Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 18, 2007 11:49 am
Τίτλος:
|
|
|
Δε ξερω ποιος κολοφαρδος κατεβαζει απο μενα atm τα 3 επς του black lagogn S2
αλλα ανεβαζω με 650KB/s παλι χαλασμενο modem μου δωσανε :P
Miro -----> http://i34.photobucket.com/albums/d119/FayRaitoh63/WTFupload.jpg_________________
Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 19, 2007 11:13 am
Τίτλος:
|
|
|
111andreas έγραψε:
|
χθες εκανα εγγραφη χθες. Το ratio ειναι 0,18
κατεβαζω ενα μονο torrent. Απο την πρωτη στιγμη μου εβγαλε το μηνυμα οτι εχω πολυ χαμηλο ratio κι οτι κινδυνευω να μπω σε κάποια λίστα.
Αφου δεν εχω τι να κανω seed , δεν μπορω να κανω κατι για την διορθωση του ratio. Αρα κακώς μου λετε για την λίστα αυτη.
|
Καλό είναι να ψάχνεις λίγο στο forum για να δεις αν υπάρχουν παρόμοια θέματα πριν γράψεις ένα ποστ. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει το σχετικό thread εδώ .
Πάντως για το ratio, είναι ο λόγος των δεδομένων που έχεις ανεβάσει προς των δεδομένων που έχεις κατεβάσει. Επομένως, μόλις κατεβάσεις κάτι, το ratio σου πέφτει, απλά αν αφήσεις το torrent να seedάρει μετά την ολοκλήρωσή του χωρίς να το βγάλεις από τη λίστα του client που χρησιμοποιείς, το ratio σου θα αυξηθεί.
Όσο για τη shitlist που θα μπεις, είναι καθαρά τυπικό ζήτημα, δεν το βλέπει κάποιος άλλος παρά μόνο εσύ, και κανείς δεν πρόκειται να σου την πει, εκτός και αν αρχίσεις να γκρινιάζεις ότι δεν υπάρχουν seeders ενώ εσύ έχεις ratio 0.01!
Αυτά, ελπίζω να σε κατατόπισα! Καλή διαμονή στο forum μας!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 19, 2007 11:24 am
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
Καλό είναι να ψάχνεις λίγο στο forum για να δεις αν υπάρχουν παρόμοια θέματα πριν γράψεις ένα ποστ. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει το σχετικό thread εδώ .
....
Αυτά, ελπίζω να σε κατατόπισα! Καλή διαμονή στο forum μας!
|
Δεν μπορω να ψαξω γιατι ειμαι στην δουλεια.
Επισης δεν γκρινιαζω. Απλως το θεωρω παραλογο να προειδοποιούμαι αφου δεν εχω τιποτα να αφησω για seeding.
Πολυ νευρικος εισαι ή μου φαινεται?
Γεια χαρα!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 19, 2007 11:43 am
Τίτλος:
|
|
|
111andreas έγραψε:
|
Δεν μπορω να ψαξω γιατι ειμαι στην δουλεια.
|
Forum Rules έγραψε:
|
3)Χρησιμοποιήστε το Search (Αναζήτηση) του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ψάχνετε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).
|
Είναι κοινός τόπος ότι πρέπει να ψάχνει κάποιος πριν ποστάρει. Υπάρχει και σαν κανόνας, αλλά εκτός αυτού, σου έδωσα και το αντίστοιχο λινκ για να γλιτώσεις το ψάξιμο.
111andreas έγραψε:
|
Επισης δεν γκρινιαζω. Απλως το θεωρω παραλογο να προειδοποιούμαι αφου δεν εχω τιποτα να αφησω για seeding.
|
gpower2 έγραψε:
|
Όσο για τη shitlist που θα μπεις, είναι καθαρά τυπικό ζήτημα, δεν το βλέπει κάποιος άλλος παρά μόνο εσύ, και κανείς δεν πρόκειται να σου την πει, εκτός και αν αρχίσεις να γκρινιάζεις ότι δεν υπάρχουν seeders ενώ εσύ έχεις ratio 0.01! Razz
|
Αν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που σου έγραψα, θα καταλάβεις ότι δεν υποννοώ ότι γκρινιάζεις, απλά σου εξηγώ πως έχει το ζήτημα με τη shitlist. Όσο για το seeding, θα το τονίσω καλύτερα, δεν χρειάζεται να έχεις ολόκληρο κάποιο αρχείο για να κάνεις και upload. Μπορεί να έχεις κατεβάσει 1ΜΒ από ένα αρχείο και να το δώσεις 10 φορές, δλδ 10ΜΒ, άρα ratio 10.
H προειδοποίηση που λες είναι αυτόματη και για καθαρά τυπικούς λόγους.
111andreas έγραψε:
|
Πολυ νευρικος εισαι ή μου φαινεται?
|
Αν θεωρείς νευρικό κάποιον που προσπαθεί να σε κατατοπίσει και να σου εξηγήσει κάποια πράματα, τότε ναι, είμαι νευρικός και πολύ μάλιστα!
Γεια χαρα και σε σένα! _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 19, 2007 11:58 am
Τίτλος:
|
|
|
Νευρικός ο πάντα μειλίχιος και εξυπηρετικός gpower2;;; Το ακούσαμε και αυτό... _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Σεπ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 13, 2007 11:54 am
Τίτλος:
|
|
|
RoboTech20 έγραψε:
|
Λοιπον για να καταλαβω, απο οσα διαβασα παραπανω, για να ανεβει το ratio δεν φτανει να κανεις seed ενα αρχειο αλλα πρεπει και να το κατεβασουν αλλα μελη...σωστα???
|
Σωστά το ratio σου ανεβαίνει όταν παίρνουν άλλοι από εσένα.
RoboTech20 έγραψε:
|
Γιατι seedara καποια αρχεια για αρκετο καιρο (παλια επεισοδια bleach kai death note) αλλα δν ειδα βελτιωση του ratio μου :S Tι να κανω για να το βελτιωσω? Ειμαι καινουριος δειξτε οικτο!
|
Όπως ειπώθηκε και από άλλα παιδιά στο ίδιο θέμα, καλύτερος τρόπος για να ανέβει το ratio σου είναι να κατεβάσεις και τα καινούργια releases που έχουν μεγάλη ζήτηση.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Νοέ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 09, 2010 1:05 am
Τίτλος:
|
|
|
Δεν κάνεις τίποτα λάθος, κι απ' ό,τι φαίνεται από το ss έχεις μοιράσει σε άλλους χρήστες κάτι ψιλά.
Απλά αυτή την στιγμή δεν έχεις συνδεθεί με κανέναν (αριθμός σε παρένθεση). Μόλις συνδεθείς (αριθμός εκτός παρένθεσης) θα αρχίσει να ανεβαίνει και το ratio.
Όταν το μοιράζουν αρκετοί, και το παίρνουν λίγοι, είναι λογικό κάποιοι από αυτούς που το μοιράζουν να παραμένουν αδρανείς για κάποιο χρονικό διάστημα.
Υπομονή.
edit: όταν κατεβάζεις, σε ενδιαφέρει πρωτίστως ο αριθμός των τροφοδοτών. Ο αριθμός εκτός παρένθεσης στους τροφοδότες είναι αυτός που δείχνει με πόσους έχεις συνδεθεί και κατεβάζεις.
Μόλις ολοκληρώσεις το κατέβασμα, αυτομάτως ο αριθμός των τροφοδοτών για σένα επιστρέφει στο μηδέν, γιατί δεν χρειάζεται να κατεβάσεις άλλο. Εντός παρένθεσης είναι ο αριθμός αυτών που το μοιράζουν. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Νοέ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|