Μπράβο σας παιδιά, λίγο ακόμα έμεινε και τελείωσε και αυτή η σειρά! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Συγχαρητήρια στα παιδιά του yakumo που ολοκλήρωσαν αυτό το project. Άλλη μια σειρά ολοκληρώθηκε από την ομάδα και ένα ακόμη project πρέπει να αποκτήσει μια θέση στην αρχειοθήκη μας.
Καλή συνέχεια και στα υπόλοιπα project που συμμετέχετε παιδιά. Έτσι δυνατά με ακόμα καλύτερα release. _________________
Μπράβο ρε παιδιά,συγχαρητήρια σε όλο το team για την δουλειά του,επιτέλους ολοκληρώθηκε ένα ακόμη project που αν και μικρό σας βασάνιζε εδώ και αρκετό καιρό,αισιοδοξώ το επόμενο να είναι το Soul eater...
Εγώ δεν άντεξα εν τέλει και είδα το υπόλοιπο με αγγλικούς αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα,είναι αρκετά σκοτείνο και μου θύμιζε λίγο από death note σε κάποιες φάσεις... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Πολλα συγχαρήκια για άλλον εναν βραχνά που ολοκληρώθηκε! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Πάει κι αυτό... Φύγαμε για τα επόμενα! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας