Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Ποια κονσόλα επόμενης γενιάς σκοπεύετε να αγοράσετε; |
Playstation 4 |
|
44% |
[ 8 ] |
Xbox720 |
|
22% |
[ 4 ] |
Και τις δύο |
|
5% |
[ 1 ] |
Καμία από τις δύο |
|
27% |
[ 5 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 18 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 24 Μάι 2010

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 07, 2013 12:04 am
Τίτλος:
|
|
|
kelborn3 έγραψε:
|
Δικό μου λάθος. Το ps3 ήθελα να γράψω. Ούτως η άλλως το αντίστοιχο της nintendo για το ps2/xbox ήταν το gamecube το οποίο είχε πάει άκλαυτο.
|
Αν δεν ειχε παει ακλαυτη πραγματικα η κονσολα αυτη ισως τωρα η νιντεντο να ειχε γινει πιο adult... και ειχε αρκετα καλα παιχνιδια! Οποιος ειχε ασχοληθει ξερει!
Και πολυ καλα θα κανεις να περιμενεις και μη το χτυπησεις κατευθειαν Deykaliona, ειδικα αν δεν το βγαλουν απο την αρχη σλιμ και ειναι καμια κουμουτσα σαν το αρχικο ps3! Το μεγαλο λαθος για μενα του 3 ηταν που δεν υποστηριζε και παιχνιδια του 2! Και θα ειναι λαθος για μενα αν δε το κανει το 4, δλδ να υποστηριζει παιχνιδια του 3! _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Νοέ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2013 2:12 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ειμαι πλεον χωρις νετ αλλα με μια γρηγορη ματια στο. ωκςιμσποτ ειδα οτι το νεο ps4 παει γυρω στο 425$ αρα να υπολογιζετε αρχικη τιμη 400 πανω κατω. Πολυ καλη κινηση για εποχη κρισης. Ζητημα να κινηθουν και οι τιμεςωαπο τα γκειμς σε αναλογα επιπεδα γτ για 60 και 70 ευρω δυσκολα το βλεπω. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2013 9:11 am
Τίτλος:
|
|
|
Ανακοινώθηκε το Ps4 τελικά πάιδες. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ.Και το συζητάμε αργότερα! _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2013 9:35 am
Τίτλος:
|
|
|
Πολυ καλό ακούγεται, ειδικα με το streaming games. Αλλά το ότι δεν έχει backwards competibility θα κανει το μεγαλύτερο ποσοστό των φανς να ragaroun. Επίσης δεν μπορώ να μην το σχολιάσω.
Diablo 3 για ps3. Να δω ποιος λαλακας θα το αγορασει. .... _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Ιούν 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2013 12:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ισχύει και εμένα μου φαίνεται εντυπωσιακό. Το γεγονός ότι θα χρησιμοποιηθεί το Gaikai (αναμενόμενο θα μου πεις) δίνει μια άλλη τροπή στα πράγματα. Θα μπορείς ας πούμε χωρίς να κατεβάσεις τίποτα να streamάρεις ένα καινούργιο παιχνίδι και αν σ'αρέσει το αγοράζεις. Για να λέμε και την αλήθεια backward compatibility δεν είχε ποτέ η Sony. Δεν θυμάμαι αν το PS2 έπαιζε τα games του Psone για να είμαι ειλικρινής αλλά το Ps3 δεν έπαιζε του ps2. Επίσης το γεγονός ότι η ανάπτυξή του έχει αρχίσει από το 2008 σε συνεργασία με τους developpers δείχνει ότι μάθανε από τα λάθη τους εκεί στη Sony και θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καλά παιχνίδια από τον πρώτο κιόλας χρόνο κυκλοφορίας του PS4 σε αντίθεση με το τι συνέβη με το Ps3. Τα μεγάλα αποθέματα μνήμης της GPU και οι 8 πυρήνες του επεξεργαστή προδίδουν οπτική διαφορά στα παιχνίδια... Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν το trackpad του χειριστηρίου, η μπάρα κίνησης που έχει στο πίσω μέρος και το τι θα γίνει με το PS Move κλπ... Φαίνεται η Sony να επιμένει σε αυτά και αν τα αναπτύξει αρκετά δεν βλέπω το λόγω να μην είναι πολύ γαμάουα. Δεν θέλω να προτρέχω αλλά περιμένω με ανυπομονησία να μάθω λεπτομέρειες και νέα features. Άλλωστε ειπώθηκε ότι θα βγει στο τέλος της φετινής χρονιάς. Οπότε εμένα με βλέπω να το αγοράζω Χριστούγεννα του 14 ή αρχές του 15 να'μαστε καλά. Οπότε καμία βιασύνη...
@Earendil
Φίλε μου δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Τι είναι αυτό που έφερε το Ps2 σε σχέση με το Ps1 και τώρα το Ps4 σου φαίνεται ίδιο με το Ps3; _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2013 2:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
Σχετικά με το 8πύρηνο μην περιμένεις και τρελα πράγματα. Μπορεί να ακουγεται τούμπανο, αλλά είναι αρκετά περιορισμένο σε σχέση με αυτά του pc. Αυτό πάντως που με παραξένεψε ειναι η 8ram. Όταν ξεκινάς από 4 και φτάνεις σε 8 θέλω να δω πως θα την εκμεταλλευτεί πλήρως και δεν θα την εχει απλα και μόνο για τη μόστρα στο xbox.
Anw, αντε να δούμε και το ps4 γτ όλα τα είδαμε εκτός από αυτό.
Πάρη πάντως ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι τους έχει κόψει τα ποδια το steam με τη δημιουργία κονσόλας που έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν. Ελπιζω η valve να ερθει να ταραξει τα νερά για τα καλά.Games αποθηκευμένα σε online Library, πλήρης αξιοποίηση των λειτουργικών οικιακών συσκευών. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα...
Τιμές παιχνιδιών πάντως θέλω να δω. Εαν είναι να αγοράζεις 70 ευρω το 1 βράστα και αστα. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2013 5:22 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εννοείται πως έχουμε πολλά να δούμε και να μάθουμε ακόμα. Για να βάλει τον μέσο καταναλωτή να σκάσει έστω και κάνα χρόνο μετά την κυκλοφορία του μια 500αρού για να το πάρει θα πρέπει να κάνει τρελή διαφορά από το Ps3 και σε ποιότητα και σε framerate αλλά κυρίως σε λειτουργικότητα και features. π.χ καλύτερο playstation store, καλύτερο λειτουργικό (π.χ να μπορείς να κάνεις pause ένα παιχνίδι και να chattareis με έναν άλλο παίχτη, ή να κάνεις ένα update σε ένα game όχι να πρέπει να βγαίνεις έξω από το παιχνίδι και φτου και απ'την αρχή), καλύτερο browser, εισαγωγή tweeter, facebook κλπ μέσα για αύξηση του ανταγωνισμού με δημοσιεύσεις σκόρ, τροπαίων, πινάκων κατάταξης κλπ, πραγματικά καλή υποστήριξη του PsMove, ΠΛΗΡΗ αξιοποίηση του Gaikai. Εννοώ και game streaming και πιθανώς παραθυράκι για παίξιμο παλαιότερων games που έχεις αγοράσει. Κάτι άκουσα για συμβατότητα με το Vita. Ότι θα μπορείς να παίζεις ένα παιχνίδι στο Ps4 και θα μπορείς να το αποθηκεύσεις και να πάει το save σου στο cloud και να συνεχίσεις να παίζεις στο Vita και τούμπα. Και χίλια δυό ακόμα πρέπει να σκεφτούν. Πρέπει το Ps4 να ξεφύγει καθαρά από τη δουλειά της παιχνιδομηχανής και να γίνει και κάτι παραπάνω.
Όσο για τον επεξεργαστή δεν εντυπωσιάστηκα. Ήταν αυτός που περίμενα από τα προηγούμενα δημοσιεύματα. Η GPU με εντυπωσίασε. Είναι πολύ καλύτερη από το μέσο Gaming PC που κυκλοφορεί σήμερα και έχει αναπτυχθεί ειδικά (άρα και οι πόροι της είναι κατάλληλα κατανεμημένοι) για το Ps4. Επομένως περιμένω από εκεί καλά πράγματα.
kelborn3 έγραψε:
|
Τιμές παιχνιδιών πάντως θέλω να δω. Εαν είναι να αγοράζεις 70 ευρω το 1 βράστα και αστα.
|
Μην παίζεις με τον πόνο μου...
Όσο για το Steam έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν ξέρω για την κονσόλα, γιατί αν η κονσόλα είναι γτπ τύφλα να'χει το steam. Αλλά στο pc το έχω λιώσει το steam. Δεν αγοράζω παιχνίδια πλέον από μαγαζιά. Τα αγοράζω στις εκπτώσεις στο Steam και στα περισσότερα έχεις και τσάμπα DLC's και με τον κωδικό σου μπορείς να τα κατεβάσεις σε όποιο pc γουστάρεις. Και με το cloud που αποθηκεύεις σε server τα παιχνίδια σου παίζεις όπου γουστάρεις από εκεί που είχες μείνει. Με λίγα λόγια το steam απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Ιούν 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2013 9:56 am
Τίτλος:
|
|
|
warlock έγραψε:
|
kelborn3 έγραψε:
|
Δικό μου λάθος. Το ps3 ήθελα να γράψω. Ούτως η άλλως το αντίστοιχο της nintendo για το ps2/xbox ήταν το gamecube το οποίο είχε πάει άκλαυτο.
|
Αν δεν ειχε παει ακλαυτη πραγματικα η κονσολα αυτη ισως τωρα η νιντεντο να ειχε γινει πιο adult... και ειχε αρκετα καλα παιχνιδια! Οποιος ειχε ασχοληθει ξερει!
Και πολυ καλα θα κανεις να περιμενεις και μη το χτυπησεις κατευθειαν Deykaliona, ειδικα αν δεν το βγαλουν απο την αρχη σλιμ και ειναι καμια κουμουτσα σαν το αρχικο ps3! Το μεγαλο λαθος για μενα του 3 ηταν που δεν υποστηριζε και παιχνιδια του 2! Και θα ειναι λαθος για μενα αν δε το κανει το 4, δλδ να υποστηριζει παιχνιδια του 3!
|
Συζητηση για το PS4 βλεπω και δεν μπορω να αντισταθω.
Συμφωνα με τα σημερινα προτυπα παραγωγης σιλικονης, οσο περναει ο καιρος, μικραινει το μεγεθος του τραντζιστορ και συναμα οι ενεργειακες του απαιτησεις/μεγεθος. Οποτε ειναι αναποφευκτο και επιθυμητο το fat->slim->slimmer.Επισης το PS3 δεν υποστηριζε γενικα ps2 games, εκτος μια fat εκδοση με σκληρο 60gb που ειχε βγει και χρησιμοποιουσε emulation. Αυτο σημαινει οτι μπορουσαν αλλα δε θελανε.
Deykalionas17 έγραψε:
|
Ισχύει και εμένα μου φαίνεται εντυπωσιακό. Το γεγονός ότι θα χρησιμοποιηθεί το Gaikai (αναμενόμενο θα μου πεις) δίνει μια άλλη τροπή στα πράγματα. Θα μπορείς ας πούμε χωρίς να κατεβάσεις τίποτα να streamάρεις ένα καινούργιο παιχνίδι και αν σ'αρέσει το αγοράζεις. Για να λέμε και την αλήθεια backward compatibility δεν είχε ποτέ η Sony. Δεν θυμάμαι αν το PS2 έπαιζε τα games του Psone για να είμαι ειλικρινής αλλά το Ps3 δεν έπαιζε του ps2. Επίσης το γεγονός ότι η ανάπτυξή του έχει αρχίσει από το 2008 σε συνεργασία με τους developpers δείχνει ότι μάθανε από τα λάθη τους εκεί στη Sony και θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καλά παιχνίδια από τον πρώτο κιόλας χρόνο κυκλοφορίας του PS4 σε αντίθεση με το τι συνέβη με το Ps3. Τα μεγάλα αποθέματα μνήμης της GPU και οι 8 πυρήνες του επεξεργαστή προδίδουν οπτική διαφορά στα παιχνίδια... Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν το trackpad του χειριστηρίου, η μπάρα κίνησης που έχει στο πίσω μέρος και το τι θα γίνει με το PS Move κλπ... Φαίνεται η Sony να επιμένει σε αυτά και αν τα αναπτύξει αρκετά δεν βλέπω το λόγω να μην είναι πολύ γαμάουα. Δεν θέλω να προτρέχω αλλά περιμένω με ανυπομονησία να μάθω λεπτομέρειες και νέα features. Άλλωστε ειπώθηκε ότι θα βγει στο τέλος της φετινής χρονιάς. Οπότε εμένα με βλέπω να το αγοράζω Χριστούγεννα του 14 ή αρχές του 15 να'μαστε καλά. Οπότε καμία βιασύνη...
@Earendil
Φίλε μου δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Τι είναι αυτό που έφερε το Ps2 σε σχέση με το Ps1 και τώρα το Ps4 σου φαίνεται ίδιο με το Ps3;
|
Πλεον και το καινουργιο xbox και το ps4 θα παιζουν σε ιδια x86 αρχιτεκτονικη, σε soc απο την ιδια εταιρεια με παρομοια specs. Οποτε πλεον το παιχνιδι μεταφερεται απο το hardware και το port των παιχνιδιων, στις online υπηρεσιες, στα exclusive games και στα ειδικα features των controllers, βλεπε σε nintendo u φαση.
Ειμαι λιγακι απογοητευμενος που η Sony δεν προσπαθει να βγει λιγο πιο μπροστα σε σχεση με τα τετριμενα, με υποστηριξη 4k και SSD στις κονσολες. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ
Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας
Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάι 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2013 11:04 am
Τίτλος:
|
|
|
Neo106 έγραψε:
|
Συμφωνα με τα σημερινα προτυπα παραγωγης σιλικονης, οσο περναει ο καιρος, μικραινει το μεγεθος του τραντζιστορ και συναμα οι ενεργειακες του απαιτησεις/μεγεθος. Οποτε ειναι αναποφευκτο και επιθυμητο το fat->slim->slimmer.
|
προς στιγμην νόμισα οτι βρέθηκα σε φορουμ για το Californication και ούτε'γω μπόρεσα να αντισταθώ... _________________ My MAL List

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Melkor1431 στις Παρ Φεβ 22, 2013 12:32 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|