Αν καταλαβα καλα aiord: μπορει να εχεις ενα παραπονο απο την AC, αλλα το θεωρεις αγενεια, μετα απο οσα εχει προσφερει αυτη η ομαδα, να διατυπωνονται καθε ειδους παρατηρησεις-παραπονα. Και ουσιαστικα το post σου ειναι ειναι ασχετο με το topic στο οποιο το εμφανισες , ειναι για ενα "κυτιο ευγνωμοσυνης"... το επιασα?
Τωρα, η γνωμη μου ειναι πως αν καποιος εχει παραπονο ή καποια προταση για κατι που θεωρει οτι δεν λειτουργει σωστα, να το εκφραζει. Γιατι αν πραγματι αγαπας και νοιαζεσαι για την AC, αυτο που θα αναφερεις μπορει να την κανει ακομα καλυτερη! Κανενας δεν γινεται καλυτερος με το να τον "χαιδευεις στα αυτια", ....αλλα με το να επισημαινεις τις αδυναμιες και τις ελλειψεις του. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν χρειαζεται και την επιβραβευση, μιας και αυτη δινει τη δυναμη σε καποιον να συνεχισει.
Σκεφτομαι σοβαρα να σε ενταξω στην ομαδα ως η εκπροσωπος τυπου της AnimeClipse _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Φίλε aiord
μίλησες μέσα στην καρδιά μου.
έγραψες όλα όσα είχα μέσα μου τόσα χρόνια και δεν
έβρισκαν διέξοδο στο λόγο μου..
όλα όσα με απασχολούν σε όλη τη ζωή μου και με
ακολουθούν και με πνίγουν
ΕΝΑ έχω να πω.
Κατέβα στις εκλογές!!!! _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness AtsouBaloi
Αν καταλαβα καλα aiord: μπορει να εχεις ενα παραπονο απο την AC, αλλα το θεωρεις αγενεια, μετα απο οσα εχει προσφερει αυτη η ομαδα, να διατυπωνονται καθε ειδους παρατηρησεις-παραπονα. Και ουσιαστικα το post σου ειναι ειναι ασχετο με το topic στο οποιο το εμφανισες , ειναι για ενα "κυτιο ευγνωμοσυνης"... το επιασα?
Τωρα, η γνωμη μου ειναι πως αν καποιος εχει παραπονο ή καποια προταση για κατι που θεωρει οτι δεν λειτουργει σωστα, να το εκφραζει. Γιατι αν πραγματι αγαπας και νοιαζεσαι για την AC, αυτο που θα αναφερεις μπορει να την κανει ακομα καλυτερη! Κανενας δεν γινεται καλυτερος με το να τον "χαιδευεις στα αυτια", ....αλλα με το να επισημαινεις τις αδυναμιες και τις ελλειψεις του. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν χρειαζεται και την επιβραβευση, μιας και αυτη δινει τη δυναμη σε καποιον να συνεχισει.
Αγαπητή katerina διάβασα όλα όσα είπες και με συγκινούν αυτά που έγραψες , γιατί από ότι φαίνεται μόνο εσύ με κατάλαβες απόλυτα (μα καλά τόσο χάλια διατυπώνω ), + με όλα όσα λες με έπεισες και πιστεύω πως έχεις δίκιο γι' αυτό και εγώ θα εξομολογηθώ στον φίλτατο xHATEBREEDx αλλά και σε όλα τα άλλα παιδιά που με παρακολουθούνε, (αλλά μόνο επειδή θέλω να γίνει καλύτερη η ομάδα).
Eh eh Ma Ma MAaaaaa(Igaram): Ένα από τα παράπονα μου είναι πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνονται οι ανακοινώσεις λίγο πιο νωρίς όπως για κάποια προβολή εννοώ, συνάντηση κτλ., εσείς τι πιστεύεται?? Πείτε μου μερικές απόψεις να ακούσω (δεν θυμάμαι κάποιο άλλο παράπονο τώρα, για να μην σας μπερδέψω κιόλας).
Σκεφτομαι σοβαρα να σε ενταξω στην ομαδα ως η εκπροσωπος τυπου της AnimeClipse
ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ Άντε και στο μέλλον καμμιά εφημερίδα της AC.
katerina έγραψε:
Εκπροσωπος τυπου εγω!!!!!!! HaHa καλο... να σαι καλα Θωμα με κανεις και γελαω!
edit: αν και σε δευτερη σκεψη....μου ακουγεται ενδιαφερον...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aiord στις Τετ Νοέ 28, 2007 3:32 pm, 1 φορά
Aπονέμω στον αγαπητό G_Altair το βραβείο "Το Χρυσό Φτυάρι", επειδή εξέπληξε με τις καταπληκτικές του ικανότητες στο forum necromancy και στο ξεθάψιμο epic topic.
Gongratulations, man!
_________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας