Παντα πίστευα πως το Fairy Tail θα τελειώσει κάποτε. Δεν θα ειχε λογο άλλωστε αν εφτανε σε τετοιο σημειο και συνεχιζε με ανουσια Arc μονο και μονο για να συνεχίσει. Αν τελειώσει χωρις αποριες και με ενα ικανοποιητικο τέλος δεν θα εχω προβλημα και ας είναι απο τα αγαπημένα μου manga. _________________
Ουσιαστικά τσάπτερ προετοιμασίας για το τι μέλλει γενέσθαι στο τελευταίο αρκ, δηλαδή ο απίστευτος κακός χαμός!
Ελπίζω μόνο να μην ξεφουσκώσει και βγει ότι να 'ναι...
Λέτε να πέσει πάλι κανένα training; Γιατί υποτίθεται ότι στο επίπεδό τους τώρα δεν τους έχουν... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Πού το πας, πού το αφήνεις, πάλι στο fanservice καταλήγει!
Κατά τα άλλα δεν τη βλέπω να τη βγάζουν καθαρή σε αυτή τη μάχη, μάλλον θα χάσουν και θα πάνε σε ανασύνταξη δυνάμεων... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
"Battle of Naked"... Τρομάζω με το τι θα δούμε στο επόμενο chapter... _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Damn... αυτο το chapter μας αφησε αφωνους παλι... Η Μιρα με τη μορφη της Seilah. Αυτο δεν το περιμενα ουτε εγω.. Τους ξεκανε μονο και μονο με το Μακρο.. Η φατσα του Gray ηταν ολα τα λεφτα οταν μεταμορφωθηκε.
Αντε να δουμε τι θα δειξει στο επομενο.. Μυριζομαι Fanservise παλι, μονο και μονο απο τον τιτλο.. _________________
Κι εκεί που λες ότι θα δεις πολλά μέτωπα, έρχεται ο Natsu να τα ρημάξει όλα! Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει. Προβλέπω ότι ο Natsu θα φάει τα μούτρα του και θα γυρίσει πίσω να ανασυνταχθεί ή θα πάνε οι υπόλοιποι να τον σώσουν. Είδωμεν...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας