παιδια επειδη τα περισσοτερα λινκς που εχω βρει και δοκιμασει για raws ειναι dead.. μηπως υπαρχουνε καποια καλα σιτε τωρα?
και επισης σε αυτο το σιτε που λες για τους χρονισμους (http://animeaddicts.hu/news.php?news) δεν μπορεσα να καταλαβω χριστο η απλα το δινεις σαν παραδειγμα αυτο το σιτε επειδη εχει πολλα ανιμε μεταφρασμενα?
κατα τ'αλλα εξαιρετικος οδηγος με βοηθησε πολυ να καταλαβω καποια πραματα
Μήπως επειδή είναι ουγγρικό site??
Πάντως αν κατεφέρεις να κάνεις register είναι αρκετά εύκολο πιστεύω να κατεβάσεις...
Έχω βρει μπόλικα raws από τους Anime Addicts... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Μετά από 6 χρόνια, είναι λογικό να είναι dead τα περισσότερα links.
Χρονισμούς θα βρεις στις μεταφράσεις από ξένα fansub groups.
Μπορείς να μπεις στο AniDB, να ψάξεις το anime που σε ενδιαφέρει, και να δεις ποια fansubbing groups το μεταφράζουν. Στο ίδιο site μπορείς να βρεις και link για το site της εκάστοτε ομάδας, για να κατεβάσεις τα επεισόδιά τους. Μέσα θα περιέχουν υπότιτλους, και μάλιστα τις πιο πολλές φορές softsubbed. Μπορείς να τους εξάγεις με το MKVExtractGUI2
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Μετά από αρκετές μέρες το adc επέστρεψε,τι καλά...
Δεν επέστρεψε ακόμα... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
If everything goes as planned, AsianDVDClub should be back online on Friday. See you soon! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Yes! We'll be online tomorrow (Saturday). I thought I'd be able to push the site out today, but I'm getting really tired and I'd rather bring the site back online when I'm around to fix any problems that creep up.
Φωτιά θα πάρουν οι δίσκοι και οι γραμμές! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Και ήθελα από καιρό να κατεβάσω κάτι καινούρια πραγματάκια... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας