Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις

Προταση για t-shirt animeclipse!!! Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
View previous topic :: View next topic  

Θα θελατε να γινει τετοια κινηση?
Ναι
90%
 90%  [ 70 ]
Οχι
9%
 9%  [ 7 ]
Total Votes : 77

Author Message

Post Posted: Sat Apr 19, 2008 2:10 pm
Post subject:
Reply with quote

Να πω και εγώ με τη σειρά μου θεωρώ πράγματι μία τέτοια κίνηση πολύ καλή... Clapping
Για το σχέδιο, οι απόψεις διίστανται πράγμα αναμενόμενο. Θεωρώ θετικό ο καθένας (όποιος θέλει φυσικά) να έχει ένα "μοναδικό" T-Shirt. Βεβαίως να έχουν όλα τα μπλουζάκια και μία στάμπα της AC για να δείξει ότι ανήκουμε όλοι κάπου τεσπα...η ιδέα του Nickname τη θεωρώ πολύ καλή... Thumbs UP Τώρα πως θα διαλέξουμε τα μοτίβα...εδώ σηκώνει κουβέντα...η άποψη να γίνει διαγωνισμός στο site και οι πρώτες πχ 10 εικόνες κερδίζουν και δίνονται για εκτύπωση (ο καθένας διαλέγει ένα από τα 10) δεν είναι και τόσο άσχημη. Βέβαια κάποιος (πχ εγώ Razz ) θα θέλει να βάλει τον Sanji και να γράφει με μεγάλα γράμματα Pleace Donate A PC For Arvendui... HaHa Laughing Βλέπεις ο καθένας με τον πόνο του... ROTFL

Post Posted: Sat Apr 19, 2008 10:00 pm
Post subject:
Reply with quote

Συγγνώμη κι όλας, δηλαδή αν ας πούμε ένα παλικάρι από AC όπως αμέριμνο περπατά κάτω από το λιοπύρι, χαζεύει τα κάλλη του κάθε ροδοψημένου απο τον ήλιο γυναικείου σώματος... Κι αν μια κοπέλα, έτσι βρε αδερφέ, πάει στο beach bar (σιχαμένα μέρη!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕ), για να πάρει το κατιτίς της να δροσιστεί...

Αν λέω δουν στα μέρη εκείνα κάποιον, κάποια με t-shirt AnimeClipse χρειάζονται το Nickname για να τον/την προσεγγίσουν και να συστηθούν;

@Arvendui: Δε νομίζω ότι η στάμπα της AC υποδηλώνει ότι ανήκουμε κάπου... Δεν είμαστε στρατός των Greekfansub του τάγματος των Ανιμεκληψιανών...
Είναι ακόμα ένα σχέδιο για το μπλουζάκι. Αν ας πούμε βγάζαμε μια μπλούζα της AC σκέτο χωρίς κάποιο άλλο σχέδιο; Wink

Last edited by Howl on Sat Apr 19, 2008 11:07 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sat Apr 19, 2008 10:14 pm
Post subject:
Reply with quote

Συμφωνω οτι δεν χρειαζονται nicknames πανω στις μπλουζες.Αλλα πιστευω οτι το logo της AC θα πρεπει να ειναι στο μανικι η μπροστα και πισω να εχει καποιο σχεδιο ανιμε
Back to top

Post Posted: Sun Apr 20, 2008 12:05 am
Post subject:
Reply with quote

Howl wrote:
Συγγνώμη κι όλας, δηλαδή αν ας πούμε ένα παλικάρι από AC όπως αμέριμνο περπατά κάτω από το λιοπύρι, χαζεύει τα κάλλη του κάθε ροδοψημένου απο τον ήλιο γυναικείου σώματος... Κι αν μια κοπέλα, έτσι βρε αδερφέ, πάει στο beach bar (σιχαμένα μέρη!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕ), για να πάρει το κατιτίς της να δροσιστεί...

Αν λέω δουν στα μέρη εκείνα κάποιον, κάποια με t-shirt AnimeClipse χρειάζονται το Nickname για να τον/την προσεγγίσουν και να συστηθούν;

no comment...
Howl wrote:

@Arvendui: Δε νομίζω ότι η στάμπα της AC υποδηλώνει ότι ανήκουμε κάπου... Δεν είμαστε στρατός των Greekfansub του τάγματος των Ανιμεκληψιανών...
Είναι ακόμα ένα σχέδιο για το μπλουζάκι. Αν ας πούμε βγάζαμε μια μπλούζα της AC σκέτο χωρίς κάποιο άλλο σχέδιο; Wink

Δεν εννόησα αυτό φίλε μου...μάλλον με παρεξήγησες...άμα δεν θέλεις στάμπα ΑC στο μπλουζάκι τότε τι συζητάμε εδώ... dizzy ...αν δεν κάνω λάθος AC T-shirt είναι η επικεφαλίδα... Razz Razz

Post Posted: Sun Apr 20, 2008 12:15 am
Post subject:
Reply with quote

anoskin wrote:
Συμφωνω οτι δεν χρειαζονται nicknames πανω στις μπλουζες.Αλλα πιστευω οτι το logo της AC θα πρεπει να ειναι στο μανικι η μπροστα και πισω να εχει καποιο σχεδιο ανιμε

Πολυ απλά όποιος θέλει βάζει και όποιος δεν θέλει δεν βάζει.
Δεν βλέπω το πρόβλημα, εσείς;

@Arvendui τελικά πως κάνουμε donate για το pc O_o? Razz Razz
Back to top

Post Posted: Sun Apr 20, 2008 12:34 am
Post subject:
Reply with quote

@Arvendui: Το πρώτο (no comment) σαφώς δεν πήγαινε σε σένα, ήταν απλά ένας γλαφυρός τρόπος να παρουσιάσω την αντίθεση μου στην ιδέα...Δεν είμαι κάθετος κι όλας! Όπως είπε και ο Shiroikage βάζει όποιος θέλει!!
Τώρα για το δεύτερο, εννοείται πως θέλω στάμπα της AC!! Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα καλά τη φράση σου...Τολμώ να παραδεχτώ ότι έβαλα ένα κόμμα σε σημείο που δεν υπήρχε και το πήρα λάθος...

Συγγνώμη απλά, όπως πολλές φορές γράφω αυτές τις μέρες, είναι ο πυρετός...

Και τελικά πως θα κάνουμε donate αλήθεια;; Razz

Post Posted: Sun Apr 20, 2008 1:38 am
Post subject:
Reply with quote

Howl wrote:
@Arvendui: Το πρώτο (no comment) σαφώς δεν πήγαινε σε σένα, ήταν απλά ένας γλαφυρός τρόπος να παρουσιάσω την αντίθεση μου στην ιδέα...Δεν είμαι κάθετος κι όλας! Όπως είπε και ο Shiroikage βάζει όποιος θέλει!!
Τώρα για το δεύτερο, εννοείται πως θέλω στάμπα της AC!! Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα καλά τη φράση σου...Τολμώ να παραδεχτώ ότι έβαλα ένα κόμμα σε σημείο που δεν υπήρχε και το πήρα λάθος...

Συγγνώμη απλά, όπως πολλές φορές γράφω αυτές τις μέρες, είναι ο πυρετός...

Και τελικά πως θα κάνουμε donate αλήθεια;; Razz

No problem my friend...peace....έτσι και έτσι κουβέντα κάνουμε. Κατάλαβα πως δεν έλεγες εμένα. Επικροτώ τα λεγόμενά σου γιατί είχες δίκιο...ως ένα σημείο... Neutral ... Thumbs UP

@Howl, @Shiroikage
Αν μας αφήσει ο θαυμαστικός μας Admin Left-sama θα ανήξουμε paypall... HaHa Έλεος ούτε τα Naruto από DB δεν μπορώ να δω άλλο... Evil or Very Mad

@Shiroikage
Συμφωνώ με σένα όποιος θέλει να βάλει το nickname μπορεί να το βάλει. Όποιος δεν θέλει δεν το βάζει...simple... Thumbs UP

Post Posted: Sun Apr 20, 2008 9:38 am
Post subject:
Reply with quote

Βλέπω πολύ donate αναφέρεται και ήρθε η ώρα να σχολιάσω.
Donate δεν υπάρχει λόγος να γίνει από τα μέλη, και δε θα γίνει.
Μιλάω για επίπεδο banner στη σελίδα κλπ.
Τώρα ΑΝ γίνει μέσω των εξόδων για το μπλουζάκι δεν μπορώ να το ξέρω γιατί δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά και πάλι νομίζω ότι δε θα γίνει κάτι τέτοιο.
Όπως και να χει όμως, (ότ)αν με το καλό παρθούν τελικές αποφάσεις, θα μάθουμε όλοι ό,τι είναι να μάθουμε. Μέχρι τότε υπομονή και όχι μεγάλα λόγια. Wink

Post Posted: Sun Apr 20, 2008 2:24 pm
Post subject:
Reply with quote

@Madarb...Δίαβασε καλύτερα που πάει το donation Rolling Eyes εδώ σου λέει το παιδί έχει πρόβλημα!!!

γκουχου γκουχου off topic off topic γκουχου γκουχου

Μπράβο παιδιά ωραία ιδέα το μπλουζάκι!! (φχχιιιιου!! το έσωσαWhistling)

Post Posted: Sun Apr 20, 2008 10:12 pm
Post subject:
Reply with quote

Αν λες για το πισί του Αρβεντούι έχω χορτάσει να το ακούω κάθε φορά στα Δέλεαρ, μην ανησυχείς... Laughing

Post Posted: Fri Apr 25, 2008 3:04 am
Post subject:
Reply with quote

Οσον αφορα το nicname κλπ εννοειτε οτι οποιος θέλει θα το βαλει απλα σαν γενικο συνολο και σαν ιδεα το εθεσα! (ισως δεν εγινα κατανοητος οποτε να με συγχωρειτε) {αλλα θα ηταν καλη φαση να πας σε μια κοπελα με το μπλουζακι AC και το nickname να δεσποζει στο μανικι (η στο γιακα)και να την πεις...
-εχμ συγνωμη αλλα το καραοκε σου ηταν τρομερο εμεινα αφωνοςς!! heheh ROTFL (αναφερομαι στην -οχι ακομα αλλα συντομα- (Ελπιζω) ομαδα τον κοριτσιων της AC} Ορματε κοριτσια εγω μαζι σας (οπως και ολοι μας πιστευω)
Τεσπα εννοο οτι με τα nickname δεν θα ειμαστε απλα "απροσωπα" μελη στην ομαδα μας και θα ειναι και πολυ πιο ευκολη η προσεγγιση για ολους ετσι πιστευω.. Cool
και Επισης θεωρω οτι για να ειναι ενα μπλουζακι μοναδικο θα πρεπει ο καθένας μας να κανει το δικο του σχέδιο πισω θα μου πειτε πολυ δεν ξέρουν οπως και εγω αλλωστε οσον αφορα photoshop κλπ ναι θα μαθουμε ομως! Ολοι συμφωνουμε για το Σημα της AC οποτε πίσω ο καθενας βαζει οτι θελει αν βοηθησουν και τα παιδια που γνωριζουν με καποιο τροπο και εμας που δεν ξέρουμε πιστευω κατι θα καταφερουμε
Ας δωθει το οκ και βλεπουμε Respekt

Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Sat Apr 26, 2008 1:01 am
Post subject:
Reply with quote

Ποτέ δεν απαγόρευσε κανένας από την ομάδα σε κάποιον να κάνει ένα ωραιότατο σχέδιο και να κολλήσει και το animeclipse πάνω, ώστε να έχει ένα μπλουζάκι για την παραλία ή για τους καφέδες του. Κοινώς, είναι στην ευχέρια του καθενός να φτιάξει ένα τέτοιο μπλουζάκι.

Απλά σε αυτό το thread κάνουμε μια συζήτηση για να βγούνε κάποια συγκεκριμένα σχέδια που θα είναι άρτια ποιοτικά ώστε να έχουμε ωραίο τελικό αποτέλεσμα, αλλά και μια κάποια ομοιομορφία.

Όσο για το νικ, είναι επίσης στην ευχέρια του καθενός αν θα το βάλει ή όχι, καθώς εαν επικρατήσουν εν τέλει κάποια συγκεκριμένα σχέδια, και μόνο στη θέα αυτών, μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι αυτός/ή που το φοράει είναι μέλος του site!

Παρεμπιπτόντως ακόμα να κάνω το sanshiro vectoring...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Mon May 12, 2008 9:42 am
Post subject:
Reply with quote

Καιρό έχω να δω απάντηση στο θέμα. Ελπίζω να μην εγκαταλείψατε την ιδέα του T-shirt. Εύχομαι ο λόγος να είναι οτι έχουν πάρει φωτιά τα σχεδιαστικά προγράμματα και θα δούμε κάτι καλό.
Back to top

Post Posted: Mon May 12, 2008 1:15 pm
Post subject:
Reply with quote

και εγω το ελπιζω αυτο....

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Mon May 12, 2008 8:33 pm
Post subject:
Reply with quote

Worthy Εγω θελω Dragonball αν γινεται!!!! Worthy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 6 of 7

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum