Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Κυτίο Παραπόνων

Σχετικά με το Ratio και λοιπές διευκρινίσεις Goto page Previous  1, 2
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Wed Jul 11, 2007 4:55 pm
Post subject:
Reply with quote

και γω ως νεος εχω τα ιδια προβληματα.ειχα κατεβασει to candy χωρις νε εχω κανει log και επιλεον αυτα που εχω κατεβασει δε βλεπω να γινονται seed(death note εως 13 .2 πρωτα πακετα candy,1claymore)καποιες στιγμες βεβαια δωσαν και αυτα κατι ,αλλα τις περισσοτερς φορες τιποτα.μετα εβαλα να κατεβασει το claymore 6+7,επειδη ηταν τελευταιο relesa ,αλλα εριξε το ratio γιατ ι κατεβαζε σα τρελο.τωρα εχω και το sanshiro και το appleseed αλλα αμα τα ναοιξω και χουμε τα ιδια θα πιασει πατο το ratio.τελος παντων θα εξακολουθησω αφηνω ανοιχτα οσα εχω κατεβασει οπως θα τα αφηνω και καποια βραδια μπας και γινει τιποτα
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Wed Jul 18, 2007 11:49 am
Post subject:
Reply with quote

Δε ξερω ποιος κολοφαρδος κατεβαζει απο μενα atm τα 3 επς του black lagogn S2
αλλα ανεβαζω με 650KB/s παλι χαλασμενο modem μου δωσανε :P

Miro -----> http://i34.photobucket.com/albums/d119/FayRaitoh63/WTFupload.jpg

Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~

Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Thu Jul 19, 2007 9:59 am
Post subject:
Reply with quote

χθες εκανα εγγραφη χθες. Το ratio ειναι 0,18
κατεβαζω ενα μονο torrent. Απο την πρωτη στιγμη μου εβγαλε το μηνυμα οτι εχω πολυ χαμηλο ratio κι οτι κινδυνευω να μπω σε κάποια λίστα.

Αφου δεν εχω τι να κανω seed , δεν μπορω να κανω κατι για την διορθωση του ratio. Αρα κακώς μου λετε για την λίστα αυτη.
Back to top

Post Posted: Thu Jul 19, 2007 11:13 am
Post subject:
Reply with quote

111andreas wrote:
χθες εκανα εγγραφη χθες. Το ratio ειναι 0,18
κατεβαζω ενα μονο torrent. Απο την πρωτη στιγμη μου εβγαλε το μηνυμα οτι εχω πολυ χαμηλο ratio κι οτι κινδυνευω να μπω σε κάποια λίστα.

Αφου δεν εχω τι να κανω seed , δεν μπορω να κανω κατι για την διορθωση του ratio. Αρα κακώς μου λετε για την λίστα αυτη.

Καλό είναι να ψάχνεις λίγο στο forum για να δεις αν υπάρχουν παρόμοια θέματα πριν γράψεις ένα ποστ. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει το σχετικό thread εδώ .

Πάντως για το ratio, είναι ο λόγος των δεδομένων που έχεις ανεβάσει προς των δεδομένων που έχεις κατεβάσει. Επομένως, μόλις κατεβάσεις κάτι, το ratio σου πέφτει, απλά αν αφήσεις το torrent να seedάρει μετά την ολοκλήρωσή του χωρίς να το βγάλεις από τη λίστα του client που χρησιμοποιείς, το ratio σου θα αυξηθεί.

Όσο για τη shitlist που θα μπεις, είναι καθαρά τυπικό ζήτημα, δεν το βλέπει κάποιος άλλος παρά μόνο εσύ, και κανείς δεν πρόκειται να σου την πει, εκτός και αν αρχίσεις να γκρινιάζεις ότι δεν υπάρχουν seeders ενώ εσύ έχεις ratio 0.01! Razz

Αυτά, ελπίζω να σε κατατόπισα! Καλή διαμονή στο forum μας! big smile

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Thu Jul 19, 2007 11:24 am
Post subject:
Reply with quote

gpower2 wrote:

Καλό είναι να ψάχνεις λίγο στο forum για να δεις αν υπάρχουν παρόμοια θέματα πριν γράψεις ένα ποστ. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει το σχετικό thread εδώ .
....
Αυτά, ελπίζω να σε κατατόπισα! Καλή διαμονή στο forum μας! big smile

Δεν μπορω να ψαξω γιατι ειμαι στην δουλεια.
Επισης δεν γκρινιαζω. Απλως το θεωρω παραλογο να προειδοποιούμαι αφου δεν εχω τιποτα να αφησω για seeding.
Πολυ νευρικος εισαι ή μου φαινεται?

Γεια χαρα!
Back to top

Post Posted: Thu Jul 19, 2007 11:43 am
Post subject:
Reply with quote

111andreas wrote:
Δεν μπορω να ψαξω γιατι ειμαι στην δουλεια.

Forum Rules wrote:
3)Χρησιμοποιήστε το Search (Αναζήτηση) του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ψάχνετε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).

Είναι κοινός τόπος ότι πρέπει να ψάχνει κάποιος πριν ποστάρει. Υπάρχει και σαν κανόνας, αλλά εκτός αυτού, σου έδωσα και το αντίστοιχο λινκ για να γλιτώσεις το ψάξιμο.

111andreas wrote:
Επισης δεν γκρινιαζω. Απλως το θεωρω παραλογο να προειδοποιούμαι αφου δεν εχω τιποτα να αφησω για seeding.

gpower2 wrote:
Όσο για τη shitlist που θα μπεις, είναι καθαρά τυπικό ζήτημα, δεν το βλέπει κάποιος άλλος παρά μόνο εσύ, και κανείς δεν πρόκειται να σου την πει, εκτός και αν αρχίσεις να γκρινιάζεις ότι δεν υπάρχουν seeders ενώ εσύ έχεις ratio 0.01! Razz

Αν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που σου έγραψα, θα καταλάβεις ότι δεν υποννοώ ότι γκρινιάζεις, απλά σου εξηγώ πως έχει το ζήτημα με τη shitlist. Όσο για το seeding, θα το τονίσω καλύτερα, δεν χρειάζεται να έχεις ολόκληρο κάποιο αρχείο για να κάνεις και upload. Μπορεί να έχεις κατεβάσει 1ΜΒ από ένα αρχείο και να το δώσεις 10 φορές, δλδ 10ΜΒ, άρα ratio 10.
H προειδοποίηση που λες είναι αυτόματη και για καθαρά τυπικούς λόγους.

111andreas wrote:
Πολυ νευρικος εισαι ή μου φαινεται?

Αν θεωρείς νευρικό κάποιον που προσπαθεί να σε κατατοπίσει και να σου εξηγήσει κάποια πράματα, τότε ναι, είμαι νευρικός και πολύ μάλιστα! Razz

Γεια χαρα και σε σένα!

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Thu Jul 19, 2007 11:58 am
Post subject:
Reply with quote

Νευρικός ο πάντα μειλίχιος και εξυπηρετικός gpower2;;; Το ακούσαμε και αυτό...

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Tue Sep 18, 2007 6:44 pm
Post subject:
Reply with quote

Καταρχάς θέλω και εγώ να σας ευχαριστήσω για την καταπλήκτικη δουλεία σας(ούτε από direct download δεν πιάνω τέτοιες ταχύτητες Rolling Eyes ).Τώρα στο θέμα μας: Έχω κατεβάσει κάποια torrents ως guest γιατί νόμιζα πως είχα βάλει auto-connect.Τα έχω τόσο καιρό στο seed αλλά μολις χθές το πήρα είδηση Sad . Αν ξανακατεβάσω τα torrents ως loged in και αλάξω την θέση download σε αυτήν που τα έχω κατεβάσει θα μπορούν να seedαρουν σωστά ή θα έχω κάποιο πρόβλημα?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Tue Sep 18, 2007 6:51 pm
Post subject:
Reply with quote

Ακριβώς, θα τα seedάρεις χωρίς πρόβλημα, και το ratio θα ανεβαίνει κανονικά Cool
Back to top

Post Posted: Tue Sep 18, 2007 7:32 pm
Post subject:
Reply with quote

thanks man big smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Sat Oct 13, 2007 11:26 am
Post subject:
Reply with quote

Καταρχην το site ειναι πολυυυ μπροστα ειδικα για τα δεδομενα της ελλαδαρας μας. συγχαρητηρια ρε παιδια.

Λοιπον για να καταλαβω, απο οσα διαβασα παραπανω, για να ανεβει το ratio δεν φτανει να κανεις seed ενα αρχειο αλλα πρεπει και να το κατεβασουν αλλα μελη...σωστα??? Γιατι seedara καποια αρχεια για αρκετο καιρο (παλια επεισοδια bleach kai death note) αλλα δν ειδα βελτιωση του ratio μου :S Tι να κανω για να το βελτιωσω? Ειμαι καινουριος δειξτε οικτο! Razz
Back to top

Post Posted: Sat Oct 13, 2007 11:54 am
Post subject:
Reply with quote

RoboTech20 wrote:

Λοιπον για να καταλαβω, απο οσα διαβασα παραπανω, για να ανεβει το ratio δεν φτανει να κανεις seed ενα αρχειο αλλα πρεπει και να το κατεβασουν αλλα μελη...σωστα???

Σωστά το ratio σου ανεβαίνει όταν παίρνουν άλλοι από εσένα.

RoboTech20 wrote:
Γιατι seedara καποια αρχεια για αρκετο καιρο (παλια επεισοδια bleach kai death note) αλλα δν ειδα βελτιωση του ratio μου :S Tι να κανω για να το βελτιωσω? Ειμαι καινουριος δειξτε οικτο! Razz

Όπως ειπώθηκε και από άλλα παιδιά στο ίδιο θέμα, καλύτερος τρόπος για να ανέβει το ratio σου είναι να κατεβάσεις και τα καινούργια releases που έχουν μεγάλη ζήτηση.
Back to top

Post Posted: Mon Nov 08, 2010 9:42 pm
Post subject:
Reply with quote

ρε παιδιά έχω κατεβάσει ένα anime και έχω αφήσει το πρόγραμμα να ανεβάσει αλλα δεν βλέπω να ανεβάζει τίποτα κάνω κάτι λάθος πληροφοριακά έχω το μ torent α και κάτι άλλο που βλέπω το ratio στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και εκεί που λέει τροφοδότες και αποδεκτες έχει έναν αριθμό και διπλα έναν άλλο σε παρένθεση τι σημαίνει ο καθένας ευχάριστο σε οποιον μπει στον κόπο να μου εξήγηση αλλα και αν δεν απάντηση κανένας δεν πειράζει καλή καρδια

Back to top

Post Posted: Tue Nov 09, 2010 1:05 am
Post subject:
Reply with quote

Δεν κάνεις τίποτα λάθος, κι απ' ό,τι φαίνεται από το ss έχεις μοιράσει σε άλλους χρήστες κάτι ψιλά.
Απλά αυτή την στιγμή δεν έχεις συνδεθεί με κανέναν (αριθμός σε παρένθεση). Μόλις συνδεθείς (αριθμός εκτός παρένθεσης) θα αρχίσει να ανεβαίνει και το ratio.
Όταν το μοιράζουν αρκετοί, και το παίρνουν λίγοι, είναι λογικό κάποιοι από αυτούς που το μοιράζουν να παραμένουν αδρανείς για κάποιο χρονικό διάστημα.
Υπομονή.
edit: όταν κατεβάζεις, σε ενδιαφέρει πρωτίστως ο αριθμός των τροφοδοτών. Ο αριθμός εκτός παρένθεσης στους τροφοδότες είναι αυτός που δείχνει με πόσους έχεις συνδεθεί και κατεβάζεις.
Μόλις ολοκληρώσεις το κατέβασμα, αυτομάτως ο αριθμός των τροφοδοτών για σένα επιστρέφει στο μηδέν, γιατί δεν χρειάζεται να κατεβάσεις άλλο. Εντός παρένθεσης είναι ο αριθμός αυτών που το μοιράζουν.

Post Posted: Tue Nov 09, 2010 9:13 pm
Post subject:
Reply with quote

thanks sugata να σε καλά σε ευχαριστό για της πληροφορίες
Back to top
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Κυτίο Παραπόνων All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum