Καταρχην δεν ηθελα φυσικα να δημιουργησω εριδες κτλ.
Δευτερον κρατηστε θεση για να μαθω και εγω typesetting και ετσετεραλ,ετσετεραλ.
Τριτον το ευχαριστω προς τη κοινοτητα και τη δουλεια που κανει εννοειται.Καλως η κακως εγω(παρολο που εχω επισκεφθει τα υπολοιπα site που αναφερετε)αν εξαιρεσεις το anime.gr-που εχω γνωστους και απο αλλο site-δε μπορω να συνδραμω και να κατεβασω απο αλλο site(η ανιμεκλιψ ειναι η συνηθεια που εγινε λατρεια

),και επειδη μιλαμε για Huge project(απ'οτι εχω δει δεν εχει ξαναγινει κατι παρομοιο σε Ελληνικο fun subbing site)ηθελα-μιας και μολις ειχα αρχησει στην 1η ομαδα να βοηθαω-να το επαναφερω.
Καταλαβαινω βεβαια τι εννοειται.
Η σκεψη μου ηταν η εξης:Ο κοσμος στην Ελλαδα(ο αβγαλτος-ο αψαχτος και ο λιγοτερο ενημερωμενος)βλεπει πολυ Ναρουτο-Bleach.Ισως επειδη το παιδικο ονειρο του Dragonball μας επηρεασε περισσοτερο;Ισως επειδη γουσταρουμε τη κεντρικη ιδεα Shοnen anime.Moυ εχουν πει να δω GANTZ & Monster και ουτε καν τα εχω κατεβασει.Ελεγα λοιπον οτι ενα τοσο μεγαλο κοινο θα εχει και τεραστια αποιχηση-ζητηση να μεταφραστει-ταϊπιστει κτλ.
Απο τη στιγμη που εμπειροτεροι απο μενα λενε οτι κατι τετοιο δε συμβαινει καλο θα ηταν η κουβεντα να μη συνεχιστει.Σεβομαι και καταλαβαινω απολυτα οτι θα ειναι κριμα να ξεκινησει μια προσπαθεια και να μεινει ημιτελης.
Ευχαριστω για το χρονο ξαναμιλαμε σε περιπτωση που μαζευτει η ομαδα που προανεφερα
ΥΓ:Τα μαθηματα ομως που αναφεραμε πιο πριν δε τα χανω