριως απο το παιχνιδι) ειναι πιο πληρες για εμενα. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 08, 2007 1:21 am
Τίτλος: ff7 ή 8
Εχω συζητήσει με πολλους για το θέμα και έχω καταλήξει στο ότι όποιο παίξεις πρώτο (7 ή 8 ) αυτό είναι που σου αρέσει περισσότερο (εχω παιξει μόνο αυτα τα 2).Εγώ επαιξα πρώτα το 8.
Ρε παδια οσοι εχετε τις κασσετες του καμπαμαρου παρτε μια πρωτοβουλια και καντε αυτο το ευλογημενο το rip γιατι ολοι θελουν καλυτερη ποιοτητα στα επισοδεια απο αυτα που ηδη εχουν _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
nai re paidia...opoios tis exeis....TIS XREIAZOMASTE! ,mou leipoun ta kataramena 4-5-6 logw katestramenou cd...grrrrrrrrrrrr _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
as Weather Wears at Stone
exw ta exw apo apeutheias ripping kassetas vhs se kapoio arxeio vob(pou prwti fora to vlepw). parola auta epaize me ton media player, alla gia logous pou den gnwrizw to 2o cd(giati ta pira se 8 cd) den mou to ekane unzipetsi kai etsi ta 4-5-6 episodia den ta eida kai den ta exw....itan se kali poiotita padws dil oso kali poitita eixe i kasseta 3 eps se kathe cd ena arxeio _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
as Weather Wears at Stone
Ένταξη: 17 Μάρ 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2007 12:57 am
Τίτλος:
exw k egw ta kabamaru alla dn kserw kata poson i poiotita einai kalyteri apo ta yparxonta giati dn exw metro sygkrisis... giwrgo (sry, neo106... kala pio gay name dn vrikes na valeis???) thes na sta dwsw gia na mou peis an einai kalytera apo ta yparxonta? Sou xrwstaw k ton oggy vevaiws vevaiws.. _________________ life is flair
a brittle dress we wear
a fleeting sigh
but though pointless it may seem...
live as death were but a dream
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας