Χαλαρά και αβασάνιστα ψηφίζω CoD!
To CS καλό είναι για να παίζεις για ... 10 λεπτά.
Παιδιά το παιχνίδι έχει ένα απίστευτο bug: ενώ κρύβεσαι πίσω από τοίχο ο αντίπαλος μπορεί να σε σκοτώσει!!!Αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω
Επίσης δεν έχει καθόλου ρεαλισμό αφού η κίνηση είναι ''γραμμική'' αν με καταλαβαίνετε, δηλαδή δεν έχει σκαμπανεβάσματα η στόχευσή σου όταν τρέχεις ή περπατάς για να δώσει κάποιο ρεαλισμό στο παιχνίδι!
Το CoD είναι ένα αρκετά ρεαλιστικό παιχνίδι και έχει και το στοιχείο του Β' ΠΠ το οποίο μπορεί να έχει ξενερώσει πολλούς, από τα αναρίθμητα παιχνίδια που το έχουν χρησιμοποιήσει, αλλά εμένα ακόμα μου αρέσει!
Τέλος μιας και έχει αναφερθεί αρκετα στα προηγούμενα posts το Unreal είναι ωραίο παιχνιδάκι και το βάζω πάνω από το CS αλλά κάτω από το CoD.
Αυτό που δεν μπορώ να αποφασίσω είναι αν το Battlefield μου αρέσει περισσότερο από το CoD. Εκεί έχω ισοπαλία

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον