Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 30, 2009 2:03 pm
Τίτλος:
Ισχύει αυτό. Tzolis-san μην πέρνεις τοις μετρητοίς τις χρονολογίες και τα γεγονότα. Αρλούμπες είναι συνήθως και δεν βγάζουν νόημα καθώς έβγαιναν παράλληλα με το anime και είχαν άσχετες με αυτό περιπέτειες. Οπότε δεν είχαν λάβει υπόψη τα επόμενα γεγονότα που τις περισσότερες φορές έρχονταν και μπουρδούκλωναν τα πράγματα. Απλά απόλαυσε τις ταινίες σαν αυτούσιες ιστοριούλες. Μην τις μπλέκεις με το anime! _________________
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deykalionas17 στις Τετ Δεκ 30, 2009 2:04 pm, 1 φορά
Είναι ιστορίες που θα μπορούσαν να γίνουν ανάμεσα σε επεισόδια. Πληροφοριακά ως καμένος οι 5 ταινίες τοποθετούνται στα εξής επεισόδια:
Ταινία 1η: Πριν το DBZ(DBKAI)
Ταινία 2η: Κάπου στο επεισόδιο 39 DBZ(16 DBKAI)
Ταινία 3η: Κάπου στο επεισόδιο 54 DBZ(25 DBKAI)
Ταινία 4η: Κάπου στο επεισόδιο 82 DBZ(39 DBKAI)
Ταινία 5η: Κάπου στο επεισόδιο 100 DBZ(;; DBKAI)
Επίσης σαν παρατήρηση αυτό, νομίζω ότι ο τίτλος του αρχείου δεν ταιριάζει με τον τίτλο της ταινίας... Πήρατε από αλλού τους τίτλους μήπως;
Οι τιτλοι ειναι σωστοι.Με την εννοια οτι ετσι κυκλοφορησαν στην ιαπωνια.Τωρα βαλανε και το χερακι the americans οποτε νοηματικα οι ιαπωνικοι τιτλοι με τους αμερικανικους οντως δεν εχουν σχεση.
Χρονικα απο οσο ξερω η 4 τοποθετειται πριν την αναχωρηση του goku με το διαστημοπλοιο για τον Namek.Ο Freeza αναφερεται ηδη απο την 3 ταινια.
stavros4815162342 έγραψε:
καλά από χρόνους οι ταινίες είναι ότι να΄ναι.
Θα δοθει μεγαλυτερη προσοχη στο επομενο πακετο. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
βασικά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να το διορθώσετε.
Μπορεί να το διατύπωσα λάθος αλλά αναφέρομουνα στην ερώτηση του Tzolis σχετικά με το που βρίσκεται η ταινία χρονικά. _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 30, 2009 5:02 pm
Τίτλος:
Οκ! Thanks για τις απαντήσεις και στις δύο ερωτήσεις-παρατηρήσεις!
Ξενερώνω βέβαια, η αλήθεια είναι, γιατί θα ήταν πιο ωραίο να συνδέονταν (παράλληλα) με την ιστορία την κανονική.
Αυτό με τον Freeza δεν το είχα παρατηρήσει στην 3η ταινία. Ίσως επειδή στην 4η ήταν σε φάση να γίνει SS οπότε μου έκανε περισσότερο εντύπωση.
Βέβαια τώρα ξέρω να μην προσπαθώ να βγάλω χρονική άκρη γιατί θα χάνομαι άδικα!
Thanks again gentlemen! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Γινε αν θες φιλε μου πιο συγκεκριμενος για να δουμε τι προβλημα υπαρχει.Δοκιμασες να χρησιμοποιεις CCCP?
Αν οχι δοκιμασε και πες μας, γιατι διαπιστωμενα δουλευουν ολα σωστα με χρηστες τοσο με ελληνικα, οσο και με αγγλικα windows. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
παιδιά εκ μέρος της αδερφής μου να σας πώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ η μικρή είναι τρελαμένη με dragonball και τις δώσατε ευκαιρία επιτέλους να δεί τις ταινίες όπως και το dbkai κάνατε χαρούμενο ένα 10χρονο XD συνεχίστε έτσι
Γινε αν θες φιλε μου πιο συγκεκριμενος για να δουμε τι προβλημα υπαρχει.Δοκιμασες να χρησιμοποιεις CCCP?
Αν οχι δοκιμασε και πες μας, γιατι διαπιστωμενα δουλευουν ολα σωστα με χρηστες τοσο με ελληνικα, οσο και με αγγλικα windows.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι αντί να βλέπω γράμματα βλέπω τετραγωνάκια. Δεν μου έχει παρουσιαστεί αντίστοιχο πρόβλημα σε οτι και να έχω κατεβάσει από τον tracker σας είναι η πρώτη φορά που κατεβάζω κάτι και δεν εμφανίζονται σωστά οι υπότιτλοι. Τα βλέπω όλα με VLC και μάλιστα έκανα download latest release μπας και λύσει το πρόβλημα.
Οπως σου γραφω και παραπανω δοκιμασε με το τελευταιο CCCP και το προβλημα σου μαλλον θα λυθει.Ο vlc δεν τραβαει προφανως τα attachments fonts απο το mkv.
Δεν ξερω αν εχει αναλογει ρυθμιση γιατι δεν τον χρησιμοποιω.
Edit: Κατεβασα κι εγω τον vlc και πραγματι τα δειχνει τετραγωνα.
Η μια λυση ειναι να βαλεις στην επιλογη font "Font Arial Unicode MS", και θα σου τα δειχνει με arial fonts.Μπορει να βαλεις το ονομα οποιασδηποτε γραματοσειρας που εχεις στα windows και θα τα βλεπεις τα subs με εκεινη.Φυσικα δε θα βλεπεις το font που θα επρεπε να βλεπεις, ομως οι υποτιτλοι θα διαβαζονται.
Η δευτερη λυση να κατεβασεις το mkvextractgui, να κανεις extract τα fonts απο ενα mkv και να τα κανεις install στα windows.
Φυσικα ολα αυτα μπορεις να τα αποφυγεις βαζοντας απλως το CCCP.Επισης το αν τοσο καιρο βλεπεις τα fonts που θα επρεπε να βλεπεις στον vlc, μενει ερωτημα. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Απλά απίστευτοι... x 1000 !
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω ένα τιτανομεγιστοταράστιο ευχαριστώ και να seed-αρω φούλ!!!
Ανυπομονώ για το επόμενο πακέτο ταινιών σας!
Καλησπερα. Συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια. Οπως και ο kirkostas εχω και εγω προβλημα με τους υποτιτλους. Εχω αγγλικα windows και προσπαθω να παιξω τις ταινιες με το k-lite codec αλλα αντι για γραμματα μου δειχνει τετραγωνακια, εκτος απο τα ονοματα που επειδη ειναι με αγγλικους χαρακτηρες τα δειχνει κανονικα. Φανταζομαι οτι το προβλημα συνεπως ειναι η προβολη των ελληνικων χαρακτηρων. Εν τουτοις τα επεισοδια του Kai τα βλεπω με ελληνικους υποτιτλους χωρις προβλημα. Μπορειτε να μου υποδειξετε καποιο τροπο για να διορθωσω το προβλημα αυτό; Ευχαριστω
Βγαλε το klite κι επειτα κατεβασε το CCCP απο εδω http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp κι εγκατεστησε το. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας