Το Gode Geass υπάρχει ήδη στα ελληνικά από την Omega Team, οπότε για ποιο λόγο να γίνει και από την AnimeClipse; _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tolias63 στις Παρ Σεπ 16, 2011 10:41 pm, 1 φορά
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Υπάρχει και σε ddl ανεβασμένο από εμένα στην A-G και μπορούσες να μπεις στον κόπο να ζητήσεις seed στην animeawmn...
Neelix έγραψε:
Απ' τη στιγμη που εχεις claymore στη sig σου, η αποψη σου δν μετραει.
Το Claymore μια χαρά anime είναι και πολύ καλύτερο από την ντροπή των Mecha που λέγεται Code Geass...
Προσωπικά το μετάνιωσα που έκατσα και τα ανέβασα για να υπάρχουν και σε ddl... _________________ Don't you feel the rush...??
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Το Claymore μια χαρά anime είναι και πολύ καλύτερο από την ντροπή των Mecha που λέγεται Code Geass...
Προσωπικά το μετάνιωσα που έκατσα και τα ανέβασα για να υπάρχουν και σε ddl...
Ε όχι και ντροπή των mecha το Code Geass. Κάτσε δες το Broken Blade, εκεί να δεις πόσο ντροπιάζονται τα mecha. Και σου λέω αλήθεια! Δες το ψευδώνυμο μου
Και όμως δεν κάνω. Ξέρω ότι έχουν πάρει πολύ καλές βαθμολογίες και οι 6 ταινίες και κριτικές, αλλά προσωπικά δε μου άρεσαν καθόλου. Πολλά κλισέ και βαρετό σενάριο/πλοκή. Για το animation όμως δεν έχω να πω τίποτα, μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα. Από την άλλη το Code Geass είναι από τα αγαπημένα μου anime και μου άρεσε σε όλους τους τομείς του, από animation μέχρι το σενάριο. _________________
θα συμφωνήσω ότι είναι κλισέ και βαρετή η ιστορία του BB, αλλά δεν απέχει τόσο πολύ από τα περισσότερα piloted robots mecha. το σώζουν ελαφρώς τα βρακάκια και τα βυζάκια του XEBEC, αλλά αυτό μόνο αν τη βρίσκεις με κάτι τέτοια (όπως προφανώς ο υπογράφων κόπανος). σίγουρα πάντως δεν ντροπιάζει το είδος. ίσως δεν είναι ο καλύτερος αντιπρόσωπος, αλλά δεν είναι ο χειρότερος. κατά πολύ.
όμως, δεν διαφέρει και τόσο απο το CG σε κάποια πράγματα, κυρίως στο παιδικός φίλος vs παιδικού φίλου.
όσο για το ίδιο το CG, αν δεχθούμε ότι η πρώτη σεζόν ήταν αρκετά καλή και πορωτική, η δεύτερη το άφησε μετεξεταστέο στο σενάριο, καθώς είχε περισσότερες τρύπες και από τον Bob τον σφουγγαράκη.
τεσπα, γούστα είναι αυτά, αλλά πιστεύω ότι, όπως και εγώ, θα έρθει η ώρα που θα δεις ότι έχω δίκιο _________________ My MAL List
Me doesn't like feedin' trolls,I'm just saying mah opinion...
Melkor1431 έγραψε:
θα συμφωνήσω ότι είναι κλισέ και βαρετή η ιστορία του BB, αλλά δεν απέχει τόσο πολύ από τα περισσότερα piloted robots mecha. το σώζουν ελαφρώς τα βρακάκια και τα βυζάκια του XEBEC, αλλά αυτό μόνο αν τη βρίσκεις με κάτι τέτοια (όπως προφανώς ο υπογράφων κόπανος). σίγουρα πάντως δεν ντροπιάζει το είδος. ίσως δεν είναι ο καλύτερος αντιπρόσωπος, αλλά δεν είναι ο χειρότερος. κατά πολύ.
Δεκτών αλλά δεν αξίζει την βαθμολογία που έχει,truth to be told...
Way overrated...
The Truth έγραψε:
Και όμως δεν κάνω. Ξέρω ότι έχουν πάρει πολύ καλές βαθμολογίες και οι 6 ταινίες και κριτικές, αλλά προσωπικά δε μου άρεσαν καθόλου. Πολλά κλισέ και βαρετό σενάριο/πλοκή. Για το animation όμως δεν έχω να πω τίποτα, μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα. Από την άλλη το Code Geass είναι από τα αγαπημένα μου anime και μου άρεσε σε όλους τους τομείς του, από animation μέχρι το σενάριο.
Μπλιαχ...
Πραγματικά το χειρότερο animation σε anime...
Όσο για το broken blade δεν θα έλεγα σε καμία περίπτωση ότι είναι και το χειρότερο,μην τρελαθούμε... _________________ Don't you feel the rush...??
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3Επόμενη
Σελίδα 1 από 3
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας