καλησπέρα φίλοι μου,μετά από τόσες μέρες έκανα κάποιες energies αλλα δεν βρήκα λύση όσον αφορά τον σκληρό
πρώτα από όλα τον πήγα στα "μουλτιραμα",μου είπανε ότι για κάθε 40 giga που θα μου ανακτήσουνε θέλουνε 110 ευρώ
φυσικά δεν δέχτηκα και έφυγα,τον πήγα στα cosmodata στο περιστέρι όπου έχει παράρτημα για το τεχνικό τμήμα,το αφίσα 3 μέρες και με πήρανε τηλέφωνο ότι δεν γίνεται τίποτα,συν τις άλλης μου πήρανε και 12 ευρώ για την επίσκεψη
αυτές τις 2 μέρες,προσπαθώ manual να βρω κάποια λύση
πρώτα από όλα τα βίος τον βλέπουνε,στον πινακα ελεγχου πατάω απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση-προσθήκη υλικού και το αναγνωρίζει
όμως ακόμα δεν μπορώ να δω τον δίσκο στα windows ούτε έχω πρόσβαση στα αρχεία,όταν κάνω reboot το σύστημα με τον σκληρό τα windows κολλάνε στο loading screen
προσπάθησα με ένα πρόγραμμα easy recovery,αλλα θέλει να είναι on το pc 4800 ώρες(150 μέρες περίπου)για να κάνει scan όλο το system volume
να φανταστείτε είχα on το pc 30 ώρες συνεχόμενες και είχε κάνει scan 12000 block of 1.650.234
αύριο το πρωί θα πάω να αγοράσω 2 cd,να γράψω τα lunix και να προσπαθήσω μέσω linux(την λύση που μου πρότεινε παραπάνω ένας φίλος
όπως επίσης και να προσπαθήσω να κάνω και firmware update
αν έχετε άλλες λύσεις προτείνεται μου,και συγγνώμη αν σας κουράζω