Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Death Note

Κατά πόσο έχετε διαδώσει το death note; Goto page 1, 2, 3, 4  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Tue Apr 10, 2007 4:23 pm
Post subject: Κατά πόσο έχετε διαδώσει το death note;
Reply with quote

εγω ας πουμε το εμαθα απο ton piccolo junior αν και πιο παλιως μελος αν και τον μυησα εγω στο animeclipse δεν ειχε τυχει ποτε να εχω διαβασει τη παιζει το death note.
απο τοτε το εχω διαδωσει σε ενα φιλαρακι μου απο τη σχολη μου σε εναν φιλο απο την παρεα μου,στον κολλητο,στην αδερφη του κολλητου μου,και οπως παει ο κολλητος μου θα το διαδωσει στην πιο μεγαλη αδερφη του Laughing δεν υπαρχει ατομο ως τωρα οπου να μην εχει κολλησει η να του αρεσει απλα εστω..

καλα απο το καψιμο που χω ριξει εγω εβλεπε η αδερφη του φιλου μου το ανιμε και καταλαβα μονο απο τα κινεζικα πιο επεισοδιο εβλεπε δλδ ...mata cre.... Wink Razz Thumb 2 Up Thumbs UP
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Tue Apr 10, 2007 4:35 pm
Post subject:
Reply with quote

Είχα βρει κατά λάθος 3 επεισόδια του Death Note σε rmvb και τα κατέβασα. Τα είδα και μου άρεσε πολύ. Στη συνέχεια άρχισα να κατεβάζω κάθε εβδομάδα το επόμενο. Έδειξα μερικά επ. στον αδερφό μου. Στη συνέχεια ο αδερφός μου σε ένα φίλο του. Ο φίλος του αδερφού μου, στον αδερφό του και ο τελευταίος σε δικούς του φίλους. Αυτή τη στιγμή περίπου 10 άτομα βλέπουμε τη συγκεκριμένη σειρά εξαιτίας μου. Thumbs UP

Post Posted: Tue Apr 10, 2007 4:48 pm
Post subject:
Reply with quote

Εγώ το κατέβασα έτσι για να δω περί τίνος πρόκειται από anime.gr και πραγματικά το λάτρεψα....Το είπα στον κολλητό μου και σε άλλους 2 φίλους μου και κόλλησαν και αυτοί.....Δεν ξέρω αν το έχουν πει σε κανέναν ακόμα...Αλλά όσο πάει εξαπλώνετε!!! Thumb 2 Up
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Tue Apr 10, 2007 5:44 pm
Post subject:
Reply with quote

πραγματικα γινεται μεγαλη εξαπλωση στην ελλαδα αν μονο απο καθε ατομο το μαθαινουν αλλα 5 τουλαχιστον γινεται μια αλυσιδα πολυ μεγαλη!!!να τραβανε τα μαλλια τους οι τηλεοπτικοι σταθμοι που χασαν ενα τετοιο ανιμε να το προβαλουνε γιατι θα ειχε τρομερη θεαματικοτητα πιστευω οτι ολοι η ελλαδα θα το βλεπε τη παρα 5 και αηδιες Thumb Down Thumb Down Razz Thumb 2 Up
Back to top

Post Posted: Wed Apr 11, 2007 5:20 pm
Post subject:
Reply with quote

Καλά, πιστεύω οτι με όλα τα anime γίνεται αυτό...Ας πούμε, το πρώτο anime που είδα ήταν το Naruto πριν από 5 μήνες επειδή έβλεπε ένας φίλος μου και τώρα είμαι άσχημα πωρωμένος!!!!Κοντεύω να πωρώσω και τον αδερφό μου που δεν έχει δει ποτέ του anime! Αφού κάθε φορά που με βλέπει να βλέπω death note μου λέει ''κλείσε τη μπούρδα μωρε'', αλλά τώρα έχει αρχίσει και ψήνεται άσχημα και μετά θα γελάω.......

Post Posted: Thu Apr 12, 2007 2:14 pm
Post subject:
Reply with quote

Γιαυτιο παιδια, αν εχετε καμια καλη ακρη με πανεπιστημιο με αιθουσα και προτζεκτορα, ψηστε τους ωστε να δειχνουμε/δειχνουνε εκει κανα 3 επεισοδια ανα βδομαδα, ετσι για να πορωθουν περισσοτεροι. Thumbs UP
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Thu Apr 12, 2007 3:48 pm
Post subject:
Reply with quote

εγώ μύησα τα παιδιά της γειτόνισσας και σε Death Note και σε Naruto η γειτόνισσα με μισεί ωστόσο.

Post Posted: Thu Apr 12, 2007 5:16 pm
Post subject:
Reply with quote

Επειδή το Death Note είναι πιο κοντά στον δυτικό πολιτισμό σε σχέση με άλλα Άνιμε, το κάνει και πιο προσιτό σε άτομα που δεν ασχολούνται με αυτά.'Ετσι ίσως να συντελέσει το Death Note κατά την γνώμη μου και στην περαιταίρω διάδοση των Άνιμε! Άτομα τελείως άσχετα με τα Άνιμε, όσο προκατειλημμένα και αν είναι, θα τα δουν μετά το Death Note με άλλο μάτι Cool Π.χ ο devilmanson Twisted Evil το έχει δώσει ήδη σε αρκετά άτομα που δεν είχαν ξαναδεί Άνιμε και παρόλο που ήταν επιφυλακτικοί στην αρχή μετα τον έβριζαν γιατί θέλαν να δουν και άλλα big smile
Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΚΑΡΛ ΜΠΑΡΚΣ
Back to top

Post Posted: Thu Apr 12, 2007 5:27 pm
Post subject:
Reply with quote

xHATEBREEDx wrote:
Γιαυτιο παιδια, αν εχετε καμια καλη ακρη με πανεπιστημιο με αιθουσα και προτζεκτορα, ψηστε τους ωστε να δειχνουμε/δειχνουνε εκει κανα 3 επεισοδια ανα βδομαδα, ετσι για να πορωθουν περισσοτεροι. Thumbs UP

Άμα σου πω οτι το έχω κάνει ήδη!!!Με Naruto, όμως επειδή το Death Note το άρχισα μες το Πάσχα αν θυμάμαι καλά....Αλλά μην ανησυχείς xHATEBREEDx, έχει να πέσει άπειρη πώρωση!!!

Post Posted: Thu Apr 12, 2007 5:41 pm
Post subject:
Reply with quote

Piccolo Junior wrote:
Επειδή το Death Note είναι πιο κοντά στον δυτικό πολιτισμό σε σχέση με άλλα Άνιμε, το κάνει και πιο προσιτό σε άτομα που δεν ασχολούνται με αυτά.'Ετσι ίσως να συντελέσει το Death Note κατά την γνώμη μου και στην περαιταίρω διάδοση των Άνιμε! Άτομα τελείως άσχετα με τα Άνιμε, όσο προκατειλημμένα και αν είναι, θα τα δουν μετά το Death Note με άλλο μάτι Cool Π.χ ο devilmanson Twisted Evil το έχει δώσει ήδη σε αρκετά άτομα που δεν είχαν ξαναδεί Άνιμε και παρόλο που ήταν επιφυλακτικοί στην αρχή μετα τον έβριζαν γιατί θέλαν να δουν και άλλα big smile

ποιον ειπες προκατελλημενο και ανιδεο ρε Twisted Evil ζητω την κιτρινη καρτα για τον piccolo junior!!!! Razz RTFM RTFM RTFM

οντως αυτο με το να ζητουν και αλλο και να μην κανουν υπομονη μου σπαει τα νευρα Thumb Down για καλο τα δωσα και θα βρω το μπελα μου!!!! Twisted Evil Thumb Down Thumb Down
Back to top
pik
Παιδί

Post Posted: Wed Apr 18, 2007 12:42 am
Post subject:
Reply with quote

emena mou zhtoun oi filoi tou aderfou mou na tous ta grapsw kai tous lew OXI EINAI DIKA MOU Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Razz Razz Cool

oooooooooooPS sorry gia to greeklish sinithia vlepeis

Post Posted: Fri May 04, 2007 4:36 pm
Post subject:
Reply with quote

Εγω το πασαρα στον εαυτο μου και μου αρεσε πολυ.Μου ζητησα και αλλα anime τετοιου ειδους.
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Back to top

Post Posted: Fri May 04, 2007 8:26 pm
Post subject:
Reply with quote

Laughing @ Neo106
emena m to proteinan 2 atoma kai epeita egw to proteina se alla dyo. episis, anakalypsa kai allo kosmo pou to kserei.
einai pwrwsh to anime! Respekt
Back to top

Post Posted: Fri May 04, 2007 9:47 pm
Post subject:
Reply with quote

Σας χαιρετώ όλους. Absolute newbie here στο site αλλά και στον κόσμο των anime! Σχετικά με την ερώτηση του post, θα ήθελα να σας δώσω το παρακάτω link, για να καταλάβετε πόσο μπορεί να κολλήσει ένας με το Death Note, και ας μην έχει ιδέα από anime...

Death Note Review by Me

Θέλει register βέβαια. Δυστυχώς δν ήξερα για την δουλειά σας κατά την συγγραφή του review, γι΄αυτό συγχωρέστε με.

Ps. Αν θεωρείτε ότι το post αυτό δεν πρέπει να είναι δημοσιευμένο για λόγους spamming, διαγράψτε το το. Αν και δεν νομίζω ότι πρέπει, καθώς απλά θέλω να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου μαζί σας. Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Fri May 04, 2007 10:09 pm
Post subject:
Reply with quote

tonypapadovic νομίζω πως κάνεις μερικά spoilers... και ο L δεν είναι μισθοφόρος. Wink

Κατά τα άλλα καλή δουλειά. Thumbs UP

Επειδή έμαθες για την AC μήπως θα μπορούσες να τους αναφέρεις;
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Death Note All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum