Ζηλεύω εννοείται.
Που ήρθα στο meeting με την ψυχή στο στόμα. Έφυγα νωρίς γιατί είχα και δουλειές και την επομένη άφησα μια ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη για να γυρίσω σε μια βροχερή Ελβετία. _________________
Αντικειμενικα η καλυτερη photo απο ολα τα meeting ever.Πρεπει να το παραδεχτειτε...
Sugata respect man. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Καλά, άγιος άνθρωπος ο Neo106... μόνο τα κουρέλια του λύπουν και είναι έτοιμος για αγιογραφία
GeRi έγραψε:
(btw Σοφία ωραία χαιρέτισες τον Bleach155 )
Ναι, ένιωσα μια τρομερή ζεστασιά αν και ήταν 2 μέτρα μακριά μου
Geutella έγραψε:
Δε θα μπορούσα να παραλείψω από τις αναφορές μου τον υπέρτατο, ανεπανάληπτο, μοναδικό bleach155! Μπλίτς παιδί μου, χάρηκα πάρα πολύ που σε είδα και σένα από κοντά, μιας και είσαι από τους καλύτερους spammers... εεε... ενεργά μέλη εννοούσα... της λατρεμένης μου anime-greek!
μην αγχώνεσαι, και στην καινούρια version, με codemane:
Street Figther Animeeting Triple Photo Combo, η οποία για ευνόητους λόγους θα παραχθεί σε μεγαλύτερη ανάλυση (αν δεν είναι τόσο ευνόητοι, δεν έχετε καταλάβει το potential αυτής μετά το post του left64vegeta.... ).
Θα πάρει λίγο χρόνο βέβαια γιατί δε βρίσκω καλή screenshot. _________________
Say hello to our newest Nausea team member... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας