Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Games

Resident evil FTW!!
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Wed Mar 11, 2009 7:22 pm
Post subject: Resident evil FTW!!
Reply with quote

Προσωπικά υπήρξα φανατικός θαυμαστής του συγκεκριμένου παιχνιδιού... Θυμάμαι όταν ήμουν γύρω στα 10-11(τώρα είμαι 22) το πρωτοέπαιξα στο θείο ενός φίλου μου ο οποίος είχε πάρει το sega saturn και είχε δώρο το συγκεκριμένο παιχνίδι μαζί με το Tomb Raider... Αν θυμάμαι καλά ήταν από τα πρώτα παιχνίδια με τρισδιάστατα γραφικά πράγμα που το έκανε κάτι το μαγευτικό για την εποχή(μιλάμε για το 97 98). Δυστυχώς τότε τα αγγλικά μου ήταν σε πολύ αρχικό επίπεδο και σε συνδιασμό με το παράξενο χειρισμό για μένα( το πιο πολύπλοκο παιχνίδι που είχα παίξει μέχρι τότε ήταν το σούπερ μάριο :P) και ότι δεν μου ανήκε η κονσόλα με άφησαν αδιάφορο...

Μετά από κανά 2 3 χρόνια έπεσε στα χέρια μου το RE 2 σε υπολογιστή... Αυτό ήταν κόλησα Cool . Από τότε έχω τερματίσει το RE1 RE2 RE3 REsurvivor REcode veronica και ομολογώ ότι απόλαυσα κάθε ένα από αυτά και από άποψη αυτού του survival horror feeling που μου έβγαλαν και από άποψη σεναρίου. Θα μου πείτε είσαι φανατικός θαυμαστής του συγκεκριμένου παιχνιδιού και δεν έχεις παίξει την επανέκδοση του 1 και το zero? Βασικά μου την έσπασε ότι είχε βγει μόνο για Game cube και όχι για κάποια άλλη κονσόλα οπότε έτσι για το γαμώτο έκανα Boykotaz :P Αλλά εντάξει που θα μου πάει θα τα πάρω και θα τα τελειώσω αν και μέχρι τώρα θα έχουν αποκτήσει συλλεκτική αξία :P. Θα ήθελα να παίξω και το Umbrella Chronicles που ουσιαστικά βοηθάει στο να δεσει το σενάριο μεταξύ των διαφορετικών παιχνιδιών ακόμα καλύτερα αν και είναι shoot em up...

Τώρα να εκφράσω και κανά δυο παράπονα... Προσωπικά γουστάρω απίστευτα αυτή την αίσθηση του τρόμου και φόβου που έβγαζαν τα παιχνίδια μέχρι το RE Veronica. Για μένα αυτό σημαίνει Resident evil και αυτό είναι η καρδιά του παιχνιδιού... Η έλλειψη πυρομαχικών ο φόβος μέχρι το επόμενο save το survival horror feeling ρε παιδί μου πως το λένε Worthy

Ωστόσο για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει η Capcom αποφάσισε να μετατρέψει το παιχνίδι σε μια Matrix sci fi περιπέτεια. Από το RE4 και μετά το παιχνίδι άλλαξε τελείως στυλ...
Thumb Down Μετατράπηκε σε μια σούπερ ντούπερ περιπέτεια όπου ο πρωταγωνιστής είναι κάτι μεταξύ Rabo Neo και μαμιάς της γειτονιάς και το όλο σκηνικό έχει γίνει κάτι σαν γουέστερν... Πάει ο φόβος πάει το σκοτάδι πάνε τα ζόμπι με τα μουγκρητά που σε έκανα να φοβάσαι να ανοίξεις την επόμενη πόρτα, πάει η καρδιά του RE κατεμέ... Sad . Προσωπικά δεν σκόπευα να το παίξω ποτέ και να κρατήσω τις ευχάριστες αναμνήσεις που μου άφησαν τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς αλλά ίσως στο μέλλον το παίξω μόνο και μόνο για το σενάριο...

Όσο για το 5 που βγαίνει σήμερα η άυριο μία από τα ιδια... Και για του λόγου το αληθές...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη και των άλλων παιδιών που είτε απλά έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι ή είναι σκληροπυρηνικοί φαν :P
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Wed Mar 11, 2009 7:56 pm
Post subject:
Reply with quote

βασικα ειμαι και εγω ενας πορωμενος φαν του παιχνιδιου απο 2α γυμνασιου ενω τωρα ειμαι φανταρος!

Συμφωνω πολυ στα λεγομενα σου φιλε η μαγεια χανεται σιγα σιγα με τον καιρο αν και θα πω οτι το 4 με τον λιον με αρεσε αρκετα σαν παιχνιδι αν και οντως καποια πραγματα οπως αγορα οπλων και τετοια καταντουσαν γελοια!

τωρα για το 5 δεν εχω ιδεα,αλλα και εδω που ειμαι και να θελα δεν μπορω,ωστε αυριο βγαινει?!

ας εξηγησει καποιος το στορυ στο 5!
Back to top

Post Posted: Wed Mar 11, 2009 9:43 pm
Post subject:
Reply with quote

devilmanson wrote:
ωστε αυριο βγαινει?!

Όχι. Παρασκευή 13 Μαρτίου. Μεθαύριο δηλαδή.

devilmanson wrote:

ας εξηγησει καποιος το στορυ στο 5!

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις το Resident Evil: Degeneration μόλις βγεις με άδεια.
http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil:_Degeneration

Έχει βγει σε DVD. Νοίκιασέ το!

Είναι ταινία 3D Animation, φτιαγμένη από την ίδια τη CAPCOM και πρωταγωνιστές είναι η Claire και ο Leon. Τα γεγονότα της ταινίας διαδραματίζονται 1 χρόνο μετά τα γεγονότα του RE: 4, και πριν τα γεγονότα του RE: 5. Οπότε η ταινία είναι κάτι σαν prequel του RE: 5.

Last edited by rasraziel on Wed Mar 11, 2009 9:47 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Wed Mar 11, 2009 9:47 pm
Post subject:
Reply with quote

Το RE4 ήταν καλό σαν παιχνίδι αλλά ομολογώ πως δεν με τρόμαξε. Το αγαπημένο μου (και καλύτερο κατ' εμέ) ήταν το Nemesis. Thumb 2 Up Ειδικά προς το τέλος που είχαν τελιώσει οι σφαίρες για τα βασικότερα όπλα μου και με τον Nemesis να με κυνηγάει! Rolling Eyes

Post Posted: Thu Mar 12, 2009 12:39 am
Post subject:
Reply with quote

Βασικά όσο και να μου τη σπάει το 4 είχε αρκετά μεγάλη επιτυχία... αρκετή για να συνεχίσουν τη σειρά και να βγάλουν το 5 βασισμένο στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού με το 4. Προσωπικά ευχόμουνα το 4 να πατώσει στις πωλήσεις μπας και η capcom το γυρίσει στο παλιό στυλ Whistling αλλά οι προσευχές μου δεν εισακούστηκαν... :P. Από την άλλη διάβαζα σε αρκετά φόρουμ ότι πολλοί φαν του παιχνιδιού είχαν βαρεθεί με τα ίδια και τα ίδια δηλαδή τα ίδια κλασικά χαζά ζόμπι η κλασική έπαυλη με τους κλασικούς γρύφους κλπ. Εγώ όμως αυτό απολάμβανα σε κάθε παιχνίδι και κάθε παιχνίδι ήταν αρκετά διαφορετικό imo για να σου κρατάει το ενδιαφέρον... Βέβαια εγώ είμαι εγώ :P

Devil manson δες την ταινία που σου πρότεινε ο rasraziel νταξ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν είναι και άσχημη.

Προσωπικά ένα site που όταν έχω όρεξη καίγομαι είναι το εξής :P

http://residentevil.wikia.com/wiki/Resident_Evil_Wiki

περιέχει αρκετό υλικό να διαβάζεις για ώρες :P

Όσο για το 5 το μόνο ενδιαφέρον που βρήκα είναι ότι
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)

Έλα σιγά σιγά να μαζευόμαστε να γινόμαστε πολλοί και πολλες δεν με χαλάει :P
Back to top

Post Posted: Fri May 22, 2009 2:27 pm
Post subject:
Reply with quote

Εγω παιζω τωρα το 4 και εχω κολησει προς στο τελος που ειναι ο σκορπιος
ξερει κανεις να μου πει τιποτα γιατι δεν μπορω να τον περασω με τιποτα?

Post Posted: Fri May 22, 2009 3:06 pm
Post subject:
Reply with quote

ρε παιδια τι σημανει ftw ?

ʼν το διαβάζεις αυτό τότε σίγουρα βαριέμαι.
Back to top

Post Posted: Fri May 22, 2009 3:34 pm
Post subject:
Reply with quote

G_Altair wrote:

ftw στην συγχρονη διαδυκτιακη αργκο σημαινει for the win.
Ουσιαστικα ειναι αλλο ενα αρκτικολεξο απο τα πολλα που διευκολυνουν(?) την επικοινωνια μεταξυ συναναστρεφομενων στο Ιντερνετ.
Περισσοτερες πληροφοριες εδω: http://netforbeginners.about.com/od/blogchatinstantmessaging/f/whatisFTW.htm

Post Posted: Fri May 22, 2009 4:27 pm
Post subject:
Reply with quote

Nadir wrote:
G_Altair wrote:

ftw στην συγχρονη διαδυκτιακη αργκο σημαινει for the win.
Ουσιαστικα ειναι αλλο ενα αρκτικολεξο απο τα πολλα που διευκολυνουν(?) την επικοινωνια μεταξυ συναναστρεφομενων στο Ιντερνετ.
Περισσοτερες πληροφοριες εδω: http://netforbeginners.about.com/od/blogchatinstantmessaging/f/whatisFTW.htm

netforbegginers τωρα με προσβαλες ....

ʼν το διαβάζεις αυτό τότε σίγουρα βαριέμαι.
Back to top

Post Posted: Wed Dec 22, 2010 12:44 pm
Post subject:
Reply with quote

Οντος τα πρωτα 3 ηταν επικά και τρομαζες τωρα κλαφτα χαραλαμπε xD τερματισα το 4 και δεν τρομαξα σε καμια σκηνη ουτε καν να τραβιχτω κατι..
και αποσο ειδα και το 5 ειναι σαν το 4..

Post Posted: Thu Dec 23, 2010 9:43 pm
Post subject:
Reply with quote

Πάει κοντα εναμισις χρονος απο τοτε που εκανα αυτο το ποστ και ακομα δεν εχω αξιωθει να παιξω ουτε το RE 0 ουτε το RE (remake του 1), και αυτο για 2 λογους... πρωτον το μεταπτυχιακο με εχει παει μαμιωντας και δευτερον δεν εχω game cube ή Wii. Αρκετα με τη κλαψα :P

Προς τερψην:
http://www.youtube.com/watch?v=SW5CzlypV5A&p=F1FB7501F3461A98.

BTW οποιος εχει τουμπανο pc και ενδιαφερεται...

http://www.youtube.com/watch?v=7CIaviMq7y8

Εγω δεν εχω Crying or Very sad Αλλα ο καιρος γαρ εγγυς Cool
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Games All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum