Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε τα release από τις ταινίες Dragonball.
Enjoy! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 28, 2009 4:10 pm
Τίτλος:
Είμαι σίγουρος ότι το release θα είνα απίστευτο. HD ταινίες με τον Goku και την παρέα του! Τι καλύτερο;;; Αλλά έχω μπλέξει λίγο στην κίνηση. Ο tracker έχει γίνει λίγο Κηφισίας, αλλά θα περάσει κι αυτό που θα πάει!!! Ένα τεράστιο μπράβο σε όλη την ομάδα των DB Movies, αλλά κυρίως στον Neo106! _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 28, 2009 4:21 pm
Τίτλος:
Από τα πολύ ευχάριστα νέα των ημερών λόγω και του χορταστικού του υλικού
Και επειδή και το μέγεθος είναι μεγάλο έχω αφιερώσει το seedάρισμά μου σε αυτό για να το χαρούμε όσο περισσότεροι γίνεται όσο ποιο γρήγορα γίνεται! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Φοβερές ταινίες και φοβερή ποιότητα. Ένα μεγάλο μπράβο στον Neo106 για την φοβερή δουλειά που έκανε. Πραγματικά η απόλυτη συλλογή για κάθε φαν του είδους.
Να 'στε καλα παιδια για τα καλα σας λογια.Παντως και η Geutella προσπαθησε αρκετα γι αυτο το release για να προλαβει τις προθεσμιες και βγηκε και δουλεια απο αλλα ατομα του team που ασχοληθηκαν παλαιοτερα, οποτε ενα μεγαλο μπραβο και σε αυτους.
Ελπιζω να χορτασετε dragonball!
Συντομα θα σκασει μυτη και το επομενο πακετακι. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Που να βγούνε και όλες! Θα πέσει κάψιμο! Ακόμα και αν τις έχουμε δει 10000 φορές... Η δουλειά μας θα είναι ακόμα καλύτερη στο μέλλον καθώς βελτιώνεται το σχέδιο της σειράς. Απλά έρχονται τα καλύτερα!
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 30, 2009 12:29 pm
Τίτλος:
Μερικές ερωτήσεις έχω ρε παιδιά σχετικά με την 4η ταινία:
Σε ποια περίοδο του Ζ βρίσκεται;; Με έχει μπερδέψει!
Από τη μία ο Goku αλλά και ο Kaio φαίνεται να μην γνωρίζουν ότι ο Goku έχει δυνάμεις Super-Saiyan αλλά από την άλλη αναφέρει ο Kaio στον Goku τον Freeza!
Δεδομένου και ότι Gohan και Krillin είναι στην γη δεν γίνεται να έχει μόλις αναφερθεί ο Freeza, οπότε πότε είμαστε;;;
Επίσης σαν παρατήρηση αυτό, νομίζω ότι ο τίτλος του αρχείου δεν ταιριάζει με τον τίτλο της ταινίας... Πήρατε από αλλού τους τίτλους μήπως;
Αυτά!
Κατά τα άλλα μια χαρά η ταινία και ως ποιότητα αλλά και ως ταινία αυτή καθ'αυτή! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4Επόμενη
Σελίδα 1 από 4
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας