Αφ'ότου πέρασα μια μεγάλη περίοδο όπου ήθελα μανιωδώς το ipad3 (όταν και εφ'όσον βγει μέσα στο 2012), είπα να αφήσω αυτή την ιδέα και να μην με παρασύρει η μόδα. Αφήστε που θα πήγαινε τουλάχιστον 800-900 euros και 200 euros κάθε χρόνο μετά για συμβόλαιο με internet. Που να τα βρεις τόσα λεφτά, τέτοια περίοδο;;; Επομένως είπα να επενδύσω στο PS3 μου που το έχω 3 χρόνια και έχω αγοράσει μόνο 6-7 παιχνίδια. Επομένως έχουμε και λέμε. Πήρα:
1)Τοp Spin 4
2)Buzz: Μουσικό Quiz (είχα ήδη Buzzers από το Παγκόσμιο Quiz)
3)F1 2011
4)Ace Combat:Assault Horizon
5)Uncharted 3:Drake's Deception
Λοιπόν να τα πάρουμε 1-1.
1)Το Τοp Spin είναι με διαφορά το καλύτερο tennis-game που έχω παίξει ever, από πλευράς gameplay. Είναι αρκετό μικρό βέβαια, του λείπει η ποικιλία σε events, σε ρουχισμό, σε γήπεδα κλπ. Αλλά αυτά διορθώνονται. Εϊναι από τις πρώτες προσπαάθειες τις 2ΚSports σε αυτό το είδος. Και όπως δείχνει αυτή η εταιρία με τη σειρά 2ΚΧΧ για το NBA, μπορεί να κάνει θαύματα!!!
2)Πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Ανανεωμένο σε σχέση με το Παγκόσμιο Quiz. Αξίζει σαφώς να παιχτεί μόνο με παρέα, και πρέπει να έχεις και κάποιες μουσικές γνώσεις. Αλλά αξίζει τα λεφτά του καθώς τιμολογείται γύρω στα 14euro (ΜΟΝΟ!!!) ακόμα και στα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών στη χώρα μας.
3)Επίσης ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει στο είδος της F1 ever! Είμαι τρελός φαν του είδους και δεν ξέρω αν θα είμαι αντικειμενικός, αλλά έχω λιώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!
4)Το έχω παίξει έλαχιστα και δεν μπορώ, ακόμη να εκφέρω γνώμη. Αλλά δείχνει πολύ καλά δείγματα.
5)Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα. Μιλάμε για το ΤΕΛΕΙΟ παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει άνθρωπος που δεν θα του αρέσει. Ακόμα και οι μη φαν του είδους. Ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν ΚΑΘΟΛΟΥ παιχνίδια. Έχει τα ομορφότερα γραφικά που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Τη πιο φυσική αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Αχανή περιβάλλοντα. Όσο πιο πραγματικά μπορούν να έιναι. Πολύ όμορφο gameplay και βολικό χειρισμό. Και μέχρι το σημείο που έχω φτάσει εγώ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.
Υ.Γ:Μεγάλη σημασία για εμένα παίζει και το γεγονός ότι η κάμερα είναι απίστευτα καλοδουλεμένη. Δεν σε ζαλίζει όπως κάνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους. Είναι από τα λίγια παιχνίδια που η Sony με νύχια και με δόντια το κρατάει για να κυκλοφορεί απόκλειστικά στο PS3 και όχι σε άλλες κονσόλες. Και ήδη υπάρχουν φωνές που λένε ότι πράγματι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε PS. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!