Ένταξη: 03 Ιαν 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 22, 2007 2:59 am
Τίτλος:
πολύ όμορφο ταινιάκι! και πολύ χαίρομαι που σάπισαν όλο το καλοκαίρι στο δίσκο μου 2 εκδόσεις ξένων groups και το είδα τελικά από σας _________________ srs bzns -->
Το κατέβασα, το είδα και...sugeeee!!! Πολύ καλή ταινία. Και πάνω απ όλα εξαιρετική δουλειά από τα παιδιά. Σας αξίζουν συγχαρητήρια.
Συγκινήθηκα από το τέλος...σνιφ.... _________________ Arvendui for President
Μόλις τελείωσα με την προβολή της εν λόγω ταινίας...
Πάρα πολύ καλή ταινία, δε με κούρασε καθόλου και την είδα μονορούφι, κάτι που είχε καιρό να συμβεί. Πραγματικά την απόλαυσα!
Όποιος δεν την έχει κατεβάσει ή δεν την έχει δει, επιβάλλεται να το κάνει! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gpower2 στις Τετ Οκτ 24, 2007 12:37 am, 1 φορά
Όντως πολύ καλή ταινία. Την είχα δει και εγώ πριν καιρό.
Τα τελευταία λόγια του με άφησαν με απορίες πάντως για το μέλλον. _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 28, 2007 2:40 pm
Τίτλος: Re: Toki Wo Kakeru Shoujo
xHATEBREEDx έγραψε:
Μιας και με οπως βλεπω, ο Raziel-Sama τελειωσε με το encoding Και ανεβασε την ταινια στον Tracker, ας πουμε και μερικα λογια για αυτην ενοσω την κατεβαζετε.
Η ταινια, παραγωγης του τιτανιου studio Madhouse, βραβευτηκε με τον τιτλο του Καλυτερου Anime Της Χρονιας 2006 απο διαφορoυς οργανισμους, μεταξυ αυτων και των Mainichi Awards και Tokyo International Anime Fair.
Αυτος ηταν και ο λογος που μας κεντρισε το ενδιαφερον ωστε να ασχοληθουμε με την εν λογω ταινια.
Απο την προσωπικη μου ενασχοληση, μπορω να πω οτι την ευχαριστηθηκα οσες φορες την ειδα, για τον λογο οτι εχει δωθει ενας ιδιαιτερος αυθορμητισμος στην πρωταγωνiστρια, Makoto Konno, οπου με εκανε να την συμπαθησω αρκετα.
Το μηνυμα που μου περασε η ταινια, οπως πιθανως θα περασει και σε σας, ειναι οτι οταν προσπαθεις βεβιασμενα να αλλαξεις καποιες καταστασεις προς το καλυτερο για σενα, οι επιπτωσεις που θα υπαρξουν τον περιγυρο σου, θα χειροτερεψουν ακομη παραπανω την προσωπικη σου γαληνη και ευρυθμια.
Οποτε, ναι μεν καλο ειναι να αφηνεις τα γεγονοτα οπως σου ερχονται χαρη στην μοιρα, ομως θα πρεπει να επιδιωξεις παραλληλα να αφησεις την δικη σου πινελια, ουτως ωστε επιτυχεις το μεγιστο δυνατο αποτελεσμα της ευτυχιας σου.
Τελος ας παραθεσουμε και τους συντελεστες του release μας εδω περα.
Μεταφραση (Γρηγορη και συναμα αποτελεσματικη): Ulver (Καλως ορισες στην ομαδα )
Μόλις την είδα σήμερα και μπορώ να πω ότι ήταν όλα όσα περιμένα και ακόμα παραπάνω.
Σκέτο έπος.... _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Την ειδα κι εγω σημερα και μαλιστα απο το δικο σας release το οποιο btw ηταν τελειο.Η ταινια ειναι καταπληκτικη και βλεπεται ευχαριστα!
εχω μια απορια ομως:
ο chiaki ηταν απο το μακρινο μελλον;
πως γινεται να την περιμενει;εννοει οτι θα ξαναταξιδεψει για να την συναντησει;
ή μηπως εννοει οτι θα περιμενει την δισσεγονη της;
Λιγο αργα βεβαια, αλλα τωρα καταφερα να την δω.Φοβερη ταινια, και παρα πολυ καλη δουλεια απο ολη την ομαδα.Θα σταθω ομως στο typesetting, το οποιο ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας